197

Nu har ännu en dag gått & det har rullat på i vanliga rutiner vilket på ett sätt är lite skönt för jag har kommit på att om dagarna ser i stort sett likadana ut känns det som om tiden går lite fortare, och det känns hemskt att säga att man vill att tiden ska gå fortare för som jag & j pratade om innan börjar åldersångesten komma lite smygande när man tänker framåt, men dom två kommande veckorna kan faktiskt få gå snabbt för sen är praktiken slut. :)

Idag har mamma plockat fram adventsljusstakar & stjärnor och hängt upp julgardiner i köket, mysigt faktiskt. Och sen blev jag bjuden på vörtbröd med skinka och ost & julmust och pepparkakor till efterrätt hos min kära vän jasmine, det var också mysigt. Och det var även väldigt mysigt att hon hade tänt doftljus med pepparkaksdoft så det luktade jul i hela lägenheten. :)
När vi hade flottat oss lite gick vi ner mot gymmet och tränade en timme & nu har vi bestämt oss; vi ska ta tag i våra liv en gång för alla & asa ner våra rövar till gymmet lite oftare! Haha.


I can’t live in a world where you don’t exist

199

Tiden går sjukligt fort och jag är inne på min fjärde praktikvecka av 6, känns bra att man har nått mitten & att det vänder mot slutet nu, det gillar jag!
Idag slutade jag vid två & begav mig till stan för en körlektion, repeterade från förra gången & började köra "där det är lite mer trafik". LITE?! Klockan halv 5 en eftermiddag i stan är det inte lite folk ute på vägarna vill jag lova, men det gick hyffsat bra iaf. :)

Ikväll har jag umgåtts med Jassen en stund, vi halkade som vanligt in på ämnet framtiden som för tillfället är ett rätt jobbigt ämne - vi får alltid lika mycket ångest när vi pratar om det. Fixade även lite smått & gott som kanske kan göra framtiden lite ljusare, iaf ett tag, och nu kan vi inte göra mer än att vänta. :)

På tal om att tiden går snabbt är det första advent på söndag & det är lite skrämmande! Med tanke på att det inte alls är längesen vi låg på stranden i bulgarien och stekte kan jag inte fatta att det är jul om en månad imorgon! Ska iaf bli lite mysigt att plocka fram adventsljusstakar, stjärnor, julpynt och sånt där.. :) Det ger en sån mysig känsla, även om man nog kommer tröttna på det rättså fort. ;)



Storm

Varför ska man tappa orken & lusten för vissa saker gång på gång?
Jag hade älskat att ha ork till allt och att tycka om allt man måste göra.
För mig är livet ett under ibland!

Måste också tillägga, precis som alla andra, att det är storm om någon råkar ha missat det (vilket inte går att missa om man har facebook!) Jag tycker det är rätt så mysigt faktiskt.. Hoppas strömmen går också & att jag slipper gå till praktiken, hade ju verkligen varit härligt! (Positiva klubben!) ;)

Lite sommar hade ju varit sjukt fint... .




Fullbokat

Idag är det tisdag & jag börjar praktisera klockan 1 & slutar inte förrän 22.. Även om jag hatar att gå upp på morgonen är det faktiskt bättre än att tillbringa hela kvällen där.
Gick upp tidigt för jag & mamma hade tänkt ta en runda till gymmet, dock blev det inte så för det är alltid lika segt med morgon träning, är bättre på kvällen! Jag ska ju ändå simma med praktiken om ett par timmar. ;) haha.

För övrigt är min vecka rättså fullpackad faktiskt, imon praktiserar jag från 9-16 & sen ska jag befinna mig på trafikskolan 16.30 för då ska jag göra riskettan i tre timmar. Skönt att ha det gjort sen men segt innan den är gjord! På torsdag praktiserar jag från 8-16 & sen ska vi på möte med pappas chef eftersom han ska sponra vårt projektarbete. =)
& på torsdags natten är det ju dags för premiären på new moon, det gilllar jag! :)
När den är slut ska jag promenera hem till min älskling & sova där ett par timmar innan jag ska upp och köra med trafikskolan på morgonen, därefter blir det körkortsteori i skolan (mycket bättre än praktik!).
I helgen blir det kaaaanske jobb, får se om det blir något. Annars har jag inget planerat då än så länge, skönt! För som sagt är denna veckan verkligen fullbokad från morgon till kväll.

Nu ska jag hitta lite kläder & fixa håret lite, sen ska jag ut & övningsköra med mamman min! Behöver öva lite på det jag lärde mig i fredags. ;)

 

Better

Dagen började inte bra, men den blev bättre och nu är den faktiskt bra!
Imon är det fredag & klockan 8 ska jag ta min första körlektion med körskolan. Ska bli spännande ;)
Där efter ska jag direkt till praktiken där jag ska vara till klockan 1, skönt med en kort dag. :)
Sen ska jag göra något jag tycker mycket om, nämligen träffa min älskliiiing.


