Summertime

Oj vad jag har varit dålig på att blogga senaste tiden, får väl skylla på att jag jobbar mycket nu under sommaren och ofta är uppbokad med något när jag är ledig. Plus att jag inte hittar någon bloggapp till min xperia, det hade ju varit väldigt smidigt annars att kunna blogga vart man än är. :-)

Har väl hänt en del sen jag skrev sist, dock har jag inte lust att rada upp allt vi gjort här. Men en sak som ändrats är att vi tagit tag i våra liv litegrann, vi satt här inne en lördagkväll och käkade godis och var allmänt lata (som vanligt!) och rätt som det var öppnades våra ögon och vi frågade oss själva vad fan vi håller på med. Det håller ju inte att sitta inne på röven och käka godis varje helg om man inte vill bli en tjockis, så godisskålen åkte ut i papperskorgen och sedan dess har vi varit ute i skogen varannan dag på en 5 km löprunda. Är så motiverad och känner hur lätt det blir att träna när man har rätt inställning till det. Känns så jäkla bra att svettas och flåsa lite igen, underbar känsla, och även om det ibland är jobbigt så man vill dö så är det skönt och jag ser framemot att se sambofettet ramla av från min kropp! ;) Har även beställt ett par nya löparskor som förhoppningsvis är betydligt bättre än de jag har nu.



Idag är jag ledig efter att ha jobbat hela helgen och jag har inte tänkt göra många knop alls faktiskt. Tänker sitta här i soffan med mitt kaffe tills det blir tråkigt, sen blir det lite pysslande och städande här hemma. Älskar att gå och pula med allt möjligt,  trivs så bra i vårt hem.

RSS 2.0