Klipp

Alltså herregud, jag har trotsat snåljåpen i mig och bokat tid hos frisören på onsdag för både klipp och färg. Dyrt är bara förnamnet men jag är ju inte precis en stammis hos frisören så jag ska jävlari unna mig denna gången! Är trött på mitt mörka hår och att man inte kan ändra färg alls så det ska bli några nyanser ljusare minsann :-)

Måndag

Har varit i skolan 1,5 timme, perfekt start på veckan med en sån kort dag, och sen var jag på gymmet och trampade på crosstrainern i 40 minuter. Blev en liten sväng inom maxi sen, blev akut sugen på kött! Så ikväll blir det fläskfilé. Förstår förresten inte hur man kan vara vegetarian! Haha.

Nu har jag ätit lunch o fastnat lite i soffan men jag tänker inte ha dåligt samvete för jag har redan gjort alla läxor också så nu kan jag chilla med gott samvete! ;)

Söndag

Snart har ännu en helg passerat och ny skolvecka börjar imorgon. Har haft en jättebra helg iaf! I var jag och E iväg och handlade lite nödvändiga saker innan vi köpte sallad och körde hem. Kollade på ett nytt criminal minds avsnitt som kommit och myste.

Igår begav jag mig till Glimåkra för att möta upp Elin, Amanda, Jonna och Pärla. Herregud vad kul det var att ses igen!! "Bara" 5 år sen sist! Hade så mycket att prata om och skratta åt!

Idag ska jag träna i 2 timmar. Har unnat mig alldeles för mycket denna helgen så nu får jag lägga i en högre växel igen! Tror dock att det är bra att unna sig ibland, blir lättare att ta tag i det igen sen då!

Vilka är ni?

Kan ni inte lämna en kommentar här förresten så jag kan se vilka som läser? :) har inte många läsare men det är nästan samma antal varje dag så jag antar att några är trogna läsare ;) he he

Dagar blir till veckor

Dagarna flyter på och blir snabbt till veckor, har snart redan gått i skolan i tre veckor, hinner inte riktigt med tiden. Men vi är i full gång nu iallafall, rätt skönt att ha att göra ändå faktiskt så tiden går fortare. Och gud vad skönt det är att gå i skolan jämfört med att jobba, förstår inte varför man klagade som man gjorde på gymnasiet ;) Får väl se om jag fortfarande tycker likadant när det gått lite längre tid, haha.

Känns så skönt att jag kommit igång med träning o bättre kostvanor också. Har börjat räkna kalorier, lite halvdrygt att hålla koll på allt man äter men samtidigt rätt intressant o förhoppningsvis ska det ge resultat. Än så länge har jag lyckats hålla utsatta mål. Har haft vilodag från gymmet idag så nu väntar torsdag o fredag med träning. Göttttt :)

Lillebror blev stor i måndag, hela 18 år! :)

Tisdag

Jag är "ledig" idag, eller ja typ, vi fick självstudier så vi slapp gå dit. Började dock kolla igenom uppgiften igår och när jag väl hade börjat kunde jag inte sluta, skrev så pennan glödde haha. Känns som det är mycket smartare att plugga som "vuxen" ;)

Om en stund kommer mamma hit och umgås, Emelie kommer också när hon slutat skolan. Tänkte gå ut en sväng och gå, om inte snön hindrar oss :)

Måndag

Klockan är 12.40 och jag har redan hunnit med skolan i 1,5 timme samt 40 minuter konditionsträning på gymmet. Kom precis och hittade min kära sambo i sängen fortfarande sovande, herregud säger jag bara. Undrar vem som får ut mest av denna dagen, han eller jag ;)

Sen tänkte vi köra och köpa oss en ny cykel, har olyckligtvis blivit av med en varsin cykel sen vi flyttade hit, båda har varit låsta och fått låsen uppklippta. En aning förjävligt men what to do, dom cyklarna får vi aldrig se igen. Men iallafall så behöver vi en ny så någon av oss kan cykla, lutar åt att det oftast blir jag så det är ett helt projekt att försöka hitta parkering i stan när jag ska till skolan, mycket smidigare med cykel :)

Såhär mysigt har jag det just nu :)

Söndag

Idag är en sån dryg söndag när E är iväg på jobb och hockey hela dagen och inte kommer hem förrän ca 21.30, tråkigt värre men what to do. Vill inte va en sån flickvän som förbjuder sin pojkvän att träna eller göra vad han vill, tror inte på såna förhållanden! Man måste få ha egentid också :)

Jag har inga planer än så länge, ska iaf ta mig ur sängen nu och äta. Hungrig som en varg :)


Förvirrad

Ja, ni såg ju igår att jag var en aning förvirrad, skrev lördag i rubriken men fredag i inlägget.

