Pensionärer och sol

Idag har jag haft en bättre dag än igår, hade sån panik inför framtiden angående jobb och utbildningar då det känns som att inget jag vill och hoppas på blir som tänkt. Men jag har insett nu att det inte hjälper att deppa ihop, på något sätt kommer det lösa sig och bli bra i slutändan och jag SKA komma dit jag vill :-)

I dag har varit en ganska lugn dag, körde E till jobbet i förmiddags och sen körde jag och handlade mat. Fy fan vad jag hatar att handla alltså, allra helst på löningsdagen på förmiddagen när pensionärerna flockas i affären, man kommer inte fram någonstans och flyttar man inte på sig blir de sura för att de tycker att de har företräde överallt bara för att de är gamla, helt sinnesjukt. Jag lyckades dock uträtta mina ärenden och fixa en liten present till som mamma ska få på mors dag när vi ska till Bromölla och käka lunch på den nya "50 tals" restaurangen i Bromölla där mormor och Göran bokat bord. Ska bli mysigt. :-)

När jag kommit hem från affären och städat lite här hemma kom mamma och hämtade mig & jag följde med och uträttade lite ärenden som hon hade. Nu har jag precis förberett flygande jakob som vi ska äta när jag hämtat hem E från jobbet. Är sugen på en riktig myskväll, kanske lyckas få med E på en promenad också. Det återstår att se. :-)

Imon ska jag och mamma bege oss till Åhus och sola hela dagen innan jag ska jobba 16-21.30 på Västanvid. :) Därefter blir det antagligen lite Eurovision song contest.

Trevlig helg mina vänner!

Panik

Har en riktigt dålig dag idag, mår inte alls bra. Har panik för allt vad framtid heter då min enda plan jag hade för
tillfället verkar ha spruckit nu också. Finns en sista grej jag kan lägga mitt hopp på, men det är knappt jag vågar.

Undrar hur fan man ska kunna ta sig vidare när inte ens de "enklaste" medlen verkar funka.


Dag 21 - 30

Dag 21 - Vad jag åt idag
Har inte hunnit äta så mycket än, förrutom frukost som bestod av mackor med pastrami och en kopp kaffe

Dag 22 - Något jag måste hinna med innan jag dör
Oj, jag vill hinna med mycket. Jag skulle gärna vilja läsa till polis, jag vill ha barn (gärna två stycken), jag vill bo i hus någon gång i framtiden, skulle gärna vilja bygga ett eget men det är ju inte billigt precis. Sen vill jag så klart hinna resa lite till, skulle vilja göra en "USA-runt resa", samt åka till Afrika på ett riktigt safari. Finns mycket mer jag vill hinna med men detta är vad jag kommer på nu :-)

Dag 23 - Mina favoritfilmer
Har ingen favoritfilm direkt, men jag gillar skräckfilmer. Och romantiska filmer som man gråter till, längtar tills "Lucky you" finns att se. Det är samma producenter till den som till "dear john" och "the notebook" som är några av mina favorit-gråt-filmer. :-)

Dag 24 - Saker jag stör mig på
När saker inte går som jag vill stör jag mig som fan

Dag 25 - Något jag är bra på
Varför är det så svårt att säg bra saker om sig själv? Jag tycker att jag är bra på att köra bil, och att ringa "viktiga" samtal. Också tycker jag att jag är bra på mitt jobb.

Dag 26 - Favoritlåtar just nu
Gotye - Somebody that I used to know, Fun - Tonight

Dag 27 - Gamla bilder på mig








Dag 28 - Min favoritkonsert
Lars Winnerbäck på Sofiero -08

Dag 29 - Min dröm-kamera utrustning
Är inte så mycket för att fotografera.. Men någon sorts systemkamera hade ju varit kul :-)

Dag 30 - Alla mina hårfärger
Har haft många hårfärger genom tiderna; ljusbrun, mörkbrun, blond, röd/brun, lila/brun och nu är jag svarthårig, det trivs jag bäst i

Ledig måndag

Yes, idag är jag ledig. Så är det när man inte får något jobb, det är nämligen så att jag har svårt att ta mig till jobb denna veckan om jag inte vet det sedan innan eftersom vi sålde vår bil igår. Känns nästan lite sorgligt att ha gjort sig av med sin första bil, har ändå haft den i lite mer än två år. Fast mest är det bara skönt, då vi även har köpt en ny bil på VOLVO som vi ska hämta hem på fredag. Det blev en volvo v50 -05 som gått 9000 mil, står knappt ut med att vänta tills på fredag, haha.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, behöver dammsuga iaf. Fast först ska jag fylla på kaffekoppen med mer kaffe och strax kolla på förhäxad! :-)

Dag 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20

Dag 15 - Min favoritmat
Åh, denna är svår. Finns mycket mat jag tycker om, fast en stor favorit är flygande jakob med sallad och fetaost, det är nästan oslagbart!

