Dag 8 - I min väska

Brukar inte använda väska så ofta, det händer ibland om jag ska shoppa eller liknande & då har jag plånbok och handsprit i den typ. Brukar ha väska när jag ska jobba med & då ligger där ombyteskläder, överdragskläder och sånt där nödvändigt.


Dag 7 - En bild på mig utan smink



Dag 6 - En sak jag älskar från min garderob

Det går lite i perioder det där med vilka kläder jag tycker mest om! Just nu har jag inget jättefavorit-plagg.. Men dessa byxorna på bilden nedan har länge varit en favorit innan, dom är dock på tok för sletna för att vistas ute i nu! :P

Dag 5 - Min favoritfärg

Denna var svår, har ingen speciell favoritfärg. Gillar de flesta faktiskt, tycker oftast inte att det är färgen som gör t.ex. ett klädesplagg :-)



Nu har jag krypit upp i soffan efter att ha lagat lite mat efter en lång dag på jobbet. Snart kommer även min kärlek hem från jobbet, tänkte försöka ta med honom ut på en promenad lite senare, man får ju passa på när det inte regnar ;)

Effektivt var det här

Ja jäklar vad effektiv jag har varit idag på min lediga dag! Tog ett ryck & röjde upp inne i datorrummet som ju varit lite av ett "förråd" nu när vi har renoverat i köket, har dumpat både det ena där och därmed inte kunnat vara där inne alls på rätt länge. Passade på att byta gardiner, rensa garderober och sånt där med när jag ändå höll på! Har även hunnit med att städa resten av lägenheten, tvättat filtar och sånt som man nästan aldrig tar sig tid till annars. Plus att jag har bakat kanelbullar! Har kommit på att jag älskar att baka, helst att prova en massa nya grejer, det är alltid lika spännande. O kanelbullar är hur bra som helst att ha i frysen om man får oväntat besök! ;)

Nu håller jag på att laga middag & därefter blir det att krypa upp i soffan och varva ner, om det inte blir en promenad. Det återstår att se! Imorgon ska jag jobba i Arkelstorp igen, 8-18.30, lång dag men ack så bra med pengarna såna dagar ger. Även torsdag och fredag ska jag vara i Arkelstorp och även då är det långa dagar. Håller tummarna för att det trillar in jobb även på onsdag.

I helgen vill jag åka till IKEA och köpa ny säng, vi har haft mammas/pappas gamla säng sedan vi flyttade ihop och alltså inte köpt någon egen. Men nu har den sängen gjort sitt och vi har kollat ut en ny vi vill ha :-)

Har börjat planera lite inför sommaren också, jag ska ju jobba på västanvid hela sommaren men lite vill vi ändå hitta på! Den 15 juli lutar det åt att vi ska köra över till Öland och lyssna på Lars Winnerbäck som ska ha konsert i slottsruinen i Borgholm och då tar vi eventuellt med oss pappa & Lindas husvagn och stannar över på en camping en eller två nätter! Mysigt, älskar "Sverige-semestrar" ;) Något annat har vi inte planerat än, men det lutar åt att det blir en resa någonstans i höst.

Dag 4 - Det värsta jag vet

Det värsta jag vet är att vänta på saker! Har jag bestämt mig för något jag vill göra eller något jag vill ha vill jag att det ska hända nu annars går jag och pratar om det hela tiden och försöker snabba på allt så det jag vill ha ska komma fortare. E brukar säg att jag är "hajalös" och det är nog rätta ordet faktiskt! ;) Ha ha.
Denna bilden är bra att titta på ibland när jag är så där "hajalös"! ;)



En annan sak som hör till det värsta jag vet är falska människor och människor som bara gör saker till egen fördel eller när det passar dem själva. Såna människor suger bara ut en massa onödig energi ur folk i sin närhet och såna kan man (enligt min åsikt) klara sig utan!

Dag 3 - Det bästa jag vet

Låter bilderna tala för sig själva :-)












Dag 2 - Mina intressen

♥ Mitt allra största intresse är att umgås med min sambo! Det kvittar vad vi gör, om vi så bara ligger i varsin hörna av soffan och kollar på tv eller om vi gör någonting annat så kommer det aldrig finnas något som jag tycker om så mycket som att vara med honom. Det bästa som finns är att höra honom skratta och att skratta tillsammans med honom, då är jag så säker på att han är den rätte för mig!


♥ Ett annat stort intresse är mina vänner och min familj, även dom är guld värda!

Dag 1 - En ny bild på mig + 5 fakta

Ny bild? Hmm.. Är nog dåligt med det då jag i stort sett aldrig lägger in bilder från mobilen på datorn. Får bli denna som är tagen på Cypern i Augusti :-)





5 fakta:

♥ Jag är livrädd för grodor, finns verkligen ingenting jag tycker är värre. Hatar allt med dom och kan springa 3 km i ren panik bara jag ser ett sånt litet äckel någonstans.

♥ Jag träffade min fina sambo för första gången när jag var 14 år. Sedan dess har vi hängt ihop i vått och torrt

♥ Jag tycker att jag är sjukt bra på att köra bil, men jag tycker att alla andra suger på det (ha ha) Är inte många jag känner mig trygg att åka med och jag sitter ofta och svär på alla idioter jag möter i trafiken! (ha ha)

♥ Jag gillar inte människor som bara ser saker till sin fördel och inte har någon empati, dom skiter jag hellre i

♥ Skulle aldrig överleva utan min familj, dom får mitt hjul att snurra

30-dagarslista

Dag 1 - En ny bild på mig + 5 fakta
Dag 2 - Mina intressen
Dag 3 - Det bästa jag vet
Dag 4 - Det värsta jag vet
Dag 5 - Min favoritfärg
Dag 6 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 7 - En bild på mig utan smink
Dag 8 - I min väska
Dag 9 - Det här vill jag ha
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - Det här är jag beroende utav
Dag 12 - Någon jag vill byta liv med för en dag & varför
Dag 13 - Det här får mig att må bra
Dag 14 - Det här får mig att må dåligt
Dag 15 - Min favoritmat
Dag 16 - En resa jag aldrig glömmer
Dag 17 - Någon jag alltid kan lita på
Dag 18 - Någon jag älskar
Dag 19 - Min favoritstad
Dag 20 - Favoritdricka
Dag 21 - Vad jag åt idag
Dag 22 - Något jag måste hinna med innan jag dör
Dag 23 - Mina favoritfilmer
Dag 24 - Saker jag stör mig på
Dag 25 - Något jag är bra på
Dag 26 - Favoritlåtar just nu
Dag 27 - Gamla bilder på mig
Dag 28 - Min favoritkonsert
Dag 29 - Min dröm-kamera utrustning
Dag 30 - Alla mina hårfärger

Nätshopping och kaffemys

Sitter i soffan och dricker mitt "morgonkaffe" och kollar på någon film på tv. Älskar mina morgonstunder i soffan innan dagen börjar på riktigt, kan sitta här och fundera över dagen och planera vad man känner för att göra. Är något speciellt med den stunden. :-) 

Har faktiskt unnat mig lite kläder från ginatricot.se idag, en svart/vit randig scarfs, en vanlig svart oversize t-shirt & en svart ärmlös lång skjorta. Himla fint :-)

Snart ska jag ta tag i mitt liv & hoppa i duschen sen blir det nog lite fix i köket. Ska sättas lite mer tapet och målas lite till innan den biten är färdig. Sen saknas det bara lister och lite hyllor sen är det så gott som färdigt. Längtar till den dagen, när allt är helt klart! :-)






I know I have my reasons and you have your self to blame

Byggsnack och sånt

Nu har ännu en arbetsvecka gått, i alla fall är veckan slut för mig för jag är ledig imon vilket känns helt okej !

Har pratat med min chef på västanvid idag och hon har fixat så jag får vara där 8 veckor i sommar också, blir fjärde sommaren där vilket känns bra då jag trivs som fisken i vattnet, framför allt med arbetskamraterna.

Imon ska jag & pappa köra och fixa lite grejer till köket. Lite lister, spånskivor och sånt "smått & gott". Förstår inte så värst mycket av sånt där byggsnack ;-) Väldigt glad för att vi har min kära pappa som hjälper oss med så mycket i alla fall!


Trevlig helg, sug & svälj (moget jag vet, var tvungen bara för folk ska tänka den tanken "men fan vad moget då, så skrev man ju när man var 14." mohahaha

Vad hände med texten?! Iiingen aning!

Lyxhustru

Sitter i soffan med mitt morgonkaffe och kollar på serier på tv. Det är det bästa med förmiddagar, dom visar en massa "halvkassa" serier som är rätt sköna att kolla på ibland, t.ex. Förhäxad & sjunde himlen.

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på förrutom att mormor & Göran kommer hit senare för att gratulera mig, mormor var nämligen sjuk på min födelsedag!




Imon är det dags att jobba igen efter att ha haft en veckas ledigt, varför är det alltid segt att börja jobba när man varit ledig för länge? Skulle lätt kunna va lyxhustru! ;-)

Morgonkaffe

Sitter i soffan med mitt morgonkaffe, undrar vad denna dagen har att bjuda på?!



Nu vet jag! Blir en promenad/löparrunda med Bella & kaffe därefter :-)
RSS 2.0