-

Oäkta.




Påklistrat.




Hejdå.

Friday I'm in love



Idag är en bra dag!! Jag har ett härligt lov framför mig med en härlig resa
& idag har jag haft körlektion och nu går det bara framåt!
Helgen ska tillbringas med J. :)
Jag är LYCKLIG

Mån, 15/2

I morse när jag kom till skolan mötte vår lärare oss med ett stort leende, inget ovanligt iofs, och talade om att vi inte har lektioner med varken honom eller Malin på hela veckan eftersom ettorna har teater (enda gången ettorna är till någon nytta!) De var även de enda vi skulle ha lektion med idag vilket innebar att jag hade gått upp helt i onödan imorse & gått till skolan för att få veta det. Kändes lite segt! Men jag ska inte klaga, är ju aldrig fel med ledighet.

Hittills har jag inte gjort något speciellt vettigt av dagen, har börjat kolla på New Moon igen, har inte sett den sen vi såg den på bio i höstas & tyckte det var dags nu igen. Twilight-serien är de bästa böckerna/filmerna som gjorts! Har suttit och väntat på posten också som en galning för jag tyckte det var på tiden att min mobil skulle komma idag så jag hade haft något spännande att göra, men det tyckte tydligen inte posten så jag får så snällt vänta tills imorgon och hoppas att den kommer då. 

Imorgon är för övrigt den sista skoldagen för denna veckan eftersom vi som sagt har en massa lektioner inställda. Och det blir ingen vanlig dag imorgon heller eftersom Paolo Roberto kommer till skolan & föreläser om kost och hälsa.. Kan kanske bli spännande :)

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått.

Ibland känner jag mig dålig och otillräcklig. Det känns inte som jag hinner med alla människor i mitt liv lika mycket och även om jag inte gör det, är jag rädd att folk ska tro att dom är bortglömda eller att jag inte bryr mig om dom.

Jag är en sån person som värdesätter några få bästa vänner mer än en massa ytliga vänner. Jag tycker jag får ut mer av att anförtro mig åt några få som verkligen får chansen att lära känna mig och som jag vågar öppna mig helt och hållet för. Många ytliga kontakter får mig inte riktigt att visa den rätta sidan av mig, jag har svårt att öppna mig och släppa in folk för nära inpå mitt liv om jag inte vet riktigt vart jag har dom och vart dom står. Därför tycker jag att jag får ut mer av dom riktigt nära vännerna som alltid tycker lika mycket om än, hur fel man än har gjort eller vilket humör man än är på för dagen.


Jag försöker göra det som jag tror är rätt & det är att dela uppmärksamheten lika mycket mellan allt som betyder något i ens liv. Vissa gånger kan det kännas hopplöst och det känns som man sviker den ena eller den andra, men jag försöker och vill inget hellre än att hitta jämvikten.

Lips of an angel



I'm in loooooove!

Förvirrad

Igår kväll var jag hemma hos Jasmine! Jag velade först om jag skulle gå dit eller inte för jag var helt slut, men sen tänkte jag på att jag kommer ångra mig om 1,5 år när hon kanske befinner sig i en helt annan del av världen, nämligen USA & av den tanken fick jag ont i magen så jag övervann min trötthet & gick dit som sagt. :)

Vi kollade på outsiders som handlade om såna som lider av elallergi. Jag vet verkligen inte vad jag ska tro om det, vissa symtom dom visade sig ha känns rätt omöjliga att hitta på, och varför skulle man vilja hitta på att man lider av en sjukdom som denna för att man skulle vilja ha uppmärksamhet eller liknande? Då man måste isolera sig totalt från omvärlden och kanske leva resten av sitt liv i ensamhet i ett torp i skogen utan både teve & telefon. Nej, för mig är det svårt att se varför man skulle vilja orsaka sig själv något sånt, medvetet. Men samtidigt som jag tycker såhär kan jag inte låta bli att tvivla ändå, på om det verkligen finns såkallad elallergi och människor som lider av det. I vilket fall som helst tycker jag väldigt synd om dessa människor, om dom på allvar lider av det tycker jag synd om dom för att dom inte kan leva ett normalt liv. Och om dom av någon konstig anledning hittar på eller om det är psykiskt tycker jag synd om dom ändå för då är det ju också något som inte stämmer.

