Tjugotredje juli

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts

Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie

http://www.youtube.com/watch?v=PeBa7dZRomw




<3!

Tjugoförste juli





I need those words, I need those eyes looking at me





Sjuttonde juli

Ibland vill jag inte vara med. Ibland vill jag bara ligga i sängen dag ut och dag in utan att behöva oroa mig för något eller tänka på något man måste göra. Ibland vill jag krypa ur mig själv och sätta mig på min hylla på väggen ett tag och bara kolla på när min kropp lever livet själv. Ibland vill jag inte vara duktig och förväntas göra allt så bra. Ibland vill jag va en sån som skiter i allt och inte har minsta lilla press på sig själv att prestera eller göra bra ifrån sig. Ibland vill jag bara vara en sån som folk inte märker av, som inte är något speciellt, som folk inte förväntar sig något av och som kan släppa allt för ett tag.

Jag är så trött och jag behöver vila, tänka över mitt liv och planera min framtid. Allt löser inte sig, en del måste man själv göra och det har jag inte ork till just nu.




Tionde juli

Igår blev inte som tänkt, inte alls. Och tack vare det blir idag inte heller som tänkt för ärligt talat känner jag inte alls för att slösa bort en dag till på något som var så tråkigt! Hade varit kul att veta vad som var skillnaden igår jämfört med tidigare år då jag har haft skitkul.. Skumt är det. Helst med tanke på att jag inte har hört en enda människa säg att de hade kul igår, eller jo förresten, två. Men de andra då? Haha.

Som sagt hade vi tänkt åka till stan idag med men nu blir det inte så och därför ser det än så länge ut som det blir en lugn dag. Jag är sugen på glass & greys anatomy. & för övrigt behöver jag sköta om mitt öga för jag har fått ögoninflammation och ser inget och har ont. Jag är riktigt trött på att vara sjuk! Har nästan glömt hur det känns att vara frisk.. Haha.

Nu skrev Jasmine att hon ville bada så det får nog bli så, är ju stekhett & mitt öga får tycka vad det vill!


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars,
I could really use a wish right now

Nionde juni

I'm right over here, why can't you see me?

Kdagarna är skit, nu ska jag krypa ner i min säng.
Puss

Fjärde juli

Jag känner mig som en människa utan liv för tillfället, jag jobbar typ hela tiden och när jag väl är ledig är jag så sleten att jag knappt inte orkar göra något. Jag börjar bli rastlös nu och behöver komma ur hemmet & göra något mer spännande än att vistas i Broby eller på stranden. Det är tur att min pojkvän kommer hem imorgon och att jag ska få träffa honom på tisdagkväll, onsdag & förhoppningsvis en liten stund på torsdag också. 

Det är även tur att kristianstadsdagarna börjar till helgen så det kan hända lite galna saker i livet, i need it, i need it, i need it! 

 

Andre juli

We're not suppose to know,
we're suppose to make mistakes,
change our minds and then maybe change again


Vem fan vet egentligen?

Förste juli

Förste juli idag, det är fan snart en hel månad sen vi tog studenten, jag kan inte fatta det. Det innebär att jag är en månad närmre arbetslöshet och ändå gnäller jag för att jag jobbar för mycket nu. Jag ska fan aldrig gnälla igen.. :) (det löftet kommer hålla max tills klockan 5.45 imonbitti när klockan ringer..)

Idag har jag jobbat till halv två & sen tillbringat hela eftermiddagen med Mcdreamy och ikväll har jag och jasmine utforskat vår nya rastplats! Riktigt mysigt var där faktiskt & vi tänkte flytta dit. :)

Imon ska jag jobba igen, till klockan två. Och på kvällen ska vi äntligen se ECLIPSE. Fan vad fint!




sometimes the hardest thing and the right thing are the same
RSS 2.0