Tjugonionde juni

Vissa saker är lätta, vissa svåra och vissa är svårare än andra.
Det roliga är att man aldrig vänjer sig när det gäller att känna saker, jag tänkte liksom att om det är så att man har varit riktigt ledsen en gång och man sedan blir riktigt ledsen igen borde man ha "vant" sig lite och bli mindre ledsen nästa gång, men så är det ju inte. För det känns lika hemskt varje gång och man kan vara mer ledsen eller mindre ledsen oavsett om man var jätte ledsen förra gången.

Detta blev invecklat & flummigt, men det jag menar är att man borde vara mer förberedd på en känsla eftersom man upplevt den så många gånger förr. Man borde veta att "nu kommer jag känna så där & jag vet ju hur det är" och då borde effekten bli mindre liksom, man skulle bli mindre ledsen eller mindre glad, beroende på vilken känsla det är man känner. 

Det konstigaste av allt är att man aldrig vänjer sig och att det aldrig blir lättare.

Tjugofemte juni

Jag vill fan inte jobba i helgen, jag vill vara ledig så jag kan sitta klistrad på Emil hela tiden nu innan han åker iväg! Nu dröjer det 1,5 vecka innan jag får se honom igen och det känns som en evighet :( Ibland är det fan hopplöst att vara kär.. Fast om man ska se det från ett annat håll är det ju rätt underbart att ha någon att sakna och längta efter också.

Hur som helst, och hur svårt jag än har för att se det från den ljusa sidan, så älskar jag honom, han är bäst! 



Bulgarien 2oo9!

Tjugotredje juni

Denna veckan hade jag tänkt ta det lugnt & njuta av den lilla ledighet jag hade innan jobbet drar igång på riktigt. Men så blev det inte för min chef ringde när jag var i Stockholm & frågade om jag kunde jobba lördag, måndag, tisdag & torsdag också denna veckan, då jag även redan jobbar fredag, lördag & söndag då mitt schema börjar. Det är ju faktiskt helt okej och alltid gött med lite extra pengar men ledigheten tog slut fort och nu ska jag jobba 80 % i åtta veckor framöver. Men jag ska inte klaga för det är ju faktiskt bättre att jobba 80 % än att vara arbetslös, vilket jag kommer vara efter de åtta veckorna om jag inte får napp någonstans bland alla jobb jag har sökt.

Jag önskar nästan att detta var ett vanligt sommarlov & att vi skulle återgå till skolan till hösten. Det är ju det enda man vet, det enda man kan och det enda man har gjort i sitt liv. Jag har kommit så nära min klass dessa tre åren och även om man hamnar på en bra arbetsplats kommer det aldrig bli riktigt likadant, nu ska man helt plötsligt agera vuxet och mer på egen hand. Även om jag längtar efter ett jobb, ett eget hem och tycker att framtiden ser ganska ljus ut ändå kommer jag sakna skolan och min klass väldigt mycket ibland, dom har varit en stor del av mitt liv.

Imon ska jag ju som sagt jobba igen, 16-21.30 & därefter ska min fina älskling hämta mig på jobbet! Det blir sista gången vi träffas innan han åker till Gotland i en hel vecka, det kommer bli så tomt & jag längtar redan tills han kommer hem igen. Det var fan vad blödig jag är idag, men jag har varit lite sån här enda sen studenten ;) haha.

I helgen jobbar jag killer-turer & kommer i stort sett befinna mig på jobbet hela tiden. Men det är ju storhelg & här får jag återigen tänka på de fina pengarna som kommer ramla in ;)

Nuu ska jag kolla på greys anatomy igen, jag har blivit beroende!









Tjugoandre juni

Nu har jag börjar skriva här massor av gånger & raderat det hela tiden, jag skulle nog kunna skriva en del för jag har mycket att skriva om men ändå vet jag inte vad jag ska skriva om. Ah fan, det blir lika kladdigt denna gången.

Det är konstigt när man liksom har ett behov av att skriva, men inte kan sätta ord på det man vill skriva.