Idag har jag varit i skolan i två timmar & tro det eller ej, men under den tiden var vi faktiskt väldigt effektiva! När det hela tiden byggs på med nya arbeten är det lika bra att beta av dom så fort som möjligt så är det ju ur världen sen. Efter det kom mormor & hämtade mig i skolan och körde mig till stan där det var dags för körlektion. Körde landsväg idag och kände mig som en väldigt förvirrad människa! På bussen hem träffade jag Elin, hade en hel del att prata om och vi var inte tysta några längre stunder.. Trevligt! :)

Nu ska jag försöka följa mitt eget råd & beta av arbeten, även om det är lättare sagt än gjort!

Stress

Jag känner att jag ligger back, back, back med vissa grejer i mitt liv just nu. Eller nej, är väl fel att säg vissa grejer när jag egentligen bara menar skolan. Är förbannat tacksam för att detta är sista terminen & att vi inte har mer än 123 dagar kvar till slutet idag. Vi har arbeten, redovisningar & en massa smågrejer som är förbannat stressande, så att det står oss upp över öronen! PLUS att jag räknade mina timmar på projektarbetet idag för att ha lite koll & jag har inte nått upp till mer än 54 timmar vilket innebär att jag har ca 7 veckor på mig att samla ihop det dubbla. Nu gäller det att jag, eller snarare sagt vi, lägger på ett kål med det sista som är kvar, samtidigt som vi får söla oss för att dra ut så mycket som möjligt på skiten.

Är fan en bra fråga hur man ska kunna klämma fram fler timmar när detta uppenbarligen var allt som krävdes för att planera och genomföra ett disco & rapporten och ett litet separat är det enda som återstår. 2 timmar om dagen i 7 veckor ser ut att få bli vårt mål framöver, FAN VAD STUDENTLIVET ÄR HÄRLIGT! :( Tänk om man kunde få lika mycket pengar som läxor.... Då skulle jag fan aldrig gnällt.




Visste ni förresten?

att jag vill - resa jorden runt
att jag har - ett bra liv, bästa vänner, bästa pojkvän, bästa familj & en jäkla kul liv framför mig 
att min senaste kyss - var den sista jag fick denna veckan
att jag lyssnar mycket på - alicia keys - try sleeping with a broken heart
att jag funderar på - hur det ska gå imorgon
att jag pratar – alltid en massa
att jag inte gillar – folk som inte vågar stå för sin sak!
att min första riktiga kyss – är svår att komma ihåg
att jag avskyr när folk snackar - bakom ryggen
att kärlek är – väldigt mysigt, för det mesta
att jag gillar – att mysa
att jag alltid kommer att – försöka vara bara den jag är
att sist jag grät var –
att min mobiltelefon är – rättså bra
att när jag vaknar på morgonen – brukar jag sucka högt för mig själv och gå som en zombie in på toa
att innan jag går och lägger mig – tänker jag på livet
att idag har jag – träffat de två bästa i mitt liv
att jag just nu tänker på - att jag borde lägga mig och sova
att i kväll ska jag – sova
att i morgon kommer jag – vara nervös till en början och förhoppningsvis glad till ett slut
att jag hoppas – på att min framtid ser ljus ut
att jag verkligen vill - ha körkort!

Nervvrak

Nu sitter man här ännu en söndag och ser tillbaka på ännu en helg som har sprungit förbi i rasande fart. Det är aldrig skönt att en helg går snabbt men just nu känns det som jag har så mycket att se framemot att det kvittar lite för tillfället faktiskt. Har dock en känsla av att jag måste sluta se framemot så mycket och längta hela tiden för annars kommer mitt liv antagligen gå i 190 och jag kommer sitta som pensionär inom en snar framtid & det är faktiskt en rätt så hemsk tanke.

Jag har iallafall varit hos E hela helgen & idag har vi ägnat dagen åt att göra packlista och inköpslista inför Lanzarote, är endast två veckor kvar och nu börjar jag längta som bara den. (Eller just det, jag skulle ju sluta längta...)

Något som jag för tillfället inte längtar efter är morgondagen då jag ska göra halkan. Och som jag känner det nu är antagligen ingenting mot hur jag kommer känna mig imorgon, kommer säkert vara ett nervvrak. Men jag ska försöka tänka på att de flesta jag pratat med tycker det är bland det roligaste dom gjort också ska jag tänka på att det inte är farligt alls eftersom inget kan hända & att det inte är så länge man ska sitta där.... Fan vad jag är kass på att lugna mig själv!

