101031


Min älskade sambo & vår håriga bebis, he he


Hahaha, älskar denna bilden. Kolla Spivey!


<3

101030

Nu hade jag tänkt visa lite bilder på "accessoarer" och "detaljer" som vi har i vår lägenhet, blev ju lite nytt sånt inhandlat i Ullared i torsdags :)


3 lila ljuslykor, från ullared


paljettlampa, ullared


stadstavla (London), från Mio. Fått av svärmor :)


väggord, ett att ha i sovrummet & ett i vardagsrummet. Från Ullared


ljuslyktor att hänga i fönstret (syns dåligt här, men de är i gammaldags silver) Från Rusta


tavla att hänga i sovrummet, från Ullared


kudde & pläd i lila (vi har de flesta detaljerna i vardagsrummet i lila) från Jysk


V-rummet

Det fattas fortfarande en hel del saker på väggarna, men imon kommer min pappa och hjälper oss med hyllor, speglar mm :) Jag tycker det är så kul att inreda med massa små fina detajer, allra helst nu när man har sitt eget hem. :)

101026

Idag har jag varit på Näsbygårdens förskola och jobbat hela dagen, det gick bra idag faktiskt. Var trevlig och rolig personal och det är en så viktig del när man kommer ut på en massa olika ställen i stort sett varje dag. Imon ska jag va i Åsum och jobba på förmiddagen, där har jag varit en gång innan så det blir första gången på fyra veckor som jag kommer tillbaka till ett ställe jag varit på innan, kul :)!

Efter jobbet imon ska jag hem till min kära mor och tillbringa natten där med mina syskon för på torsdag ska vi ju bege oss till Ullared! Det ska bli riktigt mysigt med en familjeutflykt :)!

Nu längtar jag tills E kommer hem från jobbet och pussas, också hoppas jag att han också vill beställa mat idag för jag är grymt sugen på kycklingrulle... Eller kanske kebabrulle? Hmm.. Rulle iaf.. Haha.

Hagel

Jag har precis har gjort mig klar och tänkte dra mig inåt mot stan för att lämna filmerna och kika lite i affärer och nu tittar jag ut och ser att solen har gått i moln och det haglar som sören istället, tappade lusten för att gå ut nu kan jag säg, haha.

Fast jag ska nog ändå ge mig ut en liten runda och sen leta upp super nintendot med super mario och nöta hela kvällen! Blev plötsligt väldigt sugen på det, haha.

Puss mina vänner! ♥

25/10

Idag är jag lite smått irriterad på min jobbsituation!
Jag har sagt det innan och tycker det fortfarande; att vara timanställd är något av det värsta som finns. Man vet aldrig hur mycket man kommer tjäna från månad till månad, man kan aldrig planera sina dagar och bestämma att man ska göra något för om de då skulle vilja att man kommer och jobbar får man antingen avboka det man planerat eller säg nej till jobbet och då får man, eller iaf jag, så jävla dåligt samvete och känner mig som världens sämsta människa som inte tar sitt jobb seriöst. Och om jag ska lägga in en liten gnutta gnäll till så trivs jag inte speciellt bra med det jag jobbar som mest med just nu heller, nämligen inom barnomsorgen, på förskolor runt om i hela kristianstad kommun. Och trivseln är ju typ 90% av allting, trivs man inte med jobbet och med sina arbetskamrater är det inte kul att gå till jobbet.

Men man kan inte göra mer än att söka andra jobb och hålla ögonen öppna för allt när man känner så här och det är precis vad jag har gjort. Har sökt två jobb nu som jag verkligen kan tänka mig att jobba med, så jag håller tummarna!

Idag är jag iaf ledig och ligger för tillfället i soffan, har nyss traggat i telefon med mamma i 42 minuter och har inte kommit längre. I eftermiddag har jag tvättid några timmar, har kommit på att det är rätt så skönt att tvätta lite oftare när man bara har lite att tvätta istället för att tvätta en massa tvätt sällan, haha fan vad gammal jag känner mig som diskutterar tvätt. Men iaf, när jag tvättat klart tänkte jag gå in till stan en sväng & lämna filmerna vi hyrde häromdagen.. Behöver röra på mig! Haha

Än så länge är jag ledig tis, ons & tors också denna veckan men vi får väl se om de ringer och vill att jag ska jobba. På tors ska jag iaf till Ullared med mamma, lillasyster och kanske lillebror, det ska bli mysigt att umgås med familjen. Man känner nu när man inte bor med dem hur viktiga dom egentligen är! ♥ 





Bilder ifrån bröllopet i lördags

Vinterväder och feber

Det är helt sjukt att det redan är torsdag kväll, jag kan inte fatta vart livet tar vägen. Får lite ångest när jag tänker så, vill fan inte bli gammal men om tiden ska gå så här fort känns det som man snart sitter där på ålderdomshemmet med massa gråa hår. Nej, skämt och sido, men snabbt går det iaf.

