Höstlov

& det är glassiiiiiiiiiiiiiiigt

Ta hand om mitt hjärta, jag har lämnat kvar det hos dig

Idag har varit en rätt så bra måndag faktiskt, bortsett från vissa delar. 
Gjorde inte speciellt mycket i skolan, som vanligt, både skönt & drygt.
När vi slutade kände jag mig så glad för jag visste att jag inte skulle sätta mig med skolböckerna uppslagna framför huvudet resten av dagen, känns så skönt att veta att det tyngsta är avklarat nu, iallafall för denna terminen. Det är slut på vanliga skoldagar för denna veckan eftersom vi ska ha "aktivitetsdag" imon, besöka HIF på onsdag och på torsdag, fredag är vi lediga. Därefter väntar ett väldigt efterlängtat höstlov & sen avlutar vi terminen med vår 6 veckors praktik.. Jag kan dock inte förstå riktigt vart denna terminen har blivit av, tiden springer iväg.

Idag när jag slutat umgicks jag iallafall med Jasse hela dagen! :) Vi hade tänkt plugga körkort och sånt där, men istället lagade vi mat, en hel blandning, och sen gav vi oss ut på en liten utflykt i det mysiga höstvädret. :)


/ "Dröm vackra drömmar, du är den enda som någonsin har rört vid mitt hjärta och det kommer alltid att tillhöra dig. Sov, min enda kärlek"

När jag hör din röst

Min högsta önskan ikväll är att få ta dig i min famn och känna att jag har dig nära.
Jag saknar dig

Om jag kunde drömma

Jag gör allt annat än det jag borde, och det jag borde är att plugga.
Ursäkter finns det gott om & dom har jag blivit duktig på att utnyttja nu för tiden, jag hittar inte ork & motivation någonstans. Det är så tråkigt!

Idag har vi varit i Malmö & kollat på teater med klassen och våra lärare, var mest allmänt jobbigt faktiskt, speciellt eftersom min huvudvärk har tagit död på mig idag.
När vi var klara hoppade jag av i Lund & hälsade på min älskling, sen åkte jag med Jeanette hem. :)
Ikväll har jag varit ute och gått en runda med J i hösten, jag älskar det!

Imorgon tänkte jag för övrigt ha en pappa-kväll, saknar det lite.

Lil Wayne - Hot Revolver
Madonna ft. Lil Wayne - Revolver

Så länge vi båda andas

Idag har jag inte varit på topp, har haft grymt mycket huvudvärk & det gör mig så himla trött. Det går nästan inte en dag utan att jag har ont i huvudet och man tappar verkligen orken för det man borde göra.

Jag har iallafall varit i skolan & jag kan inte sätta ord på hur trött jag är på det.
Imon ska vi dock bege oss ner till Malmö med två av våra lärare eftersom vi ska se på en teater, skönt med lite omväxling & slippa det dagliga.

Förresten måste jag sluta tänka så mycket som jag har gjort de senaste dagarna, speciellt på det som verkar fastnat i mitt huvud. Vad fan, allt löser sig.



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Ja man kämpar för en plats som passar både här och där

Och snart har man glömt vem man är

Uppdatering

Jag & Jasmine har varit ute och gått en lång runda ikväll och pratat av oss om allt.
Det känns så skönt att veta att man har människor omkring sig som man kan prata om allt med & det känns skönt att ha kommit på vilka dom människorna är.

Nu ska jag lägga mig i sängen & tänka lite till, detta har varit en riktig tänkar-dag, inte bara dåliga tankar dock, men djupa.

Ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Idag har jag suttit och räknat dagarna till studenten, jag fick det till 239 dagar.
Det var ungefär så länge som jag hade tänkt mig, dock kändes det länge att få det bekräftat. Det känns både bra och dåligt att veta att jag har 239 dagar kvar av min skolgång, sen är det över, allting. Sen, som det så fint heter, börjar vuxenlivet. Det ska både bli skönt och inte skönt, jag har alltid varit så säker på vad jag ville göra efter studenten och jag har alltid haft ett mål att sträva efter, men helt plötsligt känner jag mig inte lika säker längre. Det finns så mycket jag vill göra i mitt liv & så mycket jag vill hinna med innan det är för sent. Men jag vet inte vilken ordning jag ska göra allt i och jag antar att jag inte kommer veta vad som är rätt förrän jag har gjort det. Jag kommer säkert göra så mycket felval i mitt liv som jag kommer ångra när jag tänker tillbaka på mitt liv om 50 år, men som sagt kan man ju inte veta förrän man har provat.

Jag är så rädd att mitt liv inte alls kommer bli som jag tänkt mig, att jag kommer sitta i samma sits som alla som ångrar att dom inte tog tag i sitt liv tidigare. Jag vet att jag har varje chans i världen att göra vad jag vill med mitt liv & komma långt, frågan är bara hur mycket ork och vilja man har kvar och hur mycket man orkar satsa efter att redan ha kämpat i såhär många år för att nå ett bra betyg och lyckas med det man vill. Det är som att man har ett mål att sträva efter men att man snubblar precis innan mållinjen, jag vill inte att det ska bli så, jag vill lyckas hela vägen fram och göra mitt liv & min framtid till något jag trivs med.

Det är så mycket tankar som snurrar i huvudet nu när det trots allt börjar närma sig, jag antar att det är såhär i så gott som varenda människas huvud som sitter i min sits just nu. Det är inte lätt & jag önskar att det en dag snart står klart för mig vad jag ska göra.

Nu ska jag skriva ett sms till min kära vän Jasmine & tvinga henne att gå ut på en höstpromenad med mig, det är så mysigt med höst! :)

RSS 2.0