Ikea

Trött som en lus efter ett besök på ikea, hittade egentligen ingenting av värde. Bara en ny golvväxt, den andra frös ihjäl. Också fick jag med mig ett par påsar av deras underbara gräddsås och lite värmepizzor, bra att ha till lunch.

Nu har vi ätit och intagit soffläge, ska starta kaffet och bara mysa resten av kvällen. Imon blir det fotbollstittande då lillebror spelar alliansen :)

Buss

Sitter just nu på bussen till Broby för att sen åka till Ikea med mamma och lillasyster. Inte varje dag man åker buss nu för tiden, men det är minsann rättså avkopplande :)

Lyckligast

Glöm mitt förra inlägg, E var också sugen på solsemester så vi "spontan" bokade en resa. Inte förrän i juni dock, men jag älskar att ha sånt att se framemot. Så den 15 juni åker vi till Rhodos, fick fatt i ett fyrstjärnigt hotell nära havet för ett rimligt pris. Längtar redan som en tok!! :-)

Fredag

Idag är det fredag och jag vaknade med ett ryck klockan 11, tycker inte alls om att sova så länge. Tycker dagen blir för kort, men samtidigt får man väl passa på när man är ledig och verkar behöva det! ;)

Solen skiner och det ser så mysigt ut. Blir ännu mer sugen än innan på att resa. (Tyvärr) vill E till London i år så jag antar att vi får hoppa solsemester.... Synd tycker jag, då en "fotbollsresa" inte lockar lika mycket för mig.

Idag ska vi fixa lite grejer till nyår, bl.a. Raketer och alkohol. Ska vara hos E's syster med den andra systern o deras familjer.

Annandagen

Tog tyvärr inga bilder igår (annandagen) men då var vi hemma hos mamma och firade jul med mina syskon, morbror och kusin. Var väldigt mysigt det också! Och vi fick fina julklappar även då :) Det enda jag hade önskat mig egentligen var presentkort på netonnet eftersom vi ville ha en dockningsstation till våra telefoner, så när vi kommit hem igår begav vi oss dit och fick med oss en sådan hem :)

Fick dock lite annat smått och gått o julklapp också, b.la. Presentkort, biljetter till "på bettet" som ska visas å teatern här i stan, är en massa komiker, och en jättegod parfym av svärmor av märket juicy couture :-)

Idag ska jag och Bella in till stan en sväng, måste lämna tillbaka en sak. O kanske hitta något annat :)

Juldagen i bilder

Så glad för att jag har världens bästa familj.

Christmas eve

❤❤

Myskväll

Myser för fullt med min kärlek och våra grisar ikväll. Har kollat på Taken 2 - bra film! Nu lyssnar vi på gammal musik och tar en walk down memory lane. Ska nog klämma ett par avsnitt Grimm också innan läggdags. Älskar när vi är lediga båda två ❤

Har för övrigt konstaterat att jag är sämst på att måla naglarna! Har målat rött ikväll och jäklar vad ojämnt, men lite extra såhär i juletid får vi ha.

Dan före dopparedan

Lillejulafton idag, sitter inne med ljusen tända och lyssnar på ovädret där ute.. Inte alls mysigt med blåst tycker jag!

Imorgon firar vi jul tillsammans med Emils familj. Kommer kännas lite konstigt då det blir första året jag är utan min familj o mina syskon.. Men det tar vi igen med ännu mer julfirande hos pappa & Linda på juldagen och hos mamma på annandagen! :-)

Lite nytt till garderoben, kan inte bestämma när jag ska använda vad, men den röda känns nästan given till imorgon. O den svarta ska va till nyår ;)

Nedräkning

Räknar ner dagarna tills på fredag klockan 16 då jag går på 16 dagars julledigt därefter. Underbart!!!!



Soffan

Där ligger jag nu igen & har precis ätit en ceasarsallad efter ytterligare lite julklappshandling. Har bytt julklapp med min kärlek också, kunde inte hålla oss till på julafton. Jag fick andra delen i boktriologin "50 nyanser..." Bland det bästa jag läst faktiskt, är snart klar med första boken. O han fick en rakapparat av mig. Man har ju hunnit med en del julklappar o presenter genom åren så fantasin börjar ta slut, blir mest nyttogrejer nu för tiden! ;)

Ska snart starta kaffehurran, kolla pengarna på bordet o sen morden i Sandhamn. Mysmåndag!

Fick förresten veta till 100% att jag kommit in på Uskutbildningen idag, så skönt!

Söndag

Ja idag är en sån där tråkig söndag när E är iväg hela dagen och jobbar/tränar, dessutom har han bilen med sig så jag blir billös.. Får se vad jag hittar på.

Imon påbörjar jag den förhoppningsvis sista jobbeveckan någonsin på dagis, iallafall på ett tag, då jag såg igår att jag kommit in på den 1,5 åriga omvårdnadsutbildningen här i stan och börjar i januari. Skönt känns det! Då man kan jobba med så mycket olika saker som undersköterska.

Vart är världen på väg

Ja jag undrar vart världen är på väg. Sen när blev pepparkaksgubbar och svarta dockor i Kalle Anka stötande? Tycker det är sorgligt att svenska folket går till sådan överdrift. Istället för att lägga resurser på sånt som bara upprör folk kunde de satsat tid och pengar på att försöka göra situationen för en del invandrare bättre! För Sverige må vara bra på att ta emot mycket invandrare men att sedan ta hand om dom, se till att de får ett jobb, lär sig svenska och anpassas efter det svenska samhället, det är "vi" dåliga på! Jag röstar för kvalitet och inte kvantitet!

Idag skulle jag umgåtts med mina gamla klasskamrater men trafikbeteende har visst varnat för att ge sig ut på vägarna så jag får så snällt stanna hemma. Ska pyssla lite här hemma ist, och fortsätta läsa "50 nyanser av honom". Beroendeframkallande bok!

Ikväll ska vi se "the hobbit" på bio!

Fryserrrrrr

Brrr vad kallt det är!! Idag är det ju visserligen nästan varmt jämfört med hur det har varit men jag tycker ändå inte om det!

Nyss hemkommen från jobbet, blir snart en sväng till stan för inhandling av de sista julklapparna!

Vill flytta, hoppas det dyker upp blir som passar oss snart!

Kaos!!

Ja kaos är rätt ord för hur vädret har varit idag! Inte nådigt! Gillar verkligen inte snö efter denna dagen, iaf inte när jag måste köra bil i det!

Är helt slut idag, blev en lång dag på jobbet, var inte hemma förrän 18.30 och har precis blivit klar med mat och andra nödvändiga måsten. Nu intar jag ryggläge resten av kvällen!

Förkyld i kylan

Ligger hemma i soffan och kurerar mig från min förkylning som attackerat mig i helgen. Bestämde mig klockan 5 imorse för att bli hemma från jobbet idag och imorgon och försöka bli bättre.

Rätt mysigt att ligga här inne och titta ut på snön och alla minusgraderna faktiskt, inte så mysigt om man behöver vistas i det dock. Haha.

Dop

Idag har vi varit på denna lilla underbara damens dop!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/594919/images/2012/pic_50ba0b06e087c37b3fa0198f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/594919/images/2012/pic_50ba0b089606ee4f3d068a88.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/594919/images/2012/pic_50ba0b189606ee4f6cdbeb74.jpg" class="image">

RSS 2.0