Dag 16 - En resa jag aldrig glömmer
Jag har inte varit på jätte många resor i mitt liv, när jag var 14 var jag i Italien med min familj, när jag var 17 åkte jag och E utomlands tillsammans utan föräldrar för första gången och det var ju något riktigt speciellt. Strax innan jag fyllde 18 åkte jag och E tillsammans till Lanzarote, vilket förmodligen var den bästa resan vi har gjort tillsammans, det var en underbar vecka. Och förra året, när jag var 19 åkte vi till Cypern. Det var också skönt, men alldeles för varmt (30-34 grader i skuggan) vilket gjorde att man inte orkade så mycket och därför tappade suget lite. Så jag måste nog säg att alla resor har varit speciella på sina vis, men att Lanzarote får 10-poängaren! Den ön kan jag rekommendera till alla.

Dag 17 - Någon jag alltid kan lita på
Jag har svårt att lita på människor, då förtroendet ofta missbrukas. Men jag har 5 personer i mitt liv som jag verkligen känner att jag kan lita på: E, mamma, pappa, Linus och Emelie. Familj är familj liksom.

Dag 18 - Någon jag älskar
Får bli samma svar som på frågan ovanför. Min familj & min sambo.

Dag 19 - Min favoritstad
Jag har inte varit i några storstäder utomlands direkt, förrutom Oslo och Köpenhamn. Men om jag ska välja en stad i Sverige måste jag säg Helsingborg! Jag gillar Stockholm också, men skulle jag välja vart jag vill bo hade det blivit Helsingborg. Där finns allt, stad, parker, strand och hav, allt på samma ställe.

Dag 20 - Min favoritdricka
Jag älskar vatten - jag är en vatten-o-man, har en flaska i kylen som alltid är fylld med vatten som jag går och dricker ur väldigt ofta när jag är hemma. Ska jag välja någon roligare dricka än så säger jag cola! ;)

Dag 14 - Det här får mig att må dåligt

Det finns mycket som får mig att må dåligt t.ex. när människor "trycker ner" mig, eller är förmanande. Tycker det är skillnad på att ge tips och råd eller att förmana en annan människa till att göra något, då blir det bara negativ effekt och sånt får mig att tappa suget på det jag ska eller tänkt göra.

En annan sak som får mig att må dåligt är människor som inte är ärliga och som bara ser saker till sin egen fördel, såna vill jag kräkas på!


Idag har vi fått veta hur mycket lägenheten är värd nu efter köksbytet! Är absolut nöjda med det och det känns så skönt att ha kommit en sån här bra bit på vägen! Nu ska vi bara hitta en ny bil och sen orkar jag inte göra något mer ansträngande på ett tag! Haha.



Längtar tills vi har en sån här på parkeringen!!! :-)

Dag 13 - Det här får mig att må bra

Något som får mig att må bra är när jag vet att allting är bra. T.ex. när jag vet att jag har jobb, när jag vet att jag har pengar så jag klarar mig månaden ut, helt enkelt när jag vet att livet ser bra ut framöver. Det gör mig lugn och får mig att må bra.

Någon som får mig att må bra är så klart min älskade sambo. Det finns ingen som kan få mig att må så bra som han kan (samtidigt som ingen kan få mig att bli så arg som han heller, haha). Det räcker att han ligger brevid mig i soffan eller bara finns någonstans i lägenheten så mår jag bra.

Några som får mig att må bra är min familj. Jag kan alltid ringa dom när jag är glad, när jag är ledsen, när jag behöver råd eller när jag bara vill prata och att veta det får mig att må bra.