Lips of an angel

Jag måste börja med att berätta en rätt så rolig sak. Den sista tiden har jag vaknat ett par nätter av att jag har sovit med händerna ovanför huvudet, precis som om man sträcker upp dom i luften, fast liggande. Och det jobbigaste med hela denna grejen är att hela mina armar har sovit när jag med möda har lyft ner dom därifrån. Inatt hände samma sak igen, fast anledningen till att jag vaknade var att jag antagligen har försökt lyfta ner den ena handen, som sov, och när jag lyckades få ner den släppte jag den i huvudet på mig själv. Eftersom jag var så yrvaken, om jag ens var vaken alls, tyckte jag såklart inte att det var något märkvärdigt just för stunden men när jag kom ihåg det när jag vaknade kunde jag inte låta bli att tycka det var lite kul faktiskt! Haha. Jag har en hel del konstiga aktiviteter för mig när jag sover. Är väldigt glad för att jag än så länge stannar i sängen iaf, och inte springer iväg någonstans.. ;)

Idag är det fredag och det är skönt! Jag kände mig inte helt hundra imorse när jag vaknade & blev därför hemma från skolan. Mår dock bättre nu och ska åka till min älskling senare, men först ska jag in på telenor och kolla på ny mobiltelefon och hoppas dom har den jag vill ha på lager, nämligen en iphone. :)

Tonight

I remember the days we spent together,
were not enough, it used to feel like dreaming
Except we always woke up

I remember the time you sat and told me
About your Jesus, and how not to look back
Even if no one believes us
When it hurts so bad, sometimes
Not having you here



Vardagstankar

Idag har jag varit helt slut , idag också kanske man ska säg. Känns att det är torsdag och man längtar tills fredag, kom på det när jag som vanligt satt och tänkte för mig själv, att man är tröttare på torsdagar än på fredagar fast att det har gått fler dagar med tidiga mornar på fredagen. Fast sen dök det upp ännu en tanke i mitt huvud och den sa att självklart är man piggare på fredagar, det är ju då man börjar leva igen & har något att se framemot! Jag har alltså rett ut ännu ett problem idag, inte illa!

Annars har jag inte gjort något speciellt storslaget idag, mer än att baka. Det är ju ganska stort iofs, eller det stora var ju att jag lyckades göra fina släta bullar som faktiskt smakade gott också. Nu har jag dock försökt fördriva tiden på ett bra sätt hela dagen och börjar bli lite rastlös, så funderar på att umgås lite med min fina vän J.. :) Vi har planer inför imorgon, planer som lärare inte tycker om. Men vem bryr sig om hundra år?


I need your loving hands to come and pick me up

Idag är jag trött! Dom två sista dagarna har gått i 190 känns det som, även om vi hade studiedag igår som såklart var väldigt skönt! Igår började jag dagen med körlektion klockan nio, gick superbra & jag fick minsann halktid på måndag, liiiite läskigt faktiskt. Senare på dagen följde jag med J till stan när det var dags för henne att köra & därefter begav vi oss ner till körskolan för att plugga. Var med andra ord väldigt mycket körkort igår!

Och denna dagen började precis likadant, med körlektion halv 9. Fick trycka in en extra lektion där eftersom jag var tvungen att göra motorväg & panikbromsning innan halkan. :P
Därefter begav jag mig till skolan, slutade dock efter två timmar & då däckade jag i sängen när jag kommit hem.

Idag är det 19 dagar tills jag & min älskling beger oss till Lanzarote! Känns underbart för nu börjar denna vinter bli för mycket. Dock har jag lovat mig själv att slänga mig i snön en gång innan den försvinner så jag och J tänkte passa på ikväll med en pulkatur. ;) haha.

Who says

Idag har jag varit helt slut, riktigt måndagstrött med andra ord, fast ännu värre nästan.
Har iallafall klarat av en redovisning idag vilket betyder att jag är ett steg närmre slutet på läxor, inte för att jag kan se änden riktigt ännu.. Vi bestämde oss iallafall för att göra något vettigt av denna dagen & bokade bana för bowling ikväll vilket var riktigt trevligt faktiskt! :)

Nu håller jag mer eller mindre på att däcka faktiskt & funderar på att lägga mig snart.
Imorgon har jag körlektion klockan nio & det är rätt så segt.. Jag ska fickparkera, wiho!

21 dagar
130 dagar




Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free
RSS 2.0