Denna veckan har jag jobbat tis, ons & idag. Ska jobba imorgon också om jag känner mig bättre än vad jag gör just nu.. Har känt mig halvkrasslig och hängig hela dagen och jag däckade som en stock på soffan när jag kommit hem i nästan två timmar. Fryser gör jag också, brrr. Håller tummarna för att jag slipper bli sjuk då jag ska vara tärna på min fasters bröllop på lördag :)! (Det tänker jag dock vara ändå så klart.) 

Nu kommer min fina sambo hem till mig och Spivey som båda ligger helt utslagna på soffan!
Ha en fin helg mina vänner! ♥

Tjenis

Det är så skönt med söndagar för man kan bara ligga i soffan och njuta av att vara lat, och det råkar nämligen vara precis vad jag gör just nu. Eftersom vi städade lägenheten både i fredags och igår och tvättade alla kläderna igår, då tvättkorgen typ svämmande över, är det inget sånt som behöver göras idag heller :)! Så planerna för dagen ser alltså ut som så att jag tänkte ligga kvar här i soffan en stund till och kolla på lite serier jag inte hunnit se denna veckan, sen i eftermiddag ska vi ner till nya arenan och kolla på handboll med E's far. Jag har aldrig sett en handbollsmatch live så det ska bli spännande faktiskt :)

Min helg har varit bra annars.. I fredags träffade jag Karolin för att kolla runt lite om vart vi kan läsa matte B, slutade med att vi mejlade stenforsa för att få lite hjälp så vi håller tummarna för att de svarar oss imorgon så vi kan anmäla oss sen :)! Ska bli kul att plugga lite, trots att matte är mitt allra svagaste ämne och jag i stort sett inte fattar någonting, haha. Men det har ju en övergång & sen kan jag söka till det jag vill, nämligen sjuksköterska =)!

I fredags kväll träffade jag några från min gamla klass och spelade bowling & käkade pizza. Sen blev alla akut sugna på att åka till MAXI så vi styrde bilarna ditåt och gick ett varv där innan vi körde hem, ha ha.
Igår jobbade jag på Andy's mellan 12-16 & därefter tvättade vi som sagt innan vi lagade taco och kollade på film. Eller ja, min plötsliga kvällströtthet utbröt igen så jag såg bara början och slutet på filmen haha. Har dock sett den innan och kan rekommendera er att se den! Adrift heter den & handlar om ett gäng kompisar som åker ut med en båt i havet för att festa och ha kul efter att inte ha träffats på 5 år. Efter ett tag stannar de båten för att bada, mitt ute på öppna havet, och de glömmer då att fälla ner stegen.. Där efter får man se hur de kämpar för att ta sig upp på båten. Filmen är sjukt hemsk och tragisk, jag får ångest varje gång jag sett den, på allvar faktiskt. Haha



Jag ska klippa mig igen, trots att jag lovade mig själv förra gången jag klippte håret kort att det skulle vara sista gången och att jag skulle låta håret växa. Nu saknar jag dock det korta igen & tror att jag trivs lite bättre i det ;)!


I got to say life has its ups and downs but I love it anyway


Nytt jobb

Japp, idag har jag varit på nytt jobb! Var som jag sa igår på Åsums förskola mellan 7-15.30, gick väldigt bra faktiskt. Trodde det skulle vara jobbigare att komma till ett nytt ställe men på något konstigt sätt kände jag mig nästan van! Ha ha. Känns som man har kommit ny till så många ställen den senaste tiden, både praktikplatser och jobb, så det var liksom inget konstigt med det längre. Så det här med att vara timanställd i poolen ska förhoppningsvis inte bli några problem. Imon ska jag vara på en förskola i Fjälkinge, hoppas det går lika bra!

Just nu håller jag på och tvättar ett par maskiner tvätt och väntar på att min Emil ska komma hem från jobbet. Det är när jag sitter såhär hemma själv som jag tycker det känns jobbigt att ha flyttat hemifrån. Det känns så ensamt och allt jag gör då är att tänka på min mamma som jag redan saknar så mycket. Jag är, som jag skrivit innan, så van vid att alltid prata i stort sett hela dagarna med henne, om allt mellan himmel och jord. Vi har till och med jobbat med varandra, samtidigt som vi bott under samma tak, och inte ens då tröttnat på varandra! Och nu helt plötsligt träffas vi inte alls så ofta, och har inte längre vardagen tillsammans. Det känns hur konstigt som helst och är faktiskt jobbigare än jag trodde att det skulle vara. Men som E sa när jag pratade med honom om det, så måste man någon gång i sitt liv komma till den punkten när man ska flytta hemifrån och det hade antagligen inte varit mindre jobbigt om jag hade väntat ett, två eller tre år till. Det är bara så ovant i början innan man hunnit skapa sig en egen vardag, med egna rutiner och vardagssysslor. Men det kommer väl, jag har ju trotts allt bara bott här i fyra dagar.. :)

Imon ska jag som sagt jobba i Fjälkinge, får en liten sovmorgon eftersom jag inte börjar förrän 9.30 & sen jobbar jag till 16.00! Därefter ska jag träffa min fina Jasmine, hon måste ju se hur jag bor också tänkte vi käka något gott på stan och tragga en himla massa som vanligt! :)

