Bitterhet

Jag. Blir. Så. Trött. På. Bittra. Människor. 

En del människor hittar fan något att klaga på när det gäller allt. Jag blir helt galen på att man inte kan försöka se något positivt någon gång i alla fall istället för att alltid peka på det dåliga. Fy och blä, skulle vilja slå lite vett i huvudet på vissa människor. Bara för jag själv är så himla bra ;) he he he.



Saknar för övrigt Jasmine som bara den! Längtar till jag får träffa henne på onsdag! ♥♥

Fint väder och sånt

Idag är det äntligen fint väder igen och nu sitter jag & väntar på att solen ska komma runt huset så jag kan sätta mig på balkongen och sola! Önskar man hade den turen att ha solen där hela dagen, men man kan inte få allt här i världen ;)! 

Håller på att tvätta några maskiner tvätt nu också har jag städat av hela lägenheten. Mår fan psykiskt dåligt när det är smutsigt, haha. Har fått sommarschemat hemskickat på posten idag, det ser rätt så bra ut och fast jag jobbar heltid de fyra första veckorna känns det inte som jag kommer jobba ihjäl mig för dom har lagt upp det på ett bra sätt :)! Längtar tills jag ska börja där, är så fruktansvärt trött på dagis plus att det är så dåligt betalt. Och dessutom har jag ju en utomlandsresa att se framemot efter att de åtta veckorna är avklarade i sommar!! 

Är så avundsjuk på de som tar studenten i år, jag vill också göra det igen! Det kan ha varit den bästa tiden i mitt liv utan att överdriva, det var så värt allt slit för att komma dit. På onsdag är det dags för skattjakten iaf & efter jobbet tänkte jag och Jasmine gå in en sväng och kolla. Åh, jag önskar att jag stod där med Bf07 då! ♥



Gammal bild.

Morsdag

Idag är det mordag, ganska löjlig dag tycker jag. Varför ska det behövas en speciell dag för att visa sin uppskattning egentligen? Min mamma är alltid lika viktig för mig! ♥

I går hade vi en lugn hemmadag, jag var inom stan en runda och handlade lite på Dimoda för presentkortet vi fick av Jeanette när vi fyllde år. Fixade även en liten present till mamma! 

Idag ska jag njuta av att vara ledig för imon är det dags att jobba igen. Har fått en av de sjukaste jobbdagarna hittills, nämligen i Degeberga 9.30-13.30. Alltså får jag köra så långt för att jobba i FYRA timmar! Lönt ;)












(hjärtat ser brunt ut här, men det är vitt!)

The edge of glory

Nu har pappa varit här och fixat bänkskivan, blev riktigt bra. Ett litet lyft i vårt i övrigt sletna kök! Är väldigt nöjd, tack för hjälpen igen pappa! ♥





Jag har även hunnit med att handla och nu sitter jag med färg i håret och ska kolla på gårdagens BB. Längtar till min älskling kommer hem! ♥


Lady gaga - The edge of glory

Underbara fredag

Yes, äntligen är det fredag igen! Och idag är det fredag på riktigt, förra helgen fick jag ju hoppa in och jobba extra på lördagen men så blir det icke denna helgen så nu ska jag ta det lugnt och bara göra det jag känner för :)

Har jobbat en kort dag idag och nu väntar jag på pappa som ska komma hit & hjälpa oss att montera en "bardisk" i köket. Var på IKEA igår och köpte en bänkskiva och stolar, det kommer nog bli nice! =) I eftermiddag lutar det åt att det blir storhandling för min del, det ekar en hel del i kylskåpet och skafferiet, ha ha. 

Trevlig helg mina vänner! ♥

Godmorgon =)



Mysig dag

Jag har haft en helt underbar dag idag när jag varit ledig! Började den hemma hos mamma & avslutade med kvällsmat hos pappa innan jag körde hem till min fina sambo. Älskar lugna dagar tillsammans med de jag tycker om. 

Nu ligger jag i soffan och kollar på BB och kommer inte på något mer kul att skriva. Eller jo, jag gillade det som Jasmine skrev i sin blogg. Om när vi svenskar ska försöka förklara olika saker på engelska, som t.ex. det hon skrev om brännboll. Typ så här kan det ju bli: "In Sweden we have a game called "Burned balls" First you hit the ball and then you run like hell while the others try to burn you!

Ha ha, tyckte det var lite kul!

I'm forever keeping my angel close

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

Fy fan, jag ryser fortfarande när jag hör/ser denna låten och videon. Hela historien är så berörande, beundrar honom som fan.


Jag är så tacksam över mitt liv. Finns inte mycket jag skulle vilja ändra på, har världens bästa människor runt mig. ♥ Min fina mamma, pappa, mina syskon och min underbara sambo är bäst i världen!








Onödig info var det här



Upptäckte häromdagen att Judith och Judith inte är samma tant, har alltid trott att det är samma som spelar båda två. Ha ha.

