Myssöndag

Idag har jag haft en mysig dag med Jasminisen & jag är så glad att jag har henne, världens bästa vän!

Imon börjar världens mest fullspäckade vecka känns det som, har en hel del att göra. Fast jag klagar inte! Jag har börjat bli fruktansvärt rastlös här och i denna stund önskar jag att jag gick i skolan & hade en anledning att gå ut och göra något av mitt liv. Visst är det skönt att vara ledig, men inte för mycket!

Veckan börjar imon med att jag ska jobba ett par timmar på v-vid, sen vidare in till stan för personalmöte på Andy's. På tis ska jag följa med Jasmine & Lizette och träna i stan och förhoppningsvis hitta en vinterjacka innan jag ska upp till lägenheten för besiktning. På ons ska jag förhoppningsvis träffa en del av min klass på kvällen och laga lite mat och sånt, myspys! På tors börjar det på allvar med flytten då vi ska till banken och skriva de sista papprena och sånt där, vi ska även till IKEA och handla en himla massa grejer känns det som. Sen råkar det även vara så att det är min & E's 4 års dag och det kan väl knappt firas bättre än att man blir lägenhetsägare? ;) Fredagen ska vi antagligen tillbringa största delen av dagen i lägenheten för att måla, lägga golv och fixa med sånt där så det bara är att flytta in på lördagen sen! Nu längtar jag som bara den =) Fast man ska nog passa på att njuta av den sista veckan man bor hemma och blir lite uppassad (Haha)

Ha en bra vecka! ♥









Sick

Har inget att säg idag förrutom att jag skulle behöva en sjuhelvetes utekväll!

Hard work work

Idag är det fredag & jag ska tillbringa min fredagskväll på jobbet & hela lördagen med dessutom. Fast egentligen har jag inget emot det direkt för på ett sätt är det skönt att vara ledig mitt i veckan istället. :) och när jag har slutat imonkväll ska jag köra hem till min fina och tillbringa natten och söndagen där & det är alltid lite lättare att gå till jobbet om man väntar något kul efteråt. ;)

Nästa vecka blir det inte mycket tid för jobb, eftersom den är väldigt fullbokad.
Måndag; Jobb på v-vid 13-16, personalmöte på Andy's
Tisdag; Besiktning på lägenheten
Onsdag; Träffa klassen???? :)
Torsdag; Banken + ikea?
Fredag; Lägga golv, måla & fixa i lägenheten
Lördag; FLYTTA!
Söndag; Fixa en massa in das lägenhet


Blodgivning

Idag har jag inte haft en bra dag. Eller jo, den började bra för jag vaknade i E's säng med honom brevid mig & begav mig sen till blodgivningen som också gick bra, enda tills efteråt! FYFAN vad dåligt jag har mått hela dagen, all ork bara försvann från mig och jag har känt mig yr och snurrig hela dagen. Kändes som jag hade blivit påkörd av ett tåg typ. Nu ska jag inte ge blod förrän efter jul och ska då ge det en chans till men om jag mår lika dåligt då lägger jag ner det, för det är ju nästan läskigt att kroppen kan reagera så här.

Trots detta begav jag mig iaf till jobbet i ett par timmar i eftermiddags för att täcka över mötet och det gick så bra det kunde.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och försökt återhämta mig, yrseln har så gott som försvunnit nu men jag är så sjukt trött att jag inte tror det dröjer länge innan jag sover som en gris!

Jag kan inte låta bli att längta liiiiiite till nästa vecka då flytten drar igång på allvar! På tis är det besiktn. på lägenheten, på tors ska vi till banken + ikea antagligen, på fredag ska vi lägga golv & måla i vårt kök och på lördag går flyttlasset! SÅ underbart.

21/9

Idag har jag planer på att packa ner lite saker, så som lakan och mina gardiner som min katt ändå håller på att käka upp. Tänker att eftersom jag redan har fyra flyttlådor på mitt rum & endast har det absolut nödvändigaste uppackat kan jag stå ut med någon extra låda i 1,5 vecka till! ;) Jag ska även bege mig ut till vårt förråd (jag hatar förråd, dom är så läskiga) som det inte finns någon ordning i för fem öre, och leta efter klösbrädan till katten!

