Ons, 31 mars

Dagen igår slutade bra
& dagen idag började väldigt bra!


Jag är på bra humör & ska nu kolla på andra avenyn medan jag väntar på att J ska sluta skolan. :)

Tis, 30 mars

Dagen igår slutade dåligt
Dagen idag började dåligt
Dagen just nu är dålig
Jag hoppas att dagen slutar bra,
annars kommer livet bli dåligt


Mån, 29 mars

Får väl också göra denna nu bara för J har gjort det ;) He he he

Bästa promenad:
När våren börjar komma & solen kollar fram!

Favoritgata: Mammas gata (med Promoe, hehehe)

Favoritdrink: Strawberry daiquiri

Äter lyxmiddag på: McDonalds?

Bästa mikromaten: Billys!

Favoritförort: Förorter är väl inget att tycka om

Fikar gärna på: Någon mysig uteservering!

Bästa lunchställe: Trendie eller subway

Bästa brunchen: Bra fråga

Bästa kaffet: Latte!

Bästa konsertlokalen: Haha no answer

Bästa baren: Golden corner på Lanzarote haha

Senaste Stockholmsupptäckt: Ingen aning

Senast sedda scenföreställning: Kollade på möss & människor med klassen

Spelar: Dum?

En bra ge bort-present: Något man vet att personen gillar

Läser just nu: Vad jag själv skriver

Läser helst: Twilightböckerna eller någon bra deckare

Favoritråvara: Haha jadu, jag vet inte riktigt var råvara är. Säger pasta bara för det

Favoritfärg: Marinblå & svart

Favoritmärke: Vero moda ;)

Favoritskor: Converse & gladiatorasandaler

Klädkonto per månad: Olika
Dricksprocent: Vaaaa?

Modeförebild: Noone

Motionerar: Händer ibland

Det dyraste jag har köpt: Utomlandsresor

Favoritprodukt på Systemet: Får nog bli xider - chili/mandarin ;)

Favoritprodukt på Apoteket: Krämer & sånt

Lyssnar på: Ingenting just nu, bara mamma & syster som pratar

Bästa förfestmusiken: Uptempo musik & sånt man kan sjunga till

Senast gnolade: Om det betyder sjöng på så var det ngn kärlekslåt

Mitt sämsta köp någonsin: Kan inte komma på ngt just nu..
Dansar helst till: Sånt man kan sjunga med i & inte behöver hålla takten till haha
Senaste impulsköp: En se & hör tidning innan dag, sjukt onödigt eftersom jag bara ville läsa det som stod på framsidan & allt det hann jag läsa innan jag bestämde mig för att köpa den. Har inte ens kollat i den ännu

Senaste fyndet: Min jeansskjorta jag köpte i fredags, gillar den!

Senaste secondhandfyndet: Har aldrig handlat på det

Fulaste klädfärg: Kan nog vara bajsbrun

I dvd:n: I datorns dvd ligger körkortsskivan

Användbar pryl: Mobilen!
Mode jag aldrig vill se igen: Prickigt & vida jeans

Värsta huvudbonaden: Slöja hahaha

Bästa huvudbonaden: Studentmössa? ;)

Favoritaccessoar: Min klocka och mitt tomas sabo armband

Transportmedel: BIL
Återvinner: Självklart....

Hejar på: Emil när han ska spela fotbollsmatch haha

Lör, 27 mars

Our scars remind us that the past is real

-

 

Ons, 24 mars

Idag fyller jag 18 !!!!! Äntligen! :)

P - "Hur känns det att vara 18?"
I -"Skitbra, man kan göra mycket mer.. :)"
P - "Vadå, klockan är ju bara 9, har du hunnit göra mer än vanligt?"