Idag har jag och min älskling varit lediga tillsammans. Vi hade egentligen tänkt ta en liten tripp ner till Simrishamn och sätta oss på en mysig uteservering någonstans och käka en räkmacka, men när vi vaknade var inte vädret någon höjdare så vi bestämde oss för att köra in till stan ist.

Hittade lite smått och gott till hemmet på Borett. Sen körde vi runt till ett antal bilhandlare och kollade in lite olika sorters bilar. Har fastnat för Volvo V50, så en sån kommer vi snart bli ägare till. Ska bara hitta den perfekta först! ;)

Nu myser vi i soffan med en kopp kaffe och lite big bang theory. :-)


Har för övrigt sökt ett jobb som jag JÄTTEEEEGÄRNA vill ha! Håll tummarna! :-D

Dag 12 - Någon jag vill byta liv med för en dag & varför

Jag skulle vilja byta liv med någon som har sjukt mycket pengar, kan inte komma på någon speciell. Men då skulle jag köpt allt jag hade hunnit under den dagen & betalt av lånet på lägenheten och köpt en varsin bil till mig & Emil och beställt resor och en massa annat som man behöver och inte behöver! ;)



Vårt hem - bildbomb















































Dag 11 - Det här är jag beroende av

Jag är (tyvärr) rökare & beroende av cigaretter, bara för man trodde man var cool när man var fjortis och började "fest-röka" så sitter man i klistret nu. Men jag ska sluta, måste bara vara 100 % motiverad först.

En annan sak jag är beroende av är kaffe, det är ju inte så att jag går under om jag inte får det men jag mår helt klart bättre om jag får mitt kaffe, framförallt morgonkaffet ;)!

En tredje sak jag är beroende av är min familj: min pappa, mamma, mina småsyskon, min sambo och mina katter. Alla är bra till olika saker och jag skulle inte klara mig utan någon av dem. ♥




Dag 10 - Mina drömmar

Min allra största dröm i livet är att bli polis, det är något som jag är jäkligt nervös för då intagningen är svår, men jag ska ge mig fan på att ta mig dit någon gång!

En annan dröm är att (i framtiden) köpa/bygga ett hus tillsammans med E, det får gärna ligga lite "ute på landet" & då menar jag inte med bondgård och hela kittet, utan bara ett hus som inte ligger alldeles för nära stan. Där vill jag sen bo tillsammans med E & våra framtida barn tills vi är så gamla att vi måste flytta in på äldreboende. Höhö ;-)


Idag har jag jobbat några timmar, sen har jag varit på Rusta & handlat lite hyllor till köket och pussat på min älskling. Ska alldeles strax slänga mig i bilen igen och bege mig till mamma, ikväll ska vi till lillasysters skola och kolla när de ska ha konsert. Brukar vara väldigt kul faktiskt! :-)

Imon har jag inget jobb än så länge, får väl se om det blir så eller om det blir en ledig dag och på fredag kommer pappa hit och hjälper oss med lister, hyllor & det sista fixet i köket. Sen är minsann allting klart, kan inte riktigt fatta det, samtidigt som det är en jäkligt go känsla! Nästa projekt är att köpa en ny bil & göra oss av med gamla Bettan, ska inte bli helt fel det heller! ;)

Ha en fin dag! ♥

Dag 9 - Det här vill jag ha

Det finns mycket man vill ha, om man ska prata om materiella ting alltså, men det är ju trots allt inte det som gör att man blir lycklig i slutändan.

Det jag allra helst vill ha är ett långt och friskt liv både till mig & till människorna i min närhet. Jag vill även ha ett liv med mycket kärlek. I framtiden vill jag även bilda en egen familj tillsammans med E som är mitt livs kärlek!


Igår var det valborg, firade inte det på något speciellt vis. Vi gick in till stan och käkade lite gott & kollade en runda i tivoliparken på kören som sjöng innan vi gick till hemmakväll och hyrde 3 skräckfilmer! Finns inget bättre sätt att tillbringa sina kvällar än med E och några skräckfilmer.

Idag har vi hunnit med en runda på rusta & elgiganten. Kaffekannan till kaffebryggaren gick i sönder igår & det kändes ganska akut att åtgärda detta problem, haha. Så en ny kaffebryggare fick det bli.
Om en liten stund ska vi bege oss till Näsum för att kolla när min lillebror spelar fotboll, mysigt i detta underbara väder :-)


RSS 2.0