Lite senare när Jasmine är hemma igen ska jag bege mig till henne en sväng & tragga lite! Var väldigt längesen vi pratade & det finns nog ett och annat att berätta. ;) Ännu lite senare ska jag köra hem till E och mysa lite, ska va på sjukhuset imon 9.15 så det blir perfekt att vara där inatt. :)

Imon eftermiddag ska jag jobba ett par timmar & sen jobbar jag minsann både torsdag, fredag & lördag också. Det är fint med pengar!




Politik

Det senaste dygnet har jag lyssnat så mycket på politiska saker att det snart inte får plats mer i huvudet. Det som är mest irriterande är hur folk beter sig nu efteråt. Det är väl klart att man blir besviken när det parti man själv röstat på och hoppats skulle vinna inte gör det, men någon gräns måste det väl ändå finnas för hur man får uttrycka sig?

Folk pratar vitt och brett om att SD är ett rasistiskt/nazistiskt parti, att dom är främlingsfientliga och att dom inte är bra för Sverige. Då börjar jag undra var gränsen för rasism går? Går den vid att man inte tycker om invandrare och håller med SD om att man bör minska invandringen & först och främst se till att de invandrare landet redan tagit får det bra, att de får chansen att lära sig svenska, jobba eller gå i skolan om de vill samt komma in i det svenska samhället och bli en del av det. Eller har man trampat över gränsen redan när man börjar dela in "sitt eget folk" (vet inte hur jag ska uttrycka mig för att folk inte ska kalla mig för rasist) i olika fack. När man säger att de som röstat på ett visst parti inte är "mänskliga", att de är "trasiga", "skrattretande" eller skriver en sån fruktansvärt barnslig sak som "Alla ni som röstade på SD kan ta bort mig från sin vännerlista på facebook för jag vill inte ha med er att göra." ?

Jag tycker det är fruktansvärt lågt att folk kan säga sånt här när de ber alla sverigedemokrater att inte "dra alla över en kant", för jag kan inte se någon skillnad mellan det som SD står för här och hur "anti-sverigedemokraterna" uttrycker sig mot SINA medmänniskor. DET är kränkande.

Vi lever i en demokrati där alla vart fjärde år har rätt att lägga EN röst. EN röst på det man SJÄLV anser är rätt, det man själv tror på och det som passar bäst in i ens eget liv beroende på vilka förutsättningar man har samt beroende på livssituation. Jag tycker det ska få vara så, att alla ska rösta på just det som passar en själv. Ingen ska behöva bli påverkad av någon annans åsikter, av grupptryck eller rädsla för att stå för det man anser är rätt.

Jag lämnar mina egna åsikter utanför det här, MEN jag kan säg att jag är riktigt förvånad av hur man kan se på saker och ting. Det är RIKTIGT SJUKT!

20/9



Idag:
- Knislinge & hälsa på mormor!
- Följa med E på fotbollsträning

Veckan:
- Tis: Förhoppningsvis umgås med Jasmine!
- Ons: Ge blod, jobba lite på eftermiddagen
- Tors: Jobba på kvällen
- Lör: Jobba hela dagen

Valvaka

Fan vad vuxen jag känner mig när jag sitter här och kollar på valvakan och upptäcker att jag är lite intresserad till och med, dock tycker jag dom kan snabba sig lite nu för nu är jag nyfiken på resultatet. ;)

För övrigt har jag precis sökt lite jobb, blir så förbannat rastlös av att bara sitta hemma på häcken & blir hur lycklig som helst när jag får jobba! Nu håller jag bara tummarna :) & fortsätter längta lite till om TVÅ veckor!

Känner mig glad idag, trots huvudvärk & värk i benen. Det är bara småproblem! ;)

Älsklingmys och Andy's-jobb

Det är vad min helg har bestått av! I fredags kom E hit och lagade mat, kollade på idol/film och myste med mig och igår begav vi oss hem till hans. Blev en sväng till EKO i brist på annat, hittade mycket fint vi kan tänka oss till lägenheten. Fanns en massa fina tavlor, krukor, lampor mm, dock blev inget köpt igår eftersom vi inte har så mycket plats att ställa allting på nu. Räcker ju att vi har fyllt halva E's hus med soffa och soffbord, ha ha.
Igår kväll trottsade vi blåsten och regnet och tog en promenad som vanligt!

