Bildbomb - Cypern

















































Mys på IKEA idag med mamma & lillasyster! : 






Cypern

Imon lämnar vi Sverige i en vecka, vi hörs :)!






-.-

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar





True words

"Det är inte lätt att vara kär, men om ni vill vara tillsammans, trots ilska och tårar vet du att du har funnit den rätte."








Long time no see

Nu var det längesen jag var här inne & uppdaterade, har inte ens tänkt på att jag har en blogg ärligt talat. Haha. Men jag har ju ändå så få läsare så jag tror inte någon har saknat mig allt för mycket :-) 

Sist jag skrev hade jag fyra veckor kvar på mitt sommarvikariat och gissa vad? Nu har dom fyra veckorna också gått. Jag tycker det är helt galet vad sommaren har gått fort & det är både skönt och tråkigt. Skönt för att jag nu har börjat på mina två veckors semester och tråkigt för att efter semestern ska jag återgå till att jobba inom barnomsorgen, där jag inte trivs lika bra som inom äldreomsorgen. Men, what to do? Jag har sökt lite andra jobb så jag kan ju inte mer än att hålla tummarna & hoppas jag hittar något att göra tills jag har tänkt ut vad jag vill bli när jag blir stor, ha ha. Det lutar fortfarande åt polis eller sjuksköterska, just nu lutar vågen lite mer åt polis men så velig som jag är kan det lika gärna ha ändrat sig till imorgon, höhö. 

Denna veckan är jag som sagt ledig och det är så skönt! Gör absolut ingenting mer än att bara njuta och göra det jag känner för, plus att jag laddar inför nästa vecka som vi ska spendera på Cypern. Längtar halvt ihjäl mig till måndag när vi sätter oss på flyget mot varmare breddgrader, ska bli så underbart! 

Imon kommer min faster hit & lämnar deras lilla vovve till oss som vi ska passa till på söndag, mysigt! Då är jag iaf tvungen att röra på fläsket i några dagar innan vi ska fläska oss en hel vecka ;-) höhö. Och på torsdag ska jag träffa bästa Isabella & promenera med doggisarna! =)







(grymt fräsh spegel va ;-)?)
RSS 2.0