Trettioförsta maj

Idag har varit en bra dag, sista "riktiga" skoldagen som egentligen inte var så riktig, förrutom imon när vi går 40 minuter. På onsdag drar studentfirandet igång med skattjakt! Ett problem jag har nu är dock att jag börjar bli förkyld och har fått ont i halsen som bara den ikväll. Men det kvittar, hur sjuk jag än är tänker jag inte missa en sekund av något som har med studenten att göra! :)

Ikväll har jag & min bästa vän lagat taco och haft en riktig måndagsmyskväll & nu ska jag snart sova :)

  

Tankar

Det finns några saker som jag skulle vilja ändra på, som hade kunnat vara bättre. Saker som inte alltid har varit som dom är idag, som en gång inte kändes som ett problem eller behövde ändras på. Det är tomheten av människor som brukade finnas i vår närhet alltid, varje dag & hela tiden. Dom finns fortfarande kvar, men dom finns där inte varje dag & hela tiden och dom finns inte där i alla vardagssituationer, vilket nästan kan vara det viktigaste eftersom det är då man är sig själv och då man kommer varandra som närmst. De gånger man träffas nu är speciella, man gör sig till lite extra och man är inte riktigt sig själv. Det fixas lite extra och dagen blir helt plötsligt inte längre som en vardag. Detta gör att den stora saknad man går och bär på dag ut och dag in, den som har en förmåga att skava jävligt hårt vissa dagar, inte stillas. Fast man träffas och pratar på det där  "ovardagliga" sättet stillas inte saknaden till 100%. För det är inte det man saknar, man saknar som sagt det vardagliga. Att vakna i samma hus, att bråka och skrika åt varandra, att bli sams igen, att bli skjutsad & hämtad, att äta middag tillsammans, prata om hur dagen har varit, ligga i soffan och kolla på tv tillsammans och att lyssna och förstå varandra.

Jag vill att den delen av mitt liv ska finnas där som innan, att hålet av saknad ska fyllas igen. Men på något sätt kommer vi inte fram.

Trettionde maj

Min helg har varit skitbra! I fredags var jag totalt död efter att ha sovit i samma rum som hela min klass & Malin som höll på att skrämma upp varandra om både det ena och det andra hela kvällen & halva natten innan vi äntligen lyckades somna.. Jag var livrädd! Haha

När jag vilat ett par timmar körde jag hem till E! Vi körde en sväng till Åhus & promenerade i hamnen innan vi körde hem och kollade på något som kan vara den sjukaste filmen som någonsin har gjorts, the human centipede. Jag skojar inte, det var det värsta jag har sett! Jag vet inte om jag ska rekommendera folk att se den eller inte, för även om man älskar skräckfilmer i vanliga fall (som jag & E gör) så är detta inget man kommer älska. Jag mådde illa, helt seriöst.

Igår tillbringade vi hela dagen på Nova Lund, shoppade lite shorts & sånt där som behövs inför sommaren. Också fick det bli en runda i solariet, ligger lite i hårdsolning nu innan studenten! Vit kropp + vit klänning = tummen ner!Och på tal om studenten så ser denna veckan väldigt ljus ut. Här kommer början på slutet!
FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!!!

Tjugofemte maj

Jag undrar om det är farligt att längta för mycket, för i så fall ligger jag illa till

Tjugofjärde maj

Wiiho, idag har varit en ganska bra dag & jag har faktiskt känt mig lite effektiv för en gångs skull! Jag har gjort klart mitt fördjupningsarbete & jag kom tom. till skott & pluggade på det SISTA provet vi ska ha någonsin (på gymasienivå iaf!) imorgon.

Andra bra grejer som hände var att jag antaagligen har fått ett litet extrajobb till, jag väntar spänt på att dom ska höra av sig igen, en annan sak var att jag fick två biobiljetter & två trisslotter på posten idag och på en av trisslotterna vann jag 25 kronor gånger 2, alltså 50 kronor! Jag som brukar ha en fet otur när de gäller sånt ;) En tredje sak som varit bra är att jag har ringt min chef & låtit lite trevlig och pratat löneförhöjning som minsann slutade rätt positivt också!

Så ja, dagen har i helhet varit bra & nu är måndag slut, alltså är det snart fredag igen! ;)

Tjugotredje maj


Bild från igår när vi var på 50-tal/rockabilly bröllop hos Pär & Therése.. =)

Idag är en sån dag som jag helst skulle vilja ligga i min säng, kolla på film, äta mat (är skitsugen på mat, helst taco he he), ha Emil nära mig & slippa resa mig allt för mycket i onödan. Men så kommer det inte bli för jag måste nämligen plugga. På tisdag har jag mitt sista prov någonsin på gymnasienivå också har jag en inlämning till på onsdag som också måste göras klar. Jaaaa, det är bara lite kvar, men det känns förbannat segt!

Fast vänta, det var nyss en sak som slog mig.. Denna veckan kommer vi gå i skolan måndag, tisdag & onsdag. För på torsdag & fredag har vi hajk. Och nästa vecka har vi skattjakt och sånt kul. Fan, det är ju närmre än vad jag trodde!

i + j

 

Kolla vad jag hittade! Gamla bilder från när jag & Jasmine var i Malmö och shoppade innan en utgång för kanske, lite mer än 1 år sen? :) Snart ska fler såna här bilder tas, dock i Stockholm istället för Malmö och med shorts & solbrillor istället för vinterjacka och långbyxor! Jag längar minsann.

