Orättvisa

Efter att ha läst bloggen som en tjej med cancer skrev (www.jagefrisk.blogg.se) gick jag även in på hennes pojkväns blogg som han skrev samtidigt som hon skrev sin blogg och jag blev lika berörd av det han skrev. Jag kan inte ens tänka mig vilken otroligt jobbig sak dom har gått igenom. Tänk att det finns folk som kämpar mot sånt här samtidigt som man sitter här och gnäller över något litet i-landsproblem som man tycker förstör ens liv. 

Vi borde bli mer tacksamma och försöka att se hur bra vi har det jämfört med en del andra människor. För mitt hjärta blöder för de som tvingas genomgå något sånt här.

Pojkvännens blogg hittar ni förresten här: www.therealcolombo.blogg.se

Lalala

Tänkte lägga upp en smygtitt på vad jag ska ha på mig imorgon när vi ska ut och dansa! Hittade ingenting i stan som jag tyckte direkt om, förrutom ett svart långt och enkelt linne & ett halsband, så jag fick ta fram den kreativa sidan och ta lite av det jag hade hemma också! ;)





Till detta tänkte jag ha ett par svarta strumpbyxor och ett par bruna kilklackar!

25 november

Jag tycker att det är så mysigt att vakna och titta ut när det ligger snö överallt, får myskänslor i hela kroppen :)! Älskling har gått till jobbet nu och kommer inte hem förrän vid halv 9 då de har börjat med längre öppettider, tråkigt tycker jag men imorgon är vi iaf lediga tillsammans på dagen så då ska vi köra till IKEA en sväng och köpa en tavla vi spanat på länge, hittar säkert lite annat smått och gott också, he he.

Så vad ska då jag göra idag? Jag hade tänkt gå till stan en runda, behöver hitta något att ha på mig imorgon när vi ska ut! Funderar på att gå in faktiskt, E tog bilen till jobbet idag och cykla är liksom uteslutet (om man inte vill skämma ut sig, för cyklen lär ju ligga ner mer än den kommer stå upp är jag rädd för) och bussen tycker jag inte om att ta. Kan ju vara ganska mysigt att gå i snön ändå kanske.. :)
Sen hade jag tänkt tvätta också, men jag har ju inte ens kollat om det är ledigt i tvättstugan så det blir kanske inget med det då, ha ha.


Life's good!


24 november

Idag har jag haft en väldigt spännande dag, jag har..... FLYTTSTÄDAT! Spännande va? Nej inte speciellt faktiskt, men pappa och Linda har ju flyttat ihop och har alltså lämnat två lägenheter efter sig (en 3:a & en 4:a, alltså tillsammans en 7:a) och jag lovade att städa dom för en slant. Det var lättare sagt än gjort vill jag lova, ett par gånger höll jag på att go crazy bananas men till slut blev jag klar och nu hoppas jag dom blev nöjda ;)

Jag har haft en riktig mysig julkänsla hela dagen, tror det är tack vare snön! Längtar tills det är dags att sätta upp stjärnor & hänga upp julgardinerna, vilket vi antagligen ska göra redan imorgon då jag jobbar på söndag (när jag tycker man egentligen ska göra det) och vi hinner inte där emellan. Så imorgon tycker jag blir perfekt! :) Man kanske skulle baka lite lussekatter också, fast egentligen är jag mer sugen på kanelbullar men då blir det ju inte så juligt. Hmm, vi får väl hålla tummarna för att jag är sugen på lussebullar imorgon!

På... oj, nu glömde jag vad jag skulle skriva här för Jasmine ringde och pratade i 40 minuter. Fan vad nice det var, saknar henne!!! Men på fredag ska jag äntligen få umgås med henne och några andra fina tjejer också för då ska dom komma hit och dricka & sånt där innan vi ska ut en sväng.. Tänkte nog prova depå verkar det som ;)!

Snart kommer min älskling hem från hockeyträningen och jag tänkte gå och duscha, sen är jag hungrig också och jag är så jävla sugen på typ rostad macka med skagenröra på... mmmm, det hade varit underbart

23 november

När jag läser denna bloggen hoppas jag inget annat än att jag och alla i min närhet föralltid får vara friska. Detta kan jag inte önska någon, inte ens min värsta fiende.

Jag förstår inte var hon hittar denna otroliga styrka och positivitet. Jag kan inte annat än att beundra henne och hata att hon inte klarade sig ur det.


http://jagefrisk.blogg.se/

22 november

Jag längtar redan till FREDAG!!!
Då ska vi dansa hela natten tills benen ramlar av!

