People I love

Tänkte börja detta inlägg med att säga att jag älskar min familj, tror inte ens jag själv inser hur jäkla viktiga dom är för mig. I måndags var min mamma här hela dagen och umgicks med mig, vi hann med både det ena och det andra och det var en helt underbar dag, hade det så mysigt! Igår var jag, Linus, Emelie & mamma iväg på en liten utflykt och umgicks och pratade en massa. Också det var en underbar dag! Och idag kom pappa förbi en sväng här och drack kaffe och bjöd på fika han hade köpt med sig, han gav även lite tips om köket vi ska byta efter jul/nyår. Så mysigt att ha honom också här, träffas ju inte så ofta så man njuter lite extra dom gångerna det händer! Också måste jag ju även nämna min älskade sambo som så klart också räknas till min familj! Han vet nog inte själv hur underbar han är och hur lycklig han gör mig och hur viktig han är i mitt liv. Kan utan tvekan säg att han är mitt livs kärlek och varje dag med honom är underbar! ♥

Annars är livet som vanligt tycker jag, känner mig rätt så deppig för tillfället. Trivs inget vidare på jobbet, man känner sig så "ensam" när man hoppar runt så här på en massa olika förskolor och lär aldrig riktigt känna någon och nu efter denna sommaren som var så jäkla kul när jag fick jobba med folk jag känner och kände mig så hemma är det ännu värre att gå tillbaka till detta. Men nu har jag bara denna veckan kvar innan jag ska vara på samma ställe i 3 månader & jobba 80 %. Hoppas verkligen att där är bra personal och bra barn så jag trivs där, det hade varit så skönt att äntligen få vara lite längre på ett ställe där man trivs! Imon ska jag jobba en lång dag, 7.30-13 på gamlegården, sen 13.15-17.30 på fröknegårdens fritids.. 

Längtar så till i helgen när jag får tid att mysa med min älskling igen! Och på fredag ska vi till Broby och fira mammas sambo som fyller år på lördag, det ska bli trevligt. Älskar som sagt att umgås med familjen ;-) 
Längtar även till våren då jag verkligen ska ta tag i att plugga matte B och nk B så jag kan söka vidare till högskolan sen och komma vidare, känns som jag bara står & trampar på samma ställe nu. Och förresten så längtar jag även till på söndag när Jasmine ringer och säger att hon är hemma för jag vill höra ALLT om hennes USA-resa! ♥


Frågan är...

Oj jag råkade visst vila lite längre än planerat, men skönt var det. Nu är frågan om jag ska slänga på mig linserna, lite smink & lite kläder och följa med hjärtat till ishallen och kolla på hockey när han slutar eller om jag ska fortsätta ligga kvar här och dra mig hela dagen. Tror faktiskt det lutar åt ishallen och sen ska jag försöka få med E ut på en lång promenad efteråt, var längesen! 

Bye bye :) 



Cause you had a bad day

Jag är trött och på dåligt humör och vill ha ett annat jobb och jag är så besviken på dig. 


Nu ska jag vila och kolla på "ensam mamma söker".



Du är bäst nu men du var bättre förr, våra brister gör oss till människor

Om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig



<3




RSS 2.0