Nu ska jag plocka tvätten ur maskinen och hänga upp den istället.
Puss & kram

5/10

Idag är det tredje morgonen vi vaknade upp i vår egna lägenhet. Känns knäppt när man tänker på det, att vi började prata om detta i augusti och att man längtade så mycket i ca 1,5 månad på att få komma hit. Och nu är man här och har varit i tre dagar. Tiden går så sjukt fort! Jag trivs iaf kanon i lägenheten och med Emil. Det enda jobbiga är när jag är hemma själv mycket och det är tomt, då saknar jag min mamma som in i bomben. Är så van vid att bo under samma tak som henne då jag har gjort det i 18,5 år och hon har alltid varit som en bästa vän för mig & vi pratar om allt. Men hon är ju inte borta, för hon finns ju faktiskt bara 3 mil iväg! ♥

Igår körde jag ju som sagt ut en runda till jysk, hittade en del fina grejer faktiskt.. Blev gardiner till vardagsrummet och datorrummet, hittde inga fina till de andra rummen så det får vänta. Köpte även kuddar och en ny pläd till vardagsrummet, i lila. Vi ville ha lite lila detaljer till det svarta och vita och det blev riktigt fint faktistkt! =) Köpte tvättkorg, galgar och sånt där nödvändigt också. Man får ta lite i taget. :)
Idag när E slutar jobba ska jag köra och hämta honom också ska vi till elgiganten och hämta vår nya fina tv! :)

Förresten ringde de från timvikariatet jag fått inom barnomsorgen innan idag och ville att jag ska börja jobba redan IMORGON! Då ska jag va i Åsum på en förskola, ska även jobba på torsdag och då ska jag va i Fjälkinge på en annan förskola. Spännande med lite nya jobb, fast jag måste nog tvinga E att följa med mig på en rundtur så jag hittar dit. ;) ha ha.

Fix

Idag jobbar Emil hela dagen och jag är ledig! Som det ser ut nu är jag ledig hela veckan, utom lördag & söndag då jag ska jobba på Andy's, dock ligger jag tillgänglig på v-vid varje dag så jag håller tummarna för att det blir något extra iaf. =) Jag har ju blivit erbjuden en timanställning inom barnomsorgen här i stan också, får se om de hör av sig i veckan! 

Idag ska jag vara hemma och pyssla i lägenheten har jag tänkt, är ju fortfarande en del att fixa med och få klart. Men det är bara roligt.. :) Har precis gjort mig klar för att köra ut till jysk och möjligtvis inom stan också en runda, måste hitta gardiner. Och kanske något annat roligt med. =) Imon ska vi förresten hämta vår tv, tänk att det kan vara så kul med grejer... Ha ha.

Ha en trevlig dag nära & kära! ♥



Lägger in lite bilder på vår halvfärdiga lägenhet så länge, ni får se bilder igen sen när det är klart. ;)





 



 

Sambo

Japp, nu är jag sambo! Igår gick flyttlasset och därefter hade vi en hel del att fixa med, packa upp och montera ihop. Fick iaf ihop sängen, soffan, tv-bänken och soffbordet så nu är där fint i vardagsrummet och i sovrummet! =)
På eftermiddagen kom mamma & Emelie på besök och lämnade av Spivey, måste ju även nämna att mamma var inom en sväng i fredags när vi målade och la golv och gav oss en inflyttningspresent, nämligen en kaffebryggare! Så snällt! :)

Lite senare igår kom pappa och Linus på besök och pappa hjälpte oss att montera ihop en del grejer, han är lite mer smarttänkt när det gäller sådant. ;) Ha ha.

Annars gick vi mest och småpysslade med lite lådor och sånt där och vi har lite kvar att fortsätta med idag när Emil vaknar. Av någon konstig anledning vaknade jag tidigt, haha. Vi ska även köra och storhandla mat, det ekar i kylen och frysen! I eftermiddag ska jag följa med till ishallen och snacka lite skit med Karro och Sebbe =)

PUSS!

Flytt

Tänkte bara göra en liten snabb uppdatering eftersom det var några dagar sen jag skrev nu.
Har varit i full gång med lägenheten och flytten igår & idag, då det blev banken igår och därefter begav vi oss till ikea och gjorde av med en massa pengar. Även rusta och elgiganten tjänade lite pengar på oss!

Idag gick vi upp ganska tidigt för att måla kök + datorrum och lägga golv i köket. FAN vilket jobb det var med det, det var minsann inte "bara att måla lite snabbt" som vi sa innan för det var ju ett helvetes pillande vid lister och sånt där. Men till slut blev allt klart iaf och vi lämnade stället redo för inflyttning!

Imon kommer pappsen hit runt 8 och börjar flytta mina grejer, sen har vi en lång dag med uppackning, ihopskruvning osv framför oss.. Men mysigt ska det bli! Jag & min sambo. Och Spivey så klart.. :) Spivey kommer förresten nu och vill godnatt-kela, så godnatt!



RSS 2.0