:):):)

21 november

It takes two to tango


Jag har världens bästa pojkvän, kan inte önska mig något mer! ♥





17 november

Idag var jag verkligen upp med tuppen för att gå till jobbet och öppna dagiset. Närmare bestämt ringde klockan 5.10, just då protesterade hela min hjärna och hela min kropp mot att gå upp från sängen men när klockan sen var 1 var det ganska skönt att redan ha tagit sig igenom ännu en, minst sagt jobbig, arbetsdag och veta att man har så mycket kvar av dagen :)!

Hann käka lunch med E och prata lite med honom innan det var dags för honom att gå till jobbet några timmar, det är så trisst när dagarna krockar så där så att jag är iväg hela morgonen och han hela kvällen. Men, jobba bör man annars dör man. Eller?

Nu håller jag på att tvättar, eller jag har iaf slängt i tvätt i maskinen. Det är det som är skönt med att tvätta, att man kan göra en massa saker under tiden. I det här fallet dammsuga och städa hela lägenheten som den är i stort behov av! Med andra ord hade jag tänkt vara lite effektiv och göra lite nytta nu i eftermiddag... Efter att jag har druckit kaffe ;)!

16 november

Ååh, vilken jäkla skit dag jag har haft på jobbet idag. Jag har aldrig varit med om att så många, så bortskämda ungar befinner sig på samma plats och verkligen stänger av omvärlden helt och hållet när man försöker nå fram till dom, man blir totalt ignorerad och det man säger liksom studsar tillbaka för dom är så blockerade. Såna här dagar får mig att inse hur otroligt mycket jag inte vill jobba på dagis, jag har hatat det från allra första praktiken jag hade i 1:an på gymnasiet och det finns ingenting bättre med det nu. Förrutom att jag tjänar pengar då så klart, men när man vantrivs så här är det svårt att bara tänka på pengarna.

Nu latar jag mig här & väntar på att min fina sambo ska komma hem & få mig på lite bättre humör, han brukar kunna lyckas med det. Som i morse när jag skrev ett sms till honom att jag var knäckt för det var jobbigt på jobbet skickade han en bild på honom & Spivey och skrev "Vi hejar på dig. Ge inte upp! Puss älskar dig" Det gjorde dagen lite, lite enklare att ta sig igenom :)!

Vad skulle jag göra utan dig?

10 november

Idag har varit en tänkar dag, kom att tänka på hur mycket nytt som har hänt i mitt liv senaste tiden egentligen. I samband med att jag flyttade till en helt ny lägenhet, i en ny stad, med en annan människa att bo tillsammans med började jag också på ett nytt jobb, eller egentligen två om jag ska räkna Andy's som jag började på lite innan jag flyttade, och sånt som jag brukade göra så länge jag bodde i Broby, som att jobba på Västanvid eller tillbringa varje kväll tillsammans med min familj blev det ju mycket mindre av. Ibland måste jag stanna upp och känna efter hur allting egentligen känns eftersom allt har gått i en rasande fart. Oftast känns det hur bra som helst, men ibland känns det lite jobbigt med allt nytt som händer och då måste jag liksom tillåta mig att känna det så, för det är ju trots allt mycket som har hänt. Även om jag inte vill något hellre än att ha det så här! 

Åh nu fick jag plötsligt en längtan och saknad efter att jobba på Västanvid! Saknar pensionärerna, personalen och tryggheten jag känner där. Det är ju trots allt det första riktiga jobb jag har haft vilket får det att kännas lite extra speciellt. Min chef därifrån ringde mig häromdagen och undrade om jag kunde jobba där i jul/nyår och självklart sa jag ja, nu väntar jag bara på att hon ska höra av sig om tider och så där :)! 


9 november

Nu har min jobbevecka dragit igång igen och även denna är nästan lilla fullspäckad som vanligt. Har jobbat idag, jobbar imon, tors & fredag.

Slutade halv 1 idag & hann bara precis möta Emil i dörren innan han körde till jobbet för att jobba hela kvällen, det är det värsta med att jobba så mycket, att man inte hinner ses så mycket hemma tillsammans och nästan aldrig är lediga samtidigt. 

Igår var vi dock lediga tillsammans och hade en riktig mysdag! Låg inne i tv-spelshörnan i stort sett hela dagen och spelade fifa och käkade äppelpaj. På kvällen gick vi en runda i värdens ösregn, precis som vi alltid gjorde innan vi flyttade ihop och bara träffades typ en gång i veckan :)! Ibland är det skönt med dagar när man inte behöver göra någonting & jag njöt verkligen igår! Han är bäst!