Sjuttonde maj

Jag tror fan att någon har förhäxat måndagar på något sätt, för hur man än gör lyckas dom alltid bli en jävla katastrof. I alla fall så fort man kommer till skolan. Eller råkar det bara vara så att jag har en jävla otur som känner människor, eller huvudsakligen bara en människa, som gör mina måndagar förjävliga.

Hur det än är har denna dagen börjat så dåligt som den bara kan & den kommer inte sluta på väldigt länge heller eftersom Han med stort H tvingar oss att tillbringa eftermiddagen i Tosteberga/Åhus och redovisa. Nej, idag är jag negativ och allmänt sur & längtar helt plöstligt ännu mer till den 11 juni, om det nu är möjligt.

Men först & främst längtar jag tills jag kommer hem idag och får se om mina skor och min studentklänning har kommit! Håller tummarna! Också längtar jag lite tills Jessica kommer till skolan för hon brukar göra skoldagarna lite bättre. :)




Uppdat, lite senare.

Just precis nu när jag sitter här, lite smått irriterad och trött på det mesta slog det mig vilken tur jag har som har E. Alltid när jag mår som jag gör nu faller mina tankar tillbaka på honom, och det är nog ett sätt att fly från verkligheten, försöka hålla humöret uppe. För det är så jag känner när jag är med honom, jag känner mig alltid glad och han kan verkligen få mig att fly från verkligheten när det behövs, utan att han vet om det själv och utan att jag heller tänker på det. Det är för sällan jag vaknar upp ur lyckligheten så här och faktiskt tänker på hur lycklig han gör mig och hur mycket han påverkar mitt liv även när jag inte är med honom. På något sätt lyckas han alltid få mig att känna mig som någon speciell, även om det så bara handlar om ett litet sms när han befinner sig fyra mil i från mig. 

I snart fyra år har han varit en del av mitt liv, och den delen blir bara större ju längre tiden går.

Femtonde maj

Idag har jag en mysig lördagkväll hemma för mig själv. Kollar på lite filmer & har ätit bakad potatis med kyckling/curryröra, som för övrigt kan vara den godaste maträtten som uppfunnits! Jasmine har nyss varit här & hälsat på en liten stund och nu tänkte jag återgå till mina filmer.

Imon ska jag gräva ner mig i läxböckerna, har tre prov & en fördjupningsuppgift kvar innan det är dags för student och lite vila i livet, fiiiint

Ha en trevlig lördagskväll nära & kära!

Elfte maj (= 1 månad kvar!)

Skolveckan är slut & nu återstår TVÅ normala veckor innan allt det roliga sätter igång! Jag kan inte fatta det, JAG KAN INTE FATTA DET!!!!!!!! :D


I got to say life has its ups and downs but I love it anyway





<3!!!

Nionde maj

Min helg har varit bra bra bra! :) Jag & älskling hade en megamysig dag igår på ikea och med lite andra äventyr! ;) Toppade det hela med en skräckfilm på kvällen, vi har nog snart sett varenda skräckfilm som har gjorts i denna världen, dock var den på norska och sådär bra men vad fan, det var ju ändå en skräckfilm liksom ;)

Idag har jag umgåtts med bästa j! Vi fick äntligen tummarna loss & bokade tågbiljetter till Stockholmsresan som vi längtat efter så länge. 13 juuuni åker vi & stannar till den 17, ska bli så kul & det kan minsann behövas lite roliga dagar innan allvaret börjar med jobb resten av sommaren! :)

Och just det, har beställt skor till studenten idag också! Väntar bara på att min andra klänning ska komma nu också så jag kan bestämma mig för vilken av dom jag ska ha, sen så är jag jävlari redo för den 11 juni. Längtar helt galet mycket!

Sjunde maj

Ibland blir det för mycket. Som nu. Nu är det för mycket.
Det är inte alltid lätt att stå i mitten, även om det är den personen man så klart önskar att vara, men det finns gränser. Man når dit, förr eller senare. Man kan tro att man orkar hur mycket som helst, kan ta hur mycket som helst och ändå alltid hålla huvudet och humöret högt. Där tror man dock fel, eller i alla fall jag. För man kan inte ta hur mycket som helst och man kan inte höra allt, det blir stopp. Hittar inga bra ord, men stopp är det i alla fall.

Imon ska jag träffa E, det är fan tur jag har honom.



Tis, 4 maj



Du måste lära dig att andas åt dig själv innan du kan andas åt andra

Mån, 3 maj

Jag kan inte fatta det, jag. kan. inte. fatta. det! Idag är det 39 dagar kvar till STUDENTEN. 39! Jag kände ett litet lyckorus när det slog mig hur jävla lite tid det är, det ska bli så underbart!!!!

& en sak till; jag älskar att våren har kommit på riktigt! det är ju till och med grönt ute! FINT SOM SNUS :)



Uppdat.
39 dagar kvar var det ja, och jag fick nyss reda på att min studenklänning inte hade tänkt komma till mig förrän mellan den 14-17 maj, alltså två-tre veckor innan studenten. Finns inte en möjlighet att jag kommer hinna hitta en annan om denna inte skulle passa på tre veckor. Så nu hatar jag stylebystars lite smått faktiskt!! Tror dock jag hittat en annan jag också gillar, får väl beställa den också då... I nödfall liksom.
RSS 2.0