Hahaha. Skön känsla är det iaf! :)


Mån, 22 mars

Denna veckan har börjat rätt bra & jag känner mig glad! :)
Beror nog mest på att dimman av läxor som täckt min sikt ett bra tag har börjat lätta lite nu för tillfället. Plus att jag har mycket att se framemot. :)

Slutade skolan lite tidigare idag & följde då med mamma & mormor och handlade, sen har jag varit på körskolan och pluggat. Jasmine var med mig för hon tycker ju så mycket om att vara där, fast hon har körkort. ;)

Imon ska jag övningsköra & va i skolan ett par timmar och därefter fyller jag snart 18, som jag förövrigt kan tänka mig att vara resten av livet sen. He he


Sön, 21 mars

Jag har kommit underfund med idag att det alltid känns som det är söndag oftare än fredag & nu råkar det visst va så igen. Enda bra saken med söndagar är att dom är till för att slappa på & det är precis vad jag har gjort/gör idag! 

Jasmine hämtade mig hos E tidigare idag & sen dess har jag spelat super mario (he he), möblerat om på rummet (som inte blev bra, så nu står det likadant som innan igen) & gjort ingenting. Om ett par timmar ska jag hem till min kära far som ska bjuda på middag & sen ska jag göra ingenting igen, och förmodligen kolla på Johan Falk. Det är rätt skönt faktiskt.. :)

Lör, 20 mars

Idag är det lördag & jag började dagen med att vakna 7.30 utan att kunna somna om, vilket var ganska irriterande med tanke på att jag hade planerat att sova uuuut ordentligt idag! Fast å andra sidan däckade jag ganska tidigt igår så jag var väl tillräckligt utvilad då!


Igår klarade jasmine sitt KÖRKORT! så vi möttes upp i stan när hon var klar sen tillbringade vi resten av dagen & kvällen i bilen, provade mc driven, "jag har aldrig gjort det innan så nu måste vi göra det!" & jag vek mig dubbel av skratt när J trodde att killen i beställningsmaskinen hade "lagt på" innan hon hunnit beställa klart & hon skriker "HALLÅ?!" Hahah. Som sagt var jag helt slut på kvällen & däckade runt tio tiden.

Nu har jag hunnit med en himla massa, redan! Är bra att vara uppe med tuppen om man vill få mycket gjort. :) Jag väntar nu på att min lillebror ska vakna till liv & höra av sig, sen ska jag göra vid mig, kanske plugga lite körkort & sen bege mig till E! :)


För övrigt ser jag framemot de kommande veckorna! På onsdag fyller jag äntligen 18, lite väl för länge efter alla andra, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. ;) & på fredag ska vi fira det med utgång för då kan jag ju äntligen gå ut "på riktigt" haha. :) Och det roliga tar inte slut där för mer finns det att längta efter!!!! :D


Ons, 17 mars

Let's paint the picture
Of the perfect place


Sön, 14 mars

All the right friends in all the right places,
All the right moves in all the right faces




E.P 

Tors, 11 mars








Idag har jag inga ord, jag är full av dom på insidan men dom kommer inte ut rätt..

Tis, 9 mars

Jag vet så väl att man inte kan rymma från verkligheten, att ingenting bli bättre av att blunda för det som måste göras för det löser sig inte då. Men ibland är det precis vad jag önskar att man kunde göra. Jag önskar att man kunde strunta i allt som är jobbigt och bara gå vidare, bara säg "nej tyvärr, jag har inte gjort det för jag hade varken tid, ork eller lust" och att det skulle vara accepterat. Fan, vad jag önskar det ibland.

Jag har så mycket som hänger över mig just nu som måste bli klart, det är så mycket. Och det värsta med det är att jag sitter fast med det, jag kan inte strunta i det men jag kan samtidigt inte göra det klart och det är så frustrerande.

Jag flydde verkligheten en stund idag i alla fall genom att kolla på vampire diaries, det är så bra & utan att skämmas kan jag säg att jag önskade en stund att jag var där istället. Nu är jag tillbaka i verkligheten och jag har fortfarande lika mycket kvar att göra som innan jag flydde. Suck.

Mån, 8 mars

Idag har jag varit arg, ledsen och förbannad. Jag har slängt papper omkring mig, jag har bölat en skvätt och jag har skrikit. Allt detta pga. skolan och alla arbeten vi har. Nu känns det att man snart har 6 år av hårdplugg bakom sig. Fan vad det känns.