Nu känner jag att jag ska sluta skriva, för det står rätt stilla idag faktiskt & jag skriver rätt onödiga saker, haha.
Eller jo, en sak till; Jag är besviken!

Minus

Denna dagen har varit helt okej, tills jag kom hem! Tro det eller ej.
Ska snart ut & gå en runda med Jasmine, behöver rensa tankar & sånt som det så fint heter.
Bara två dagar kvar till helgen, sen ingen praktik på två dagar & jag flyr härifrån också.
Oooooooorkar inte!

Tom

Skulle kunna tänka mig att lämna över mitt liv till någon ett tag, någon som känner sig sugen?
Jag är inte alls sugen just nu faktiskt!

Down down down

Det är så jag känner mig nu - down
Jag blir alltid såhär när vi är inne i praktikperioderna, jag hatar det. Även om jag trivs bra är det inte ett dugg kul. Hur mycket man än hatar skolan när man är mit i det & inte ser någon ände tycker jag bättre om det. Det är liksom vårt. Praktiken är inte vårt, det är deras och man kommer liksom aldrig in i det helt. Man anstränger sig inte så pass mycket för att man ska komma in & människorna på praktiken anstränger sig inte heller så mycket eftersom man vet att det bara är under en kort tid & inte för evigt. Man ser liksom änden runt hörnet och ska "snart" sluta igen vilket gör att det automatiskt inte blir så "lönt" att bli en i gänget.
Och jag gör ju inte det bättre för mig själv genom att räkna dagar & veckor hela tiden och tänka på hur nästa dag ser ut. Jag hade gillat bättre om vi hade typ 1-2 dagar praktik/vecka samtidigt som man går i skolan. Kunde nog varit rätt skönt, men 6 veckor är väldigt länge att bara kastas in i. Och ett litet plus till när jag ändå gnäller, jag går helt fel linje, verkligen. Känner det lika mycket varje gång jag praktiserar, jag vill inte bli något ens i närheten av lärare och allt vad min linje för med sig. Jag ska försöka leva för helgerna resten av de fem veckorna vi har kvar (om jag nu ens får behålla dom...) Jag är negativ, jag vet! Det bara blir så.

Imon oraktiserar jag iaf kväll, börjar inte förrän klockan 1, då med bad & sen ska det vara någon "gåsfest" så det blir väl en lite annorlunda kväll. Och jag får förhoppningsvis åka hem 9 istället för 10.

Annars ser veckan rätt vanlig ut, ska jobba hos mina gamlingar på torsdagkväll, skönt med lite sånt man känner till & lite pengar! Och på fredag ska jag ta min första körlektion med körskolan, nu jäklar är det dags att börja på allvar, har ca 4 månader på mig & jag ska klara det efter mina mål. ;)



Jag älskar dig!

My own personal brand of heroin.

Denna veckan har än så länge knallat på i sitt vanliga tempo - fort med andra ord.
Inte för att jag har något emot det dock, för även om jag trivs på min praktik längtar jag lite tills det är över för det är alltid skönare att vara i skolan där man känner till allt & slipper känna sig efterbliven och efterhängsen. Men som sagt så trivs jag faktiskt, har en bra handledare & den övriga personalen är också väldigt bra vilket är ett stort plus med tanke på att jag har varit väldigt besviken på några av mina gamla praktikplatser. :)
Imon har jag en ganska kort dag, 8-14 & då ska vi tydligen iväg någonstans och kolla när dom klipper får. Hoppas dock inte vi ska göra det, för jag vill inte lukta som en ylle-tröja sen.

Ikväll har vi försökt ta tag lite i vårt projektarbete, fortsatte diskutera samma saker som vi gjort från dag 1, men förhoppningsvis löser sig saker & ting lite mer imon så vi kommer ur denna gropen som vi verkar ha fastnat i. Vi passade även på att äta kladdkaka & glass när vi diskuterade, inte helt fel med en onsdags-fika faktiskt. ;)

Vi ska tydligen ta vaccinet mot svininfluensan på fredag klockan 9 förresten vilket fick mig att börja tveka eftersom jag har andra planer då & inte är så sugen på att ändra dom. Har dock mailat skolsköterskan så får se om det kan göras en annan dag, känns ändå som det är rätt nödvändigt att göra det.

Hittade förretsen lite bilder från vårt besök på olympia på skolan hemsida. :)












<3


Ida & Emil
RSS 2.0