Haha i natt hände en liten smårolig sak.. Jag vaknade till någon gång & såg att tv:n fortfarande igång och yrvaken som jag var tänkte jag inte ens på att stänga av den. Strax därefter upptäckte jag iaf att E (gissar på att det var han iaf för han låg ytterst i sängen) tagit min mobil ifrån sängbordet och då dessutom kopplat loss den i från laddaren och när jag hittade den låg den under honom! Jag undrar vem han hade tänkt ringa mitt i natten och dessutom i från min mobil?! ;) Haha. Han brukar ha en del nattliga aktiviteter för sig!

Halv nio ringde klockan i morse och jag gjorde mig redo för en jobbedag på Andy's! Var första dagen utan Lisa som guide idag och det var dessutom en hel del mer att göra än vad det har varit de veckodagarna jag varit där! Men det gick bra och det är faktiskt attans roligt, så det kommer nog bli kanon! :)

Igår pratade vi förresten med vår blivande fastighetsskötare/ordföranden i brf och dom har nu godkänt oss! Känns så jävla bra för nu är allting KLART & om två veckor smäller det. Kan knappt vänta :)


Tänkte tipsa er om en film vi såg igår som var riktigt bra. Nämligen Salt, actionfilmen med Angelina Jolie. Om ni gillar den typen av filmer så se den. Eller förresten, se den ändå! Haha. 
Se trailern här: http://www.youtube.com/watch?v=QZ40WlshNwU

Mjau



Godnatt säger vi nu.. :) 

Imon kommer E hit och lagar mat & myser med mig, tänk att vi snart kan laga mat och mysa varje dag ♥

Kissekatt

Om man vill sova om nätterna rekommenderar jag inte att man ska ha en kattbebis! De har en massa för sig som håller en vaken, 1. letar hela tiden upp roligare leksaker än sina egna, så som mina gardiner eller påsen med bröd på bänken i köket, 2. de sprätter runt i kattlådan en kvart innan de hittar en bra plats att skita på, 3. när det väl lugnar ner sig och vilar lite spinner de som en traktor och då kan man inte sova för det.
Men sen är det ju förbannad mysigt med en liten hårboll också så jag ska inte klaga. :)

Idag är det riktigt skitväder och jag känner bara för att ligga kvar i min säng och kolla på serier hela dagen! Har dock lovat min söta lillebror att kolla på när han spelar fotboll ikväll, så då får man väl leta upp de varmaste kläderna man har och trotsa regnet!



Jag funderar på att klippa mig igen, saknar mitt korta hår litegrann!

15/9

Igår var jag ute och sprang med min kära pappa, och det känns idag kan jag meddela! Dels har jag träningsvärk i benen och dels är mina skor så jäkla kassa att jag alltid lyckas få ont i benhinnorna efter att ha använt dom. Hemskt är det, värre än träningsvärk! Men en bra sak finns det ju med smärtan och det är beviset på att man faktiskt rört på sig. ;) ÖNSKAR att min självdisciplin kommer flygandes tillbaka och att jag håller detta nu!

När jag hade kommit hem idag & mammas slutat jobba begav vi oss bort till biblioteket för att förtidsrösta. Jag slängde in min röst på samma parti i alla tre valen och hoppas att jag inte kommer ångra mig med tanke på hur svårt jag hade för att bestämma mig!

Nu tänkte jag ta tag i att rensa lite på mitt rum som i stort sett bara består av flyttlådor, och organisera om lite i lådorna så jag vet vad jag har i alla inför nästa flytt.. Tråkigt, svar JA



14/9

Igår när jag satt i pyjamasen och filiososerade här hemma ringde Lisa ifrån andy's & undrade om jag kunde komma och jobba, så det blev snabba ryck, in i duschen, slänga på kläder och fixa till mig lite grann iaf, innan jag körde snabbt in där! Slutade 18 & efter det körde jag hem till min fina och käkade supergod köttfärssås som hans far hade lagat & som pricken över i:et bjöd han på sockerbulle och kaffe efteråt. :)