Jag tar fram min studentmössa då och då och tittar lite på den för att jag ska inse att den verkligen är min, att det är mitt namn på den och att det verkligen är jag som ska använda den om 95 dagar! Ibland gör det det hela lite lättare, ibland inte. Men vad ska man göra? Gör ju ingen nytta att skita i det så det är väl lika bra att skrika lite först, men sen ändå göra det.



Placebo - Running Up That Hill

Fre, 5 mars

Det finns saker som är bra, saker som är mindre bra, saker jag älskar och saker som ständigt ger mig en klump i magen. Man kan aldrig undvika eller smita från något av detta för det är väl helt enkelt saker som ska tillhöra livet utan någon direkt anledning egentligen.

Ibland kan jag få en klump i magen genom att tänka på väldigt "konstiga" saker, jag tar liksom på mig skulden för att människor inte mår bra, är ensamma eller har det dåligt på något annat sätt. Detta gör jag så klart inte för att jag har någon skuld i det, för ibland känner jag inte ens människan jag känner medlidande för men ändå har jag en viss tendens att lägga det på mitt samvete, tänka väldigt mycket på det och själv må dåligt av det.

Det är då jag känner den där klumpen i magen, man kan känna sig glad och verka glad men samtidigt under den tunna ytan av glädje känner man något konstigt som gör sig påminnt, för något är fel. Det är svårt att förklara men jag slår vad om att alla känner igen sig i vad jag menar även om det kanske är dåligt förklarat. Man känner liksom hela tiden klumpen, ja det känns verkligen som en klump och ja, den kan verkligen få en att må dåligt, för andras skull.  

Folk brukar säg till mig att jag inte ska lägga så mycket på mitt eget samvete för man kan inte bära på andras bördor och andras motgångar men jag kan helt enkelt inte hjälpa att jag är en sån person. Vissa dagar är jag känsligare än andra dagar mot det & då kryper mitt samvete fram och suger åt sig av dåliga saker som en tvättsvamp & då brukar jag tänka på vilken hemsk värld vi egentligen lever i, om man väljer att se det från det hållet.

Jag är nöjd med mitt liv & uppskattar det för jag har fått se livets ljusa stunder & meningen med att leva, men det finns samtidigt så många som aldrig har det. Samtidigt som jag skrattar med min familj eller mina vänner sitter det någon i en annan del av världen som kanske är helt ensam och har levt varenda dag tills nu full av ångest. Någon som aldrig har fått ta del av något av det finaste man kan få - att skratta & ha kul tillsammans med andra. Någon som kanske aldrig har fått känna på riktig vänskap eller riktig kärlek, någon som kanske någon aldrig ens har sagt "hej" till.

När jag tänker så börjar klumpen skava igen och jag skulle så gärna göra något för dessa människor som inte har fått känna på allt det bra som livet har att ge, men samtidigt som klumpen skaver får det mig faktiskt att inse att jag ska vara glad för mitt liv istället, för oavsett hur mycket medlidande jag har kommer de flesta personerna aldrig ens få veta det och det kommer inte hjälpa dom eller förändra något för dom. Men jag kan inte låta bli att tänka och känna.

Detta blev lite flummigt & osammanhängande, men jag var tvungen att skriva av mig för min egen skull. :)


"Sjung för allt du är värd, i världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret"


Fre, 4 mars

Tänkte bara göra en liten snabb uppdatering, hinner inte skriva så mycket eftersom Jasmine ligger i min säng och väntar på att jag & min tvätt ska bli klar så vi kan gå och handla mat till henne och sedan gå hem till henne där jag ska sova i natt.. :)


Iallafall, nu har jag & min underbaraste varit på Lanzarote och det har varit en helt sjukt underbar vecka! Hade inte speciellt höga förväntningar på denna resan eftersom vi tyckte Bulgarien förra året blev så bra & var vår första resa tillsammans, men bra blev det, till och med bättre än bäst och bättre än Bulgarien! Jag är så nöjd med hela resan, hotellet, folket, vädret och allt annat runt omkring!
Annars har väl det mesta rullat på som vanligt, finns inget speciellt intressant att berätta mer än att jag älskar våren & att solen har börjat komma fram även här hemma! :)


RSS 2.0