Hjärtan!

Älskar min lilla familj!







Cypern

Idag har jag & min älskling bokat och betalt en resa, så den 22 augusti beger vi oss mot CYPERN! :) Ska bli helt underbart, längtar redan efter en veckas semester med världens bästa pojkvän & med en stekande sol över oss! 

Ikväll ska vi ha mys här hemma på soffan, ska beställa grekiskt & kolla på skräckfilm! Jag är ledig imorgon också innan en 6-dagars arbetsvecka drar igång för min del och på måndag ska vi bege oss mot Helsingborg för att hämta en vän till Spivey! En liten Nacho blir det denna gången :) He he he. 

Bilder på vårt hotell/lägenhet :) 














Älskling

Ska ha myskväll med min fina E i Malmö ikväll! Ska kolla på Pirates of the caribbean 4 i 3D på Entré, älskar att vara spontan, allting blir mycket roligare då! 



Walkin' down the street, and I hardly know you

Är helt fast vid denna låten; 

http://www.youtube.com/watch?v=qUALb0sGdto







Best friend

I går fick jag & Jasmine ett ryck och gjorde en liten utflykt! Körde till min barndomsby Östanå och satt på bryggan vid ån hur länge som helst och bara pratade om livet och om framtiden. Framtiden är en rätt skrämmande grej att prata om, man vet inte ens hur livet kommer se ut ett år fram i tiden. Men jag tror att allt som händer har en mening. 

Efter det körde vi till mamma och Tomi en runda & satt där och traggade en stund & därefter även vidare till pappa och Linda en sväng och traggade lite mer. :) Kan faktiskt inte tänka mig att det finns en bättre vän än Jasmine! :) 

Idag ska jag tvätta lite också kommer kanske J hit en runda & ska ha hjälp med sina papper inför USA :) 

Ha en bra dag! ♥

Insidious

Hej =)

Tycker ni om skräckfilmer? Då tycker jag ni ska se som rubriken heter, alltså "Insidious". Helt sjukt läskig film, jag låg på helspänn hela tiden eftersom det hände saker exakt hela tiden, brukar inte gilla "djävular" och sånt men denna var liksom bra hela tiden. När den var slut var jag tvungen att kolla i varenda hörna i lägenheten så inget satt och gömde sig någonstans och skulle hoppa fram och anfalla mig när jag somnade, haha. 

Idag har jag sovmorgon, ska bara jobba mellan 13-16 i Färlöv. Skönt med korta dagar ibland men också rätt så meningslöst med 3 timmar. Sen är jag antagligen ledig igen, har tagit mig lite ledigt nu innan jag börjar på västanvid eftersom det då blir så mycket & jag ska jobba hela sommaren, så kan det vara skönt med lite "semester" nu innan ist. 

Igår var jag förresten inne i stan & klippte mig på Gyllene saxen, blev kort & med ännu kortare i nacken. Är rätt så nöjd än så länge, tror faktiskt det är min grej att ha kort hår ändå, haha. Känner inte mig som mig själv med långt hår. 

Nu ska jag gå in & pussa på E som fortfarande ligger i sängen! ♥


Så här pigg är jag!





Funderar förresten lite på att klippa av håret i en "Bob" igen, alltså typ page fast kortare i nacken än där framme. Vad tycker ni?

Konfirmation

Jag har haft en jätte mysig helg med min familj och släkt! I fredags var jag i Broby hela eftermiddagen och kvällen och hjälpte till att förbereda inför Emelie's konfirmation som var igår. Blev en mycket trevlig dag/kväll även då vilket, efter en del dricka och bara lite sömn inatt, resulterar i att jag är ganska trött idag. Är iaf riktigt imponerade av de som sjöng på konfirmationen i kyrkan igår, och allra mest imponerad är jag av min lillasyster och hennes tre kompisar som sjöng och spelade Sonja Aldéns låt "Du är allt". Riktigt duktiga var dom, ångrar att jag bara hann filma halva låten! Men bilder kommer iaf upp här sen så fort jag fått dom. 