Därefter hade vi tänkt ta oss en promenad som vanligt, vi kom dock inte långt förrän vi hittade en snubbe liggandes mitt på vägen, i en väldigt rolig ställning dessutom. Vi konstaterade att han levde då han snarkade väldigt högt, men bestämde oss ändå, tillsammans med en annan kille som vi mötte på vägen, för att ringa polisen och säg till om att han låg där. De sa till oss att det var hög prioritet på "fallet" men att vi inte skulle stå och vänta tills polisen kom. Det gjorde vi dock ändå, mest för att hålla koll så han inte började kräkas och då kanske hade kvävts, med tanke på att han låg på rygg. Vi förstod ju dock efter ett tag varför de sa till oss att inte vänta, för efter 1,5 timme hade det fortfarande inte dykt upp någon polis och vi började bli lite småtrötta och frösna.. Då började mannan röra på sig & vi pratade lite försiktigt med honom, var ju inte helt säkra på hur han skulle reagera om han blev väckt liksom. Han vaknade dock till och var väldigt tacksam för att vi hade väckt honom. Ha ha, han skulle bara veta att vi stått och glott på honom i 1,5 timme!

Idag när vi vaknade körde jag till affären & köpte frallor och gott pålägg till frukost.
Sen pratade vi med vår bankman (kvinna) om hur vi ska lägga upp lånet och så där och vi fick minsann till det riktigt bra. Nu är jag ännu mer uppspelt över att flytta, det ska bli så underbart!

Nu sitter jag hemma i lilla Broby igen, om ett par timmar ska jag ge mig ut på en joggingrunda med min kära far. Jag kommer förmodligen vara halvdöd efteråt, men känner att det är dags att ta tag i livet nu! Efter det ska jag stanna där och käka och antagligen sova med! Mysis

Hard work work

Ja, som jag skrev igår får man offra ganska mycket när man är timanställd! Så blev det också denna helgen. Inget av det jag hade tänkt göra igår blev gjort eftersom de ringde från jobbet & behövde ha in mig på kvällen då en av de ordinarie hade blivit sjuk. Också idag fick jag hoppa in och jobba en delad tur, 7-13+16.30-21.30. Det är långa dagar, men fan vilka fina pengar det blir till slut :)

Nu ligger jag helt utslagen i min säng och tänkte kolla på ett par avsnitt av the secret life of the american teenager innan jag somnar. 





You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

(L)



11/9

Fan, jag hatar att vara timanställd! Dels för att man i stort sett måste ligga tillgänglig varje dag om man ska lyckas få hoppa in något, och de dagarna som jag ligger tillgänglig vaknar jag alltid runt sju på morgonen och ligger där & snurrar för att de kaaanske kommer ringa från jobbet. Om de då gör det ska man snabbt som fan upp och slänga på sig kläder och vara på jobbet så fort som möjligt. Det suger faktiskt ganska mycket! Jag föredrar fasta tider så man kan planera och vet vilka dagar man behöver gå upp tidigt. Plus att man aldrig vet hur mycket man kommer få jobba varje månad, vilket är väldigt osäkert. 

Så nej, jag ber till Gud denna härliga lördagsmorgon att han ska skänka mig ett fast jobb på 75-100%, jag behöver det så mycket!  


Dagens;
- Skänka en tanke till alla som på något sätt blivit påverkade av dagens datum genom åren, nämligen den 11sept
- Kolla (lite) på the secret life of the american teenager
- Duscha & göra vid mig
- Försöka få tag på någon som vill klippa mig
- Umgås med JASMINE 

En kärlekssaga

Jag och min pojkvän har en sån där grej som vi alltid gör när vi träffas, nämligen går ut och går. Det är oftast väldigt långa runder och under dessa promenaderna hinner vi med att prata om en hel del. Vi brukar komma på oss själva med hur mycket vi egentligen pratar och hur lite det är tyst, brukar bli förundrade över att man kan prata så mycket. Att allt liksom bara bubblar fram, fast vi snart har pratat så där mycket i fyra år.

I går när vi tog vår kvällspromenad började vi i alla fall prata om hur det gick till när vi träffades, och jag fick en sån där mys-känsla i hela kroppen. Jag känner den känslan idag också och tänkte skriva lite om det.