Har precis slängt i mig lite kycklingsoppa efter ett styrkepass på gymmet. Har en sån sjuk träningsvärk idag, allra helst i armarna. Märks att de inte används lika flitigt som benen. Men det ska det bli ändring på!! :)

Lördag

Har haft en fin fredag tillsammans med min kärlek! Blev en lång promenad på Lillö, där vill jag bo om jag blir rik någon gång. Kan vara den bästa platsen här omkring. Är nära till stan men ändå på landet, väldigt mysigt.

Kallt var det som bara den och när vi kom hem tog vi en powernap på en timme, sen har vi bara myst framför en bra film.

Imon ska jag upp tidigt och träna med Lisa. Ska köra igenom styrketräningsprogrammet en gång, får se hur det går med den träningsvärken jag har idag :) haha.

Motivation

*

(Notera förresten i förra inlägget) "ledig imon med." Inga lektioner imon heller tydligen. Har slösat bort en hel vecka på o stort sett ingenting eftersom det är så dålig ordning. Hoppas verkligen att det blir bättre med tiden!

I feel good

Känns så jäkla bra att ha kommit igång på gymmet igen!! Har varit hyfsat duktig med att röra på mig det sista halvåret men jag tycker det är så jäkla segt att ge mig ut och springa. Någon gång ibland är det helt okej men jag är dålig på att göra det regelbundet, behöver varva det med något.

Och gym är det absolut bästa enligt mig. Man får olika sorters träning, både styrkepass och konditionspass samtidigt som man har roligt! Jag blir peppad till 110% när jag har människor runt mig också, man vill ju inte va sämre än dom liksom ;) haha.

Ikväll provade vi på ett pass som hette power, var väldigt likt body pump och musklerna fick sig en rejäl genomkörare. Är glad att jag är ledig imon med, ifall jag inte kan röra mig alltså ;) haha.


Skola och gym

Igår invigde vi gymmet. Var först där och la upp ett styrketräningsprogram som vi sen körde igenom en gång. På kvällen befann vi oss där igen för ett puls-pass. Fyfan säger jag bara! Förstår varför det heter "puls", för den var minsann uppe i hög hastighet! Men roligt var det och det är absolut något jag kommer fortsätta gå på!

Idag har jag varit i skolan för (vad jag trodde) den första riktiga skoldagen, men det var rörigt värre då det först inte dök upp någon lärare och när någon väl kom på att vi stod där och väntade var det några styckten som turades om att prata om onödiga saker i någon timme, sen fick vi gå hem. Kan verkligen reta mig på såna saker, men vad gör det om hundra år. Imon får vi ge det en ny chans och hoppas att det blir bättre!

-

Nystart

Igår hade jag och min kärlek en mysdag tillsammans, var i Malmö och kollade in Emporia. Var ärligt talat ingen höjdare, inte alls "mysigt" att gå där plus att det var så sinnessjukt varmt så man höll på att smälla av. Till och med jag som typ alltid fryser annars svettades som en gris!

Idag har jag varit i skolan och hämtat mitt schema, verkligen inget att klaga på! Går "länge" på måndagar, annars slutar jag 11.30 varje dag! Inte fel med lediga eftermiddagar! ;) Börjar dessutom inte förrän på onsdag så fick två lediga dagar till! Inte dumt :)

Imon ska jag och Lisa till gymmet och få en "genomgång" med instruktör. Sen ska vi dit igen på kvällen och prova på ett pass som heter "puls". Ska bli spännande! :)

Lördag

Är lycklig. 

Gymmet

Idag har jag varit på actic och pratat med dom. Kom fram till att jag ska "provträna" fram till torsdag och sen eventuellt teckna gymkort där.. Men är redan rättså säker på att jag vill va där. Så nu i veckan ska jag och Lisa prova på något pass och få en introduktion på gymmet. Är så taggad!!! :)

"First you create your habits. Then your habits create you."

Hard work

Idag har pappa, Linus o Wilda varit och hälsat på. Blev kaffedrickande och snack. En promenad hann vi med också, i världens motvind, och jag fick den äran att köra barnvagnen, alltså lite extra motstånd. Men jag ska inte klaga, all träning är bra träning!

När de hade åkt hem fick jag stå ut med lite hockey på tvn då min kära sambo inte kan leva utan sport. O sen begav vi oss till simhallen för lite simning, efter en kycklingsallad ligger vi nu i soffan och väntar på kaffet. Bra dag med andra ord!

Hoppas på att det har blåst färdigt imon så man kan gå ut utan att blåsa iväg.

Another day

Nu har snart ännu en ledig dag nått sitt slut! Tog min första löprunda sedan i november idag, var förjävla jobbigt men samtidigt skönt! Ska bege mig till gymmet inom den närmsta tiden och skaffa ett gymkort, tror det är bästa sättet för mig att behålla disciplinen, dessutom har jag E's syster som träningssällskap. :)

Halvtittar på Indiana Jones på tv nu, tycker egentligen inte alls om de filmerna men där finns minsann inget bättre. Får slänga igång en film när E kommer hem kanske :)

Imon kommer pappa, lillebror och lilla lillasyster på besök. Ska bli mysigt :)

RSS 2.0