Tors, 29 april

Fan vad tråkiga ni är! Inte en enda människa som har kommenterat på förra inlägget där jag bad er tillkännage vilka som läser. ;) Det råkar ju liksom vara så att det är några stycken fler än de jag vet som läser & det är ju alltid spännande att se vem som är intresserad av mitt liv, he he.

Idag är det torsdag vilket innebär att det är fredag imon, och inte vilken fredag som helst heller för det råkar ju faktiskt vara valborg. Jag tycker dock att valborg är lite överskattat, men för en gångs skull ska jag krypa ur mitt tråkiga "hemma-mys-skal" och festa! Ska grilla hos johanna & sen blir det utgånggg.. :) Men man ska inte ropa hej över bäcken innan man är över, eller vad fan man säger, för först ska jag uthärda två lååånga timmar historia med någon som kan vara den segaste lärare som gått i ett par skor! Synd att det är så nödvändigt att veta om andra världskriget och annat sånt där..

Ons, 28 april

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Var liten och trög, bodde i östanå och hade kaniner


 2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Gick i tvåan, festade (mer än jag gör nu....) & var mindre trött på skolan

3) FEM SNACKS DU GILLAR

Choklad, pringles med ostsmak, ben & jerrys om det räknas, sourcream & onion chips, såna chipshjärtan


 4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

Fan vad svårt...
Papa roach - Scars
Hinder - Lips of an angel
Milow - Ayo technology
Melissa Horn - Hanna
Jason Derulo - Watcha Say

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Åka utomlands en gång i månaden, alltid va brun, shoppa som en galning, köpa en KIA (min nya dröm...) och ge lite pengar till mina föräldrar!


6) FEM DÅLIGA VANOR
Pratar snaaabbt, biter på naglarna, tuggar på kinden där inne, slösar pengar & äter för mycket godis

 7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Umgås med mina vänner, pojkvän & familj, shoppa, få lön, sova & köra bil (H)


 8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Vida byxor, nätbrynja, röda byxor, leggings med skjorts över, långkjol/långklänning

9) FEM FAVORITLEKSAKER: Mobil, dator, terry turtle (:D) och sen kommer jag inte på fler.. Playstation & xbox om det räknas

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
Jag vet inte vilka som läser så de som känner sig manade får göra den ;) också kan ni ju gärna skriva en kommenter om ni känner för att bekänna att ni läser! :D

Sön, 25 april

You're the only one I'm dreaming of
You see I can be myself now finally
In fact there's nothing I can't be
I want the world to see you'll be with me



Helgen är slut igennnn, är sugen på att gnälla lite över det men det gör ju faktiskt ingen nytta så jag får väl börja se framemot nästa helg istället. ;) På tal om det förresten, att man alltid längtar efter helgen la jag märke till en reklam igår på tv:n där dom sa något i stil med "vissa ser bara vardagen som en transportsträcka till helgen, men det är faktiskt oftast på vardagarna som det vi uppskattar mest händer. Det finns t.ex. ganska stor chans att du träffar ditt livs kärlek en vanlig vardag.." Började tänka lite på det när jag hörde det & kom fram till att det nog ligger något i det, men man har nog lätt att glömma det för man stirrar sig blind på att allt ska hända på helgen. Fan, jag insåg just att jag låter förjävla gammal när jag skriver sånt här!

Bäst att sluta med det, iallafall innan studenten, för annars sitter jag ju snart här och är både gammal och arbetslös.... Fan vad deprimerande det låter, arbetslös

Nu ska jag sova och sluta tänka, imon blir det skånes djurpark med klassen, spännande!

Tor, 22 april

Idag har varit en tråkig idag minsann. Livet bjuder visst på såna också ibland och det är ju faktiskt inte så mycket mer att göra än att ta sig igenom de dagarna också. :) Vi har iallafall haft bfdag i stan och det enda positiva med det var nog mcdonalds faktiskt, haha.

En annan sak som gjorde dagen tråkig var att jag var tvungen att plugga lite till på det fruktansvärt tråkiga muntliga provet vi ska ha i historia imorgon, nu ber jag bara för att jag ska få de frågorna jag kan och för att jag blir godkänd.. :) En positiv sak är ju faktiskt att när det där provet väl är gjort är det fredag & en helg väntar. Jag ska då jobba & träffa min älskling, fint! :)

En sak till har ju faktiskt varit bra med idag också och det är att jag har träffat jasmine. Hon vet minsann hur man ska handskas med mig för att göra mig glad! :)


Ons, 21 april

Igår blev en mysig dag med mitt hjärta i Helsingborg! Förrutom att det regnade och var kallt så klart.. Och inte blev det sämre när HIF vann heller. :)

Nu är jag helt slut, försöker hitta motivation till att plugga historia som vi har muntligt prov i på fredag, men jag har fan varken ork eller lust att plugga på första världskriget, sovjetkommunismen eller nazismen. Är så ointressant och jag har miljoner andra saker jag hellre vill göra!

Jag vill ha student, NU. Står knappt inte ut i 7,5 veckor till.....




