Jasmine!

Nu vet jag varför det inte gick att kommentera, det var en inställning ;)

Fluga

Tror min älskling kommer bli jättefin med vit fluga till svart skjorta på Wildas dop på lördag! Den fick iaf följa med mig hem från min shoppingtur idag. Hittade inte så mycket till mig själv, svarta byxor, tröja till dopet, mjukisbyxor och lite smycken blev det iaf. Imon efter jobbet får jag nog gå på jakt efter ett par skor, vet precis hur de ska se ut. Har bara inte hittat dom än :-(

Nov. 25, 2012

Vet inte vad som hände här med inläggen, skulle ju lägga in bilden på bilen men den kom inte med. Så här kommer den!

Nov. 25, 2012

Volvo

Bilen var bara "lite" smutsig. Fick bli en sväng inom tvätten.

Söndag

Söndag är här igen o snart har ännu en helg passerat! Har en fullspäckad vecka framför mig, mycket som ska hinnas med. Ska jobba som vanligt såklart, har dock lyckats byta till mig en öppning till så jag har två lediga eftermiddagar.

Ska bl.a. Hitta present till wildas dop som är på lördag, vet dock vad jag ska ha. Också ska jag hitta kläder till dopet och även lite andra kläder, plus att jag ska fylla på julförrådet lite med nya ljus, stjärnor, blommor o sånt. Också funderar jag på att göra ett pepparkakshus. Är riktigt sugen på att göra julmysigt nu!

Saknar detta och saknar oss så mycket! <3

Fredagsmys

Sitter just nu i bilen utanför rusta o väntar på E, måste vara världens snällaste sambo som hämtar hem honom så han slipper cykla ;-) Ska köra o hämta en pizza när han slutat, är alldeles för trött för att laga mat idag, har haft en minst sagt hektisk dag på jobbet!

Ikväll blir det minsann inte många fler knop, blir soffan med criminal minds. Har ett par säsonger kvar att plöja, kan vara världens bästa serie....

--

Vill vill vill vill vill !



<3

Hardworkwork

Idag har jag nog slagit rekord i trötthet, har gäspat stup i kvarten och mest bara längtat hem! Undrar om jag ska bli sjuk eller om det bara är allmän trötthet..!

Nu har jag iallafall landat i soffan efter en varm dusch, ensam ikväll då min kärlek är o tränar hockey. Får väl se om jag orkar hålla mig vaken tills han kommer!

Imorgon väntar ännu en lång jobbdag, tur det snart är helg igen!

Boooring!

Varannan söndag har jag världens tråkigaste dag! För då går E till jobbet nu ungefär, jobbar till 16, kollar på hockey därefter och därefter tränar han själv hockey vilket innebär att han är tillbaka hemma ca 21-21.30. Rätt så trist faktiskt!

Igår var jag ute o sprang o tränade lite mage, känns minsann idag. Men det gör inget, då känns det att man gjort något! Får se om det blir en runda löpning/pw idag också. Tänkte se om jag kunde lura hit mamma o Emelie :)!

Lördag

Jag är så van vid att gå upp före Emil varje morgon eftersom jag alltid börjar jobba tidigare än honom, men idag ringde hans klocka först och av ren vana var jag på väg ur sängen. Var ingen dålig känsla när jag insåg att jag får ligga kvar i sängen idag och inte behövde gå upp. Helgen är jäklari helig när man jobbar hela veckorna!

Denna helgen är det kalas som står på schemat! Var på kalas hos mormor igår och idag blir det till Emils syster! Men innan jag gör något annat idag ska jag ge mig ut på en löptur, var ett tag sen sist.

Portkod 1321

Har upptäckt en bra ny serie som finns att se på SVTplay. En webbserie på ca 11 min vid namn portkod 1321. Kan rekommendera den! Det enda dryga är att vänta en hel vecka för 11 min :-)

iPhone 5

Provar att blogga från min nya iPhone 5, har inte kunnat blogga alls från mobilen innan eftersom det inte fanns någon bloggapp till android. Men här verkar det funka bra :-) Nu ska jag snart äta kvällsmat som min älskling håller på att laga.

RSS 2.0