Om ett par timmar ska jag följa med mamma & Emelie en runda till stan & sen blir det en lugn kväll då jag som sagt ska jobba imon.

Kollade förresten på pensionärsjävlar igår, jag blev riktigt besviken måste jag säg. Trodde det skulle vara skitkul då jag hört så mycket positivt om det, men allting var ju typ som teater & de spelade ju bara roliga, hade varit roligare om de verkligen var så roliga på riktigt. Inte alls min humor, höll på att somna. Ha ha.

Ha en fin dag :)!

101105

FYFAN vad underbart med helg! Nu ska jag vara ledig minst tre dagar, kanske till och med fyra, behöver vila upp mig från min otroligt feta förkylning jag har åkt på och jag har inga jobbtider förrän på onsdag än så länge :)!

Ha en bra helg mina fina vänner! ♥

:*



Även om vi bråkar och skriker ibland är du den jag vill leva med.

101103

Idag har jag jobbat igen, fast bara 7-11.30. Skönt med en kort dag även om det gör att det känns lite "onödigt" att köra hela vägen till Tollarp.

När jag slutat begav jag, Emil och Spivey oss mot veterinären för att S skulle bli kastrerad. Fy vad hemskt jag tyckte det var att lämna honom där, han var så orolig så han svettades om fötterna, det blev nämligen små tassavtryck när han gick runt på "operationsbordet" haha. När vi kom tillbaka 40 minuter senare låg han i sin resebur och sov som en stock och han har nu fortfarande inte vaknat upp från narkosen. Hoppas han gör det snart, jag är så orolig över min lilla bebis, haha.

Imorgon ska jag jobba igen, har ju blivit dubbelbokad så jag ska först öppna på dagis ca 6.20, sen jobba där till klockan 9 för att sen jobba på Andy's mellan 11-19. Det kommer bli en lång dag, men det är synd att klaga :)! Har en lång jobbdag på fredag också innan det äntligen är helg, som redan känns väldigt välbehövlig!

101102

Idag har jag jobbat 8-14.15 & nu sitter jag på rumpan här hemma igen, det är så skönt att komma hem efter en jobbdag. Tror knappt det finns något bättre. Man ska ju vara glad för det lilla ;) haha.

Ser ut att bli en lugn kväll idag, börjar jobba klockan 7 imorgon & känner jag mig själv rätt somnar jag tidigt ikväll. (Igår somnade jag ca 21.30) Jag skyller på att vi har vridit klockan och att det blir mörkt så tidigt. He he.
När jag slutar imorgon ska jag till veterinären med min lilla bebis som ska kastreras, jag känner mig hemsk som ska utsätta honom för det. Både att bli sövd och bli av med kulorna haha, men tyvärr är det ganska nödvändigt.

Förresten har jag fått ännu mera jobb på stället jag är nu i Tollarp, ska jobba en dag där nästa vecka och hela veckan därefter. Det känns, som jag sagt innan, så skönt att vara på samma ställe mer än en dag :)!




Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

101101

Japp, idag är det första november och jag kan inte fatta det riktigt. Nu är det bara en månad kvar tills man ska börja göra det lite julmysigt här hemma och räkna ner till själva julafton, det är helt sjukt med tanke på att det känns som att jag alldeles nyss tog studenten. Men nej, det är nu FEM månader sen.. Helt galet.

Idag har jag jobbat mellan 7-13 i Tollarp där jag har fått tider i en hel vecka. Är första gången jag ska vara på samma ställe mer än en dag och det känns skönt faktiskt. Att slippa hoppa runt på olika ställen precis varje dag. Dessutom ska jag jobba på Andy's på torsdag då det ju är lov denna veckan & antagligen en hel del folk :)!

När jag slutat idag var jag helt slut och tog en tupplur på soffan innan jag följde med pappa, linda & mina syskon för att handla lite till deras nya hem. Dom har ju nämligen blivit husägare idag och blir sambos på lördag, grattis till dem :)! När vi ändå var på Rusta hittade jag en jacka jag tyckte var fin, så nu är jag en vinterjacka rikare.. Tänk att man kan hitta sånt fint på Rusta... ;)

Nu lyssnar jag på matchen mellan MFF och BP på radion, håller tummarna för att det går åt skogen för MFF idag för på söndag befinner vi ju oss nämligen på Olympia för att fira när HIF tar sm-guld ;)! Ska laga mat till oss nu, idag blir det vitlöksmarinerade räkor med ris, smarrigt :)!
RSS 2.0