Artonde juni

Oj, jag har helt glömt bort att skriva blogg nu sista tiden i all studentyra och under Stockholmsresan. Jag har i vilket fall som helst haft rätt så fullspäckade dagar sista tiden och det har varit helt underbart! Hela studentveckan var fantastisk, jag njöt varenda sekund och önskade inget hellre än att den aldrig skulle ta slut. Det är konstigt att man ska börja tycka om skolan precis när den håller på att ta slut..

I söndags när allting var slut med studenten begav jag och Jasmine oss upp mot Stockholm! Det har varit helt underbart även där, har shoppat, träffat hennes stockholmsvänner, varit på gröna lund och bara tagit det lugnt. Var så skönt att komma iväg ett tag efter all stress här hemma :)

Snart ska jag hämta en kycklingsallad som jag beställt sen ska jag köra mot stan, plocka upp min älskling på vägen och sen ska vi se på sex and the city 2 ikväll :)

Nionde juni



FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Sjunde juni

I helgen har jag jobbat, typ hela tiden, men jag är glad att jag gjorde det & att det är över för det är inget man kommer ångra när det klirrar till i kassan ;) När jag slutat igår körde jag hem till E där jag har varit till idag när vi har haft lite saker för oss. Efter vi hade varit på ett morgonäventyr körde vi en runda till Eko, vilket egentligen var helt i onödan och det enda jag fick med mig hem var en chokladansiktsmask, haha. När vi kom hem hann vi knappt lägga oss i soffan förrän vi däckade båda två, helt utslagna! Lite Emil i Lönneberga blev det också, mys. Haha.

Idag hade jag tänkt fixa lite saker inför karnevalen som är IMORGON! Jag skulle även städa rummet eftersom vi ska förfesta här, färga håret och handla. Hur har det gått med det då? Inte så bra nej, har bara plockat undan på rummet och dammsugaren står fortfarande i dörröppningen och väntar. Färgat håret, handlat eller letat fram grejer till imorgon har jag inte heller gjort så jag får helt enkelt spara shoppingen till imorgonbitti! Men dammsuga och färga håret ska jag, ska bara förbereda mig mentalt först...

Denna veckan ser riktigt jävla bra ut kan jag säg! Har liite planer på att det blir utgång imon efter karnevalen, som det antagligen också blir på onsdag efter studentmiddagen som vi har på Bäckaskog, på torsdag har vi avslutning med 1+2 och sommarkonsert och på fredag smäller det! STUDENTEN! Nu är jag duktigt sugen och tror det kommer bli såå bra!


Fjärde juni

Imon drar jag igång min jobbhelg med en 7-16.30 tur, snacka om lång dag! På söndag jobbar jag 7-13+16.30-21.30, också en väldigt lång dag men jag ska försöööka tänka på pengarna & på att jag får träffa min älskling på söndagkväll.. ;)

Ikväll blir det lite mys med mamma & P, har käkat pizza och ska snart kolla på the human centipede igen, de har inte sett den & jag får väl se om jag står ut att se den en gång till. Kan ju som sagt vara den värsta film jag har sett!

Ha en braaaa helg :)

Tredje juni

Skattjaken igår var kanon! Så kul med massa glada människor & det känns så sjukt att det äntligen är vår tur! När allting var slut & vi hade käkat tog dock min energi slut. Emil mötte upp mig i stan då sen tillbringade jag kvällen där och ägnade en bra stund åt att få ut knutorna ur mitt hår. Det var inte lätt kan jag säg & fast jag använde 5 kg balsam drog jag av stora hårtussar när jag borstade det sen, haha fan vad ointressant för er att veta förresten.. ;)

Idag har jag & älskling varit i Malmö halva dagen. Tandis & liiite shopping blev det, köpte bikinin som jag spanat på nu ett tag och som jag ska få inviga imon när det blir ÅHUS med min kära mamms! Därefter väntar en låång jobbhelg och därefter påbörjar vi allra sista veckan som gymnasieelever. Fan vad sorligt! Haha.

Och bilder från skattjakten ska läggas in snarast, när jag fått loss tummarna ;) 
 


If you find a keeper
then you better keep him
I always put him first,
his love is heaven on earth

Första juni

Första juni, första dagen på första riktiga sommarmånaden och första dagen innan studentfirandet drar igång! För imon är det dags för SKATTJAKT och det ska bli så förbannat kul!!!!

RSS 2.0