J, J & E
<3

Sön, 18 april

Min helg har varit skitbra och nu längtar jag bara tills på tisdag så jag får träffa min älskling igen. :) Då ska vi till Helsingborg, mysa hela dagen & kolla på HIF på kvällen. Han får mig att må bra!

Tänkte dela med mig av en låt innan jag går & pluggar, om någon nu inte hört den innan. ;)
Train - Hey, Soul sister;
http://www.youtube.com/watch?v=3JV74i4yvcA&feature=related

Tor, 15 april

I know you didn't
bring me out here to drown
so why am I ten feet under and upside down



56 dagar!

Tis, 13 april

Fyfan vilket dåligt humör jag har varit på denna veckan! Det har med andra ord inte alls varit en bra start på veckan. Redan klockan 8 igår morse var hela den dagen förstörd, men det är bara att bita ihop och försöka se glad ut! Jag hatar folk som säger det, men nu säger jag det själv; BARA 9 VECKOR!

Tisdag är det idag i alla fall, får ett litet hopp när det är tisdag för då är det nästan mitten på veckan och det vänder mot helg igen. Jag skulle fan aldrig överleva om jag inte hade helgerna att se framemot.. :)

  

  




our scars remind us that the past is real.

Sön, 10 april



Lör, 10 april

Det blev inte fint väder idag som jag ville, tvärtom, i Pukavik var det molnigt, blåsigt & till och med lite regnigt. Skittråkigt! Men jag fick iallafall vara med min fina målvaktspojkvän & det både räckte och blev över. :) Nu är jag dock hemma igen, fattar inte varför tiden ska gå så fort varje gång jag är med E, känns som man åker ifrån varandra oftare än man träffas!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll eftersom jag ska jobba delad tur imon, alltså i stort sett hela dagen. Men jag ska inte klaga, är aldrig fel med pengar! :)




Younger now then we were before

Fre, 9 april

I vanliga fall skulle jag skriva hur lycklig jag är för att det är fredag idag, men idag är inte i vanliga fall så idag skriver jag att jag tycker det är tråkigt att det är fredag istället eftersom det innebär att vårt påsklov börjar ta slut. & det är inte bara vilket påsklov som helst, för det är det sista lovet någonsin för oss som tar studenten om exakt 9 veckor! Jag längtar som en tok, men jag börjar få lite smått panik på att min klänning aldrig dyker upp!

Mitt lov hittills har iaf varit kanon, förrutom att jag har tillbringat en rätt stor del till att plugga. Och trotts det har jag ett helt arbete kvar och lite prov, till nästa vecka.. Förbannat trevligt!

Denna dag ska också få gå åt till lite plugg & ikväll ska jag träffa mitt hjärta. Vi har huset för oss själva & tänkte laga mat och mysa. Finns inget bättre!
Imon ska jag köra E till Pukavik på fotbollsmatch.. & därför hoppas jag att det blir fiiint väder! :)

Och en sak till, fan vad min blogg ser tråkig ut! Jag ska fixa till den, någon gång när jag har lust...



 

Mån, 5 april

min emil är för bra
& jag saknar honom 




Sön, 4 april

Klockan är nu 12.08 & jag vaknade nyss. Bra att det är andra dagen denna helgen som jag sover bort halva dagen. Men vad fan, jag skyller på att det är lov & att jag är förkyld som bara den så jag behöver vila! ;)

Idag är jag uppbokad av min kära pappa i stort sett hela dagen, han ska ha skjuts både hit och dit. :) & under den stunden han inte ska ha skjuts tänkte jag köra in till E och mysa en stund. Får passa på att njuta av lovet nu i början för under veckan lär jag ju ha en hel del arbete och annat att göra klart. Känns förjävligt måste jag säg!

Nu ska jag kramas lite med min lillasyster som jag inte har sett på några dagar! :) 



Lör, 3 april

Jag har inte hunnit skriva här så mycket de senaste dagarna för jag har varit upptagen. & inte upptagen med vad som helst, utan med att köra bil. För i torsdags klarade jag mitt körkort!!!!!! :) Jag blev så lycklig när inspektören kollade på mig &  sa "körningen är godkänd". Jag blev så chockad så jag tom. frågade "är den?" och han svarade "ja, tycker du inte det själv?" haha. Kändes som en lättnad att bli klar med det & slippa tänka på det alls mer nu. :):):)

Så dessa dagarna har jag alltså till största delen tillbringat i en bil. :) haha. I torsdags hämtade jag Jessi & Jasse så körde vi till Åhus och myste lite i solen. Jag älskar våren! :) 
Igår körde jag E till Pukavik när han skulle spela match & sen blev det så klart lite onödigt körande också! :)

Idag ska jag bowla med pappa, Linda, Linus, Simon & Max.. & jag ska inte bara bowla, för jag ska vinna också. ;) he he he. (Försöka kan jag ju göra, men jag brukar aldrig lyckas...)

Ha en bra dag för det tänker jag ha!
RSS 2.0