Om 20 dagar har det gått 4 år sedan vi blev tillsammans, nämligen den 30 september 2006. Jag var 14 år och visste egentligen inte speciellt mycket alls om livet och sånt där. En dag (måste varit under våren/sommaren 2006) åkte jag till stan med min vän Josefine för att kolla på bio. På bussen träffade vi Nathalie som följde med oss till bion och väntade med oss innan den började. Under tiden vi satt och väntade ringde Nathalie till några av sina kompisar, varav en av dom var Emil. Hon berättde för Emil att hon var med oss (han hade ju ingen aning vem jag var då och jag visste inte vem han var heller) Dagen efter, eller möjligtvis två dagar efter, vi hade kollat på bio loggade jag in på msn, där någon hade lagt till mig som vän. Den första meningen som den här "någon" skrev till mig var: "Hej. Var bion bra? Du är rätt söt va?" Jag minns inte mer vad vi pratade om sen men pratade gjorde vi i alla fall, konstant, varenda dag. Det började på msn och fortsatte i telefon i runt 3 månader tror jag.

Under tiden vi pratade tror jag inte att någon av oss riktigt fattade vad som höll på att hända, man tänkte liksom aldrig så långt. Han var "bara" någon som var rolig att prata med och dessutom jäkligt charmig! En kväll senare på året (början av sept?) var jag i stan med ett gäng tjejer för att kolla på bio igen. Jag fick då ett sms av honom, som skrev att han var i stan med en kompis och skulle in på McD, där vi också befann oss! Jag satt med ryggen mot han och hans kompis, men vände mig ändå om och sneglade när han kom in. Han hade en grön hoodtröja (den blev min favorit sen) och ett par mörka jeans och jag tror jag smälte direkt. En stund senare sprang vi förbi varandra på stan och vinkade, inget mer. 

Därefter dröjde det inte länge förrän vi började prata mer och mer om att vi skulle träffas. Så vi bestämde det, i mitten av september åkte jag och Nathalie hem till Emil och jag var så helvetes nervös när jag stod och väntade på N på resecentrum! När han öppnade dörren fick jag en kram (och han har i efterhand berättat att han råkade lägga sina läppar mot min axel när vi kramades och han var livrädd att jag hade märkt det och att han hade gjort bort sig. Men jag hade inte märkt något, haha) Vi var sedan hemma hos honom en stund och jag träffade hans mamma för första gången redan då. Även hans pappa träffade jag samma dag när han skulle köra oss ner till ishallen på a-lagsmatch. 

Väl i ishallen skulle jag gå in på toaletten medan han väntade utanför och precis innan dörren slog igen tittade jag på honom och han blinkade mot mig. Då började fjärilarna röra på sig nere i magen och när vi hade varit inne i cafeterian under pausen hamnade jag före honom i dörrhålet, jag sträckte då min hand bakåt mot honom och han tog tag i den och höll kvar resten av kvällen, även när vi stod och kollade på hockeyn och jag vände mig mot honom och vi pussades för allra första gången. Han följde mig sedan till bussen och vi pussades lite till innan jag åkte hem. Och vid det här laget tror jag att fjärilarna hade förökat sig rejält i min mage! 

Inte visste vi då, i mitten av september 2006, att vi nu 4 år senare skulle stå här, förlovade och på väg att flytta ihop! Och dessutom med en hel del minnen och erfarenheter i bagaget. Och som vi sa igår, att även om man ibland bara vill tala om för den andra vilket stort pucko man tycker han är så finns det ingen som känner mig på det sättet. Ingen som varit mig så nära under så lång tid och som varit en så stor del av mitt liv! Vi har i stort sett vuxit upp med varandra och fått varandra att bli väldigt lika, utan att vi ens själva har märkt det. 

När man tänker så här får man en varm, skön känsla där inne i maggropen. En känsla som bara får mig att vilja ha mer av vår kärlekssaga. 


MYSKVÄLL

Idag har jag myskväll med mig själv! Jag har kollat på Vampire diaries som äntligen har börjat igen & nu ska jag snart slänga igång ett par avsnitt av The secret life of the american teenager. Jag har verkligen snöat in på det där med serier, men det är galet vad skönt det är att bli förlorad en stund! Och den 23 sept börjar Grey's igen!!!

Igår var jag på andy's & jobbade, lyckades dock välja en dag som var väldigt lugn så därför ska jag dit nästa fredag också och känna på det lite!

