Student 2010



Kolla vad jag hittade, guuuuud vad jag önskar att jag fick göra om studenttiden :)!

16 januari

Nu närmar sig även denna helgen sitt slut, jag har haft en väldigt lugn och skön helg om jag räknar bort matteprovet som vi gjorde igår morse, det gick mycket sämre än vad jag hade förväntat mig och var hundra gånger svårare än jag trodde! Ber till alla gudarna att jag får G, ha ha. 
 
Idag är älskling iväg och jobbar ett par timmar och när han kommer hem ska vi bege oss till hans syster och käka middag och mysa med barnen, blir nog en bra avslutning på helgen :)!

Kommande vecka jobbar jag 5 dagar och jag ska även försöka trycka in en träff med Karolin på torsdag, kalas hos lillebror på fredag och förhoppningsvis ska jag även hinna ge blod på tisdag! Fartfyllt var ordet!

Ha en bra söndagskväll mina vänner! ♥


http://www.youtube.com/watch?v=xkH_koweeEY

12 januari

Oj vad dålig uppdatering det var här! Men det är ju inte kul att varje dag skriva "idag har jag städat och tvättat" eller "idag har jag jobbat och pluggat matte"  haha. Ja just det, jag har börjat plugga matte B! Jag och Karolin gör det tillsammans och är nu inne på andra veckan av 5 (vi läser det på distans på halvtid), första veckan gick rätt så bra men det är liite värre denna veckan. Vi har kört fast på tal efter tal och när man äntligen förstår hur man ska göra har man räknat klart det man nyss lärde sig och ska då ge sig på något nytt och får börja om på ruta 1, haha. Tur är det i alla fall att vi kan hjälpas åt :)!

Annars är livet som vanligt, jag har jobbat på Västanvid över jul och nyår och har börjat på dagis igen denna veckan. Har dessutom fått en väldans massa jobb på dagis framöver, från och med måndag har jag ett vik på ca 1,5 månad. Det känns skönt att veta vart jag ska vara plus att man kan planera sin lediga tid när man har tider =)

FAN vilket ointressant inlägg detta blev! Tvekar nästan om jag ska publicera det när jag läser igenom det, haha. Men jag gör det ändå bara för sakens skull liksom =) hehehe

Förresten! I maj beger jag & min fina älskling oss antagligen till RHODOS! Jag blir lycklig av att bara tänka på det!!! =)



RSS 2.0