Imorgon är det fredag och det tackar jag gud för eftersom jag är helt slut. Har jobbat två mega långa dagar igår & idag och behöver sova nu! Ska ta det väldigt lugnt i helgen hade jag tänkt & förhoppningsvis träffa mamma en stund efter jobbet imorgon. Hoppas för övrigt att gubbfan som säger att jorden ska gå under på lördag har jävligt fel för jag vill vakna på söndag också, jag är inte redo att dö än. He he. 

Längtar tills mina svarta jeans som jag har beställt kommer. Har beställt två olika nu som jag inte alls varit nöjd med & skickat tillbaka men nu tror jag att jag har lyckats hitta rätt, håller tummarna.

Måste förretsen tala om hur mycket jag hatar Kissie också. Fattar inte ens varför jag klickar in på hennes blogg, det är ju nästan så man skäms för hennes skull.

Marley and me

Jag kollade nyss på "Marley & me" och jag måste säg att den var helt sjukt bra. En av de bästa filmerna jag sett på länge! Tårarna bara sprutade i slutet. Tror att ni som sett "Hachiko" och gillade den nog skulle tycka om denna också. Jag var lite skeptisk i början innan den kom igång, men sen var jag helt fast. 


Bildbomb

Äntligen har jag letat upp en sladd till min mobil så nu tänkte jag lägga in lite bilder från senaste tiden i mitt liv :) (lägger dock inte in bilderna helt i ordning)

Åkte till Helsingborg för att kolla på fotboll, medans vi väntade satt vi uppe på kärnan i solen :) :




Packade picknickkorgen och stack ut och grillade så fort solen tittade fram :) :









Träffade Jasmine och Jessica (som jag inte sett på evigheter!) innan vi träffade en stor del av klassen på kvällen och grillade: 










(Grattis till Caroline förresten som ska få en liten bebis i September!!!) 

Var iväg och grillade med mina syskon & mamma en eftermiddag:










Jag & Emil gjorde en spontan-utflykt till Stens huvud en dag. Mysigt!!! : 









Jag var på IKEA med pappa och Linda & köpte nya gardiner och underlägg till bordet i vardagsrummet: 







Har myst med mina älsklingar! : 






Också har jag suttit på balkongen och solat! :) :



Och umgåtts med Jasmine förståss! : 


It would be only you and me

http://youtu.be/b7GhrUaNDAI
Har förälskat mig lite i denna låten. Milow - You and me

Idag har jag varit ledig från jobbet. Har tillbringat dagen i mina gamla hemtrakter, både hos mormor och sen hos mamma. Mysigt att umgås med familjen! Fick även samtal från Turkiet där pappa och Linda befinner sig nu i en vecka, är inte alls avundsjuk på dom som ligger och steker i +30 grader och dricker drinkar vid poolen! Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. I augusti är det ju min och Emils tur att åka dit :)

Som det ser ut nu är jag ledig imorgon också och då ska vi köra en liten sväng och fixa lite grejer. Ska bla. köpa "gräsmatta" att lägga på balkongen, också vill jag ha en kruka och en blomma att sätta på bordet med. Har planterat en del där ute nu, känner mig lite som en kärring ha ha.

Nu åskar det ute och om det börjar regna så är jag sugen på att gå ut och ställa mig i det. Är jag störd? Haha.

I brist på annat. :)

Jag har ju lovat att jag ska lägga in bilder när jag hittar en sladd till min telefon, har dock inte gjort det än (har inte ens letat :$) men jag ska göra det snart. Har bilder från allt möjligt som hänt den senaste tiden. Så länge gör jag en sån här gammal klassisk lista ;)

Om dig:
Namn: Ida
Född: 24 mars
Längd. 170 cm
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Blå/gröna
Skostorlek: 39
Familj: Pappa + hans sambo, hennes två barn, mamma + hennes sambo, hans två barn och mina egna två syskon. En bror & en syster  
Bor: Kristianstad 
Skola: Ingen alls :) 
Klass: - 

Favorit....
Mat: Wock eller taco 
Dricka: Bra fråga, vatten om man är törstig & cola om man bara är sugen på att dricka haha
Kompis: Jasmine! ♥
År: 2009 
Färg: Marinblå 
Bok: Kommer inte på någon speciell, men jag gillar böcker som är verklighetsbasserade 
Tv program: Bra fråga... 

Kärlek...
Är du kär: J a

Är du redo för ett förhållade: Ja
Blivit kär i någon på internet: Ja, typ 

Nu...
Vad har du på dej: Joggingar & linne 
Hur ser håret ut: Slarvigt uppsatt 
Smink: Mascara, puder & rouge
Vad gör du: Har nyss ätit, sitter nu i soffan
Var är du: Hemma hos mig & Emil :) 

5 mål inför sommaren 2011:

1. Åka till Turkiet (augusti) 
2. Jobba på Västanvid :)
3. Umgås mycket med Jasmine innan hon beger sig mot USA 
4. Sola 
5. Bada i havet (hatar havet)
RSS 2.0