När jag slutat kom min fina och hämtade mig och vi fick ett plötsligt sug efter IKEA, så dit bar det. Trots att det kliade en del i fingrarna kom vi bara där i från med ett soffbord och ett par innetofflor, haha. Ett svart, stilrent, ganska enkelt soffbord blev det, precis som vi vill ha det! Det kommer bli så snyggt tillsammans med soffan som vi har köpt och tv-bänken vi kikar lite på, kan knappt vänta tills jag får se resultatet :)


8/9

Igår hade jag en mysig dag!
Jobbade till halv fyra först, sen hämtade jag Jessi & vi körde till stan där jag gjorde världens smartaste sak! De hade en massa billiga parfymer på cubus som stod huller om buller på ett och samma bord. Gick där & luktade och fastnade för en parfym med märket replay så jag köpte en till både mig & min syster! Idag luktade jag på den igen när jag vaknade och tyckte att den luktade lite manligt så jag sökte efter den på google och visst fan var det en killparfym! Kände mig allmänt trög och onödig då, haha. Tur jag har en pojkvän jag kan ge den till :)

När vi var klara i stan hämtade vi Jasse & körde hem till Jessi. Kollade på idol, är ju nu det är som roligast när dom ska välja ut alla puckon! Helt sjukt vilka dumma människor det finns, haha.

Idag är jag LEDIG & ska bara njuta av det även om jag känner redan nu att det börjar bli lite drygt... Ikväll ska jag köra till stan & mysa med min fina pojkvän iaf. Och imorgon ska jag jobba på Andy's :)

Have a nice day!

6/9

Det blev inget med min långa sovmorgon idag som jag tänkte igår, för kvart över sju ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde jobba och här gäller det att ta allt man kan få så jag slängde på lite kläder & körde dit så fort det gick. Jobbade till två sen körde jag hem till mormor & la mig i hennes trädgård i solen en stund. Man får minsann passa på att njuta av den så länge den tänkte finnas kvar!

Nu ringde dom precis ifrån jobbet igen och undrade om jag kan jobba imon med, så imon blir det jobb 7-15.30 innan jag ska köra till stan med Jessi :)

Ska snart hoppa in i duschen innan vi ska käka lax till middag & sen blir det en lugn kväll!

5/9, igen

Jag har haft en riktigt lugn & skön söndagskväll här hemma! Beställde pizza & fortsatte kolla på serien "Pretty little liars" som jag började kolla på för ett tag sen (innan internet försvann!) Det är så sjukt avkopplande och ett himla bra tidsfördriv att kolla på serier, denna är ju dock inte hälften så bra som Grey's anatomy eller Vampire diaries, men den duger i brist på annat!

När Jasmine slutade jobba dök hon upp här en sväng för lite uppdatering om livet. Det är så här man vet att man har vänner som finns där. När man inte ses, och inte ens hörs av, varje dag men när allting ändå är precis som det var brukar när man väl ses eller pratar igen. Då vet man vart man har varandra!

Imorgon ska jag ta en lång sovmorgon och sen ska jag ta dagen som den kommer. Skulle behöva köra in till stan och lämna mitt cv, behöver ha saker att göra för känner jag mig själv rätt kommer jag bli duktigt rastlös ganska fort om jag inte har någon sysselsättning om dagarna. Jag håller alla mina tummar för att jag ska ha turen att ramla in på något jobb snart! Iaf tills jag vet vad jag vill göra sen.

Nej, nu får det vara sluttjatat här! Ska se ett par avsnitt till av pll, sen blir det sängen.
Jag ska förresten försöka fixa en ny bloggdesign här snart, denna är ingen höjdare.

Godnatt! ♥

5/9

Idag är det söndag och helgen har som vanligt gått alldeles för fort! Inte för att det spelar mig någon roll direkt eftersom jag inte längre har något jobb att komma tillbaka till på måndag.. Det innebär att jag nu får mitt sommarlov som jag inte haft på hela sommaren. Det ska bli skönt men hade jag fått välja hade jag hellre haft ett jobb att gå till varje dag. Jag ska iaf jobba lite på andy's lekland på torsdag :)

Helgen har jag tillbringat hos min fina. Han är världens bästa sällskap & jag kan knappt vänta på att få leva varje dag tillsammans med honom!

I veckan har jag som sagt inte speciellt mycket att göra, men jag ska iaf träffa fina Jessi någon dag. Har träffats alldeles för lite senaste tiden!

Ikväll ska jag käka pizza & kolla på serier, fint med en myssöndag!
RSS 2.0