Idag är E hos sin syster och hjälper till med deras tak som ska bytas, hoppas han är piggare än jag så han går stabilt på taket, ha ha, & jag ska träffa Jasmine om en stund. Vi ska ta en fika någonstans och prata en massa!

Ikväll ska jag & E mysa i soffan till våra (eller iaf mina) nya favorit-kriminalfilmer - Irene Huss! Det var längesen vi hade en riktig myskväll bara han och jag nu! ♥



Jobbelijobb

Nu har snart denna veckan också gått, i alla fall hela jobbveckan! Jag har bara imorgon kvar sen är jag ledig fredag, lördag & söndag :)! Skulle jobbat en lång dag idag, enda till 18 men efter 16.30 var där inga barn kvar så då drog vi oss hemåt också. Inte helt fel med såna dagar ibland :) Imorgon har jag en hyffsat kort dag, slutar redan 15.00. 

I helgen ska Emelie konfirmeras & innan dess skulle jag behöva gå inom stan en runda. Är inte helt hundra på vad jag ska ha på mig på konfirmationen, köpte ju en kjol i Karlskrona som jag tänkte ha då, men jag är ändå lite kluven, ha ha. Hoppas dessutom att skattepengarna kommer imorgon eller på fredag, blir ju en lön till denna månaden. =) 

Ska snart fixa till mig lite innan E kommer & hämtar mig, ska kolla när han spelar match ikväll tänkte jag. Mysigt! 

Pusselipuss

Karlskrona

Jag har haft en supermysig helg i Karlskrona, synd bara att tiden går så himla fort när man gör sånt! Har bara tagit det väldigt lugnt, legat på stranden och shoppat lite. Bla. en kjol jag ska ha på mig på Emelies konfirmation nästa lördag =) Karlskrona har iaf hamnat på min topp 5-lista av favoritstäder i Sverige, jag hade inte bangat att bo där!

Nu är jag helt slut & sitter i soffan nyduschad och nyäten (?), ska mysa med Spivey hela kvällen för E är & grillar lite med jobbet! Imorgon ska jag bege mig till stranden med min fina och bästa vän Jasmine, mysigt! =) 










Campingmys

Om en stund ska jag bege mig mot sibbhult för att sen åka med pappa & Linda till Karlskrona och campa ett par nätter! Längtar så efter en semester i Sverige och då blir ju detta en perfekt liten "mini-semester" =)! 

I går var jag & älskling på stranden i några timmar och stekte, som vanligt överskattade vi solskyddsfaktor och smörjde oss för sent så lite röda blev vi ;) Men härligt var det. Jag skulle kunna bo på stranden. På kvällen var vi i Gärds Köpinge och firade E's mormor och kusin som fyllt/fyller år, trevlig kväll! 

Ha en härlig helg i solen så hörs vi på söndag när jag är hemma igen :)

Skattjakt och långledighet

Idag har vi haft skattjakt och fan vad kul vi hade!!! Nej, jag bara skojade, det är bara önsketänkande som fan från min sida. Däremot har jag varit i stan med Jasmine & käkat asgod sallad på house of bagels och kollat lite på årets studenter som då alltså hade skattjakt idag. Kan som sagt inte fatta att det är ett helt år sen det var vi som hade så jäkla roligt! Fick nästan lite ångets när jag insåg att den tiden i våra liv aldrig kommer tillbaka, ÖH jag vill inte bli vuxen och tråkig! Ha ha. 

Nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska komma hem från jobb och fotboll också passar jag på att njuta lite av tanken på att jag är ledig i hela FEM dagar, det ska bli helt underbart! Håller tummarna för att det är fint väder imorgon för då tänker jag minsann styra bettan mot Åhus :) 

Ha en underbar helg mina vänner! ♥
RSS 2.0