31/8

HEJ !

Idag har jag haft en riktigt mysig höstdag med mina vänner!
Jasmine kom hit imorse innan jag ens hade hunnit få på mig kläder & vi drack kaffe innan hon begav sig bort för att lämna över lägenheten. Då blev det snabba ryck för min del och när vi var klara körde vi in till stan. Jag blev ett par boots rikare och ett par hundringar fattigare. :)

Eftermiddagen tillbringade vi i Knislinge i J's nya hem & det blev en massa bus med Loke haha. Så mysigt ! :)
Framåt kvällen fick vi äntligen tag på Jessi som jag inte har träffat på en hel evighet. Körde hem till henne och jag blev genast förälskad i hennes kattbebis och då passade det ju perfekt att hon vill göra sig av med den & vi snart ska flytta, krävs bara ett godkännande från E också. Haha.

Imorgon ska jag jobba igen, har tre dagar kvar nu på "vikariatet" som jag fick extra efter sommarjobbet. Sen får det bli extra när det behövs. Ska jobba lite på Andy's lekland nästa vecka också & förhoppningsvis kan det bli lite extra där med ! :) Sen spanar jag ju dessutom på ett annat jobb med, haha.

Jag bara längtar tills allting är klart med lägenheten och tills vi är på plats. Nu känns det bara som man står & stampar på samma ställe och inte direkt kommer någonstans, jag börjar bli otålig. Men sen är jag väl inte känd för att ha världens tålamod heller. ;) ha ha.




I'm in the corner, watching you kiss her

Artonde augusti

Jag har varit en usel bloggerska, nu igen...  Men denna gången kan jag iaf skylla på att jag har flyttat till en annan lägenhet här i broby med mamma & emelie och fortfarande inte har fått internet. Jag snattar för tillfället på grannens! He he

Lite spännande saker har det hänt sen jag skrev sist, och det mest spännande är väl att jag & mannen i mitt liv var på banken igår och fick godkänt för att köpa lägenhet! Så om en månad ungefär blir vi sambos & det känns helt underbart :) Är så ivrig nu att det är svårt att bara sitta här på häcken och vänta, men det går nog fortare än man tror!

Har två jobbedagar kvar denna veckan & på fredag beger jag mig till Malmö med Emil, Sebbe & Karro för lite festivalande! Inte helt fel ;)


Lite bilder från vår tur till Ullared!

 
'



 

Tionde augusti

Jag läste nyss igenom min blogg från förra året och tillbaka, fan vad deprimerande jag låter! Om någon som inte känner mig läser tror ni nog att jag alltid är negativ och gnällig haha. Men så ligger det faktiskt inte till för om jag ska hitta någon ursäkt för detta är det så att jag oftast bara skriver när jag är på dåligt humör, för det är då jag har behov av det liksom ;)

I vilket fall som helst är jag på bra humör idag & har varit de senaste dagarna också. :) Början på veckan har varit bra, jag har fullt med planer och förväntningar i mitt huvud nu, vill få saker att hända NU! ;)


Wiwiwiwiwi

Åttonde augusti

Wiho! Idag är jag på bra humör, om saker blir som tänkt blir det snart perfekt! :)


Don't let dreams be dreams

Femte augusti

And here it goes again.

Det kommer fortsätta så här i all evighet

Andre augusti

Fan vilken usel bloggare jag är! Det går lite i vågor det där med att skriva blogg, galet är det.
Egentligen har jag väl inte så mycket intressant att berätta, dagarna går & jag jobbar i stort sett hela tiden. Har två veckor kvar på mitt schema nu plus att jag har fått två extra veckor därefter så jag jobbar till den 3 sept. :)

I helgen har jag varit ledig lörd & sön så då har jag & min kärlek varit i Helsingborg och bott på hotell, presenten vi fick av hans mor. Det har varit helt underbart att vara lite ledig och få en liten minisemester! Denna veckan jobbar jag mån, tis, ons & tors sen är jag långledig - fredag, lördag och söndag, min längsta ledighet på hela sommaren. Då ska jag & E passa på att mysa riktigt ordentligt & köra upp en sväng till ullared. ;)

Annars är väl läget i stort sett som vanligt, jag går & hoppas dag ut och dag in att ett jobb ska dyka upp mitt framför näsan på mig så jag kan göra det jag känner för allra mest nu och börja på ett "nytt" liv... För det känner jag mig helt redo för nu, när det gäller det mesta..



Förste augusti




Still you keep on giving me goosebumps
Everytime you touch my neck
And did you know boy
Just how bad my toes curl
When the end of our fingers connect

When you smile
I’m reaching for oxygen
When youre lips leaning to mine
I’m feeling like the first time

RSS 2.0