Spivey



Han är något speciellt faktiskt.

Finbesök

Idag har jag haft besök! Caroline och Annica från gamla klassen har varit här & druckit kaffe och så klart hade Caroline med sig William. Helt underbar unge, skrattar hela tiden. :-)

Igår jobbade jag min sista dag i Arkelstorp, känns inte alls bra.. Har blivit alldeles för bekväm nu när jag varit på samma ställe i ett halvår, plus att jag trivts så himla bra där både med barn och personal. Får hålla tummarna för att poolen skickar dit mig mycket! Är ju bara ett par månader tills jag börjar på mitt sommarvikariat på ett gruppboende här i stan, får hoppas det blir bra där!

Ikväll blir det lördagsmys med min andra halva, vi ska börja med en sväng i solariet när han kommer från jobbet. Sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på, har iiiingen aning om vad jag ska göra för mat, idétorka!
Ska det snöa imon förresten? Jag vill till Skånes djurpark :-)

Twenty

Igår var det min födelsedag! Inte så stor skillnad på att vara 20 och 19 men nu får jag i alla fall handla på systembolaget. Fick dessutom presentkort där av Emils syster så det är väl snart dags för en premiär. ;-) Hade lite kalas här med min närmsta familj och släkt, plus E's syster, systerdotter och hans mamma. Bjöd på taco & efter det kanelbullar och "tripple chocolate dream-kaka" :-) Var trevligt. Kvällen tillbringade jag tillsammans med min andra halva, vi var på hemmakväll och hyrde skräckfilmer och myste. ♥

Idag är E på jobbet och jag sitter & kollar på en film och önskar att jag hade en trädgård som jag kunde gå ut i när det är så här underbart väder. Funderar i alla fall på att promenera till rusta sen och tvinga E att följa med mig till växthuset och köpa lite blommor till balkongen, hoppas på att det inte ska snöa mer i år, fast det kan man ju inte vara så säker på. :-P



Den här fina orkidén fick jag i present av mina kära arbetskamrater i Arkelstorp.
Kan inte fatta att jag påbörjar sista veckan där imorgon. Känns förjävligt ärligt talat...

Lördag

Härligt med helg! Hittills har vi inte gjort speciellt många knop här hemma, E har spelat tv-spel & jag har kollat på en massa serier. Bra start på dagen måste jag säg. Nu har jag tagit tag i livet och duschat och sminkat mig, ska ta tag i håret också nu. Om ett par timmar ska vi bege oss till E's syster för årets första grillning. Ska bli väldigt gott :-)

I veckan som gått har vi äntligen fått ström till vår spishäll och vår ugn så nu lagas här mat som aldrig förr, underbart! Igår var pappa här och hängde upp fläkten också så nu är det ytterligare lite roligare att laga mat. Nu fattas bara lite smågrejer i köket, så som tapeter och lite färg innan det blir dags för en ny bostadsvärdering! Ska bli spännande att se hur mycket värdet har ökat :-)

Ha en fin helg mina vänner :-) ♥

Söndagsmys

Idag har jag bara söndagsmyst hela dagen! Tyckte det var lika bra att vila lite extra nu sista dagen innan det är dags för jobb igen efter sjukdom och sånt där. ;-) Nu har jag tre veckor kvar på A-torps förskola, sen verkar det som att vikariatet inte blir mer förlängt där utan då är det dags att ge sig ut i verkligheten igen, suck.... När man väl börjar känna sig hemma är det dags att gräva upp rötterna & flytta på sig igen, ingen rast, ingen ro. Har faktiskt sökt lite andra jobb idag också, så nu håller jag tummarna.

Har även beslutat mig för att lägga sjuksköterska på hyllan. Har insett att det är polis jag vill bli, anledningen till att jag lagt det på hyllan tidigare (har alltid varit en dröm) är för att jag varit rädd för att jag inte skulle klara intagningsproven och sånt där, men det kan man ju inte veta förrän man har provat och jag tänker prova tills jag kommer in nu. Hinner nog dock inte söka denna omgången då sista antagning är på tors & jag skulle behöva skaffa ett simintyg före det vilket ser lite tight ut, men då kan jag istället träna stenhårt inför det detta halvåret innan nästa antagningsperiod. :-)

Om två veckor fyller jag 20, känns förjävligt. Låter så gammalt, bara 10 år till 30...... Nej men så farligt är det väl inte kanske, bara lite. Som "plåster på såren" har jag iaf beställt lite kläder till mig själv i födelsedagspresent idag, he he he.

Influensa

Vi har haft influensan på besök här i vårt hem! En mycket ovälkommen vän som tyvärr steg på ändå. Både jag & Emil har legat helt orkeslösa i hög feber halva veckan, nu är vi äntligen av med febern men lite snuvigt och hostigt är det fortfarande. Det är verkligen inte mycket med en när man åker på sånt!

Idag har E iaf varit på jobbet och jag har fixat lite här hemma, städat och sånt där som man inte orkat innan i veckan. Snart kommer han hem & då ska jag köra och handla lite saker till ikväll, tänkte laga flygande jakob :-) Också får det bli något gottis till melodifestivalen-finalen. Håller tummarna för att Loreen vinner & faktiskt så tror jag det för en gångs skull blir som man vill :-)


Arkivet

Haha herregud, nu när jag satt här och kollade i arkivet hittade jag en massa gamla bilder från fjortistiden! Bjuder på dom här!









Bästa vän

Hittade denna texten som jag skrivit i ett gammalt inlägg från 2009;

"Dagen avslutades med att jag överlämnade min julklapp till J & vi pratade, som vanligt om det mycket aktuella ämnet framtiden. Det har inte riktigt gått upp för mig förrän ikväll att vi kanske kommer flytta långt ifrån varandra och att våra liv kan förändras så mycket att vi kanske inte alls kommer ha samma kontakt som vi har nu.. Jag tycker det är så skrämmande att tänka så eftersom det bara finns några ytterst få människor som jag känner har kommit mig så nära inpå mitt liv. Att man bara skulle kunna vända ryggen åt det & lämna det som ett avslutat kapitel kan jag inte tro på. Vi har inte känt varandra mer än 1,5 år och känner redan varandras bra och dåliga sidor nästan lika bra som vi känner oss själva. Det finns mycket man har tänkt att man inte vill vara utan som man idag ändå lever utan, men jag vet utan tvekan att jag har en bästa vän som jag aldrig vill mista kontakten med. Det är det inte värt."

<3<3<3







RSS 2.0