A walk down memory lane

Ikväll är jag lite sentimental och saknar tiden när jag och Jasmine bodde 100 meter i från varandra och jag i stort sett bodde med henne i hennes etta på Vegagatan. Vi gjorde allt ihop och om vi så bara sågs i en halvtimme så gjorde vi det nästan varje dag och hade alltid tid över för varandra!

Hade jag fått önska ngt ikväll skulle jag vilja spola tillbaka tiden till en helt vanlig kväll i våra liv då: jag går hem till jasmine en vanlig tisdag kväll & vi kollar på en film, gnäller över att vi måste till skolan imorgon, pratar halva natten innan vi somnar och tar bussen till Stenforsaskolan! Egentligen gjorde vi ingenting speciellt men fan vad skönt det var att ha en allra bästa vän SÅ nära hela tiden. 

Vi är fortfarande bästa vänner men har inte samma möjligheter att ses längre och det är ju självklart att saker förändras, men fan vilka tider det var! Och om bara tre månader åker min bästa vän till USA i ett helt år, om någon har en lösning på hur jag ska överleva det året får ni gärna komma med förslag för jag kommer gå under utan henne :(! ♥

Förresten på tal om något helt annat så ska jag jobba 100% första semesterperioden i sommar, härligt! :) :)


Spontanutflykt

I går gjorde jag och älsklingen en riktig spontanutflykt. Vi hade tänkt köra till Fjälkinge backe och gå en runda bara, men när vi hade satt oss i bilen och höll på att tanka sa Emil "ska vi inte köra till Kivik istället?" Och så blev det, vi styrde Bettan mot Kivik och "Stens huvud". Vi stannade även på musteriet och köpte lite god dricka! Det var en perfekt dag i det underbara vädert :)!

Idag jobbar E och jag har inte kommit längre än till soffan. Ska snart göra vid mig sen gå till affären och köpa kotletter som jag ska lägga i marinad till ikväll då vi tänkte grilla :) Fram till dess ska jag nog lägga mig på balkongen och sola =)!


Hoppas ni har en bra påskhelg mina vänner! ♥

Förresten, har massor av bilder från de senaste dagarna på min mobil som jag ska lägga in. Ska bara hitta en sladd först. (Har fått leta fram en annan mobil nu eftersom min andra är sönder.)

Klassisar och grillkorv

Har haft en mysig dag, först med Jasmine sen med Jasmine & Jessi och sen med nästan alla gamla klassisarna och Jasmine. Blev några grillade korvar och en massa prat. Kul var det att träffas :)

Nu har jag slängt mig i soffan, E är hos sin pappa och kollar på fotboll så jag får nöja mig med Spivey's sällskap =) Funderar på att slänga i lite mer ljusa slingor i håret men jag vet inte om jag vågar, ha ha.

Imorgon hoppas jag på riktigt varmt väder eftersom jag ska tillbringa dagen med mamma & mina syskon. Blir det bra väder ska vi grilla nere i Åhus och lite solbränna på köpet är ju inte fel då :)!


I'm back

Yes, nu tar jag tillbaka denna gamla bloggen igen. Devote är så segt att komma in på och blogga på så därför har det knappt blivit några inlägg där alls och jag inbillar mig att det kanske blir fler här om det går lite fortare. Vi får väl se ;)
Idag är jag ledig från jobbet, vilket jag också är imorgon, fredag, lördag, söndag och måndag. Är ju stängt på dagis fre-mån & dessa dagarna innan tyckte jag att jag var värd lite påsklov jag också. Snart ska jag göra vid mig lite & sen bege mig till Knislinge för att umgås med Jasmine en stund innan jag ska köra vidare till Broby och träffa BF 07 för att grilla och umgås lite med dem. :) Det ska bli mycket roligt!

Har precis varit inne på Komvux hemsida och anmält mig till kurserna Matte B & Naturkunskap B till hösten. Jag påbörjade ju Matte B på distans, men det var alldeles för svårt och dessutom behöver jag läsa NK också för att kunna söka till sjuksköterska på högskolan. Förhoppningsvis går det bättre denna gången så jag kan söka till SSK redan till vårterminen. =)


Ha